Ya arkadaslar cok buyuk bir dert degil Allaha sukur ama okadar kararsiz kaldimki, aylardir dusunuyorum hala karar veremedim. Hollandada yasiyorum ve okumam icin meslek secmem gerekiyor, aklimda bir kac meslek var ama hangisini yapmam gerektigini bilmiyorum:1no2: aklimda olan meslekler; eczaci asistanligi, ogretmenyardimcisi, pedagog veya optisyen.Aslinda yerhostesliginide dusunuyorum cunki 2 ana dilim var Hollandaca ve Turkce ayriyettende kendimi kurtaracak kadar ingilizce ve almanca biliyorum,yerhostesligin 4senelik bolumu var burda ama duyduguma gore yerhostesligi icin diploma gerekmiyormus ozaman gidipde o bolumu okumanin anlami yok.ama nebilim hep icimde yani.
Ben diplomami aldikdan sonra Turkiyede yasamayi dusunuyorum, sizce hangi meslegi secmeliyim, hangi meslek Turkiyede daha cok isime yarar? Secimimi Turkiyeye yonelik yapmak istiyorum.. Nolur bi akil verin kizlar ya:çok üzgünüm:
Ben diplomami aldikdan sonra Turkiyede yasamayi dusunuyorum, sizce hangi meslegi secmeliyim, hangi meslek Turkiyede daha cok isime yarar? Secimimi Turkiyeye yonelik yapmak istiyorum.. Nolur bi akil verin kizlar ya:çok üzgünüm: