- Konu Sahibi PileliPire
-
bu istedigin sakinlktn sesszlkten bnde istiyorum.hemde uzun zamandr.bende artık sinrden olmasada düşünüp dşünp yerimde saymktan tonlarca yük çekiomşm gibi hissetmekten cook yorullldumm..bitmiccek tükenmcek gibi gelio.....ama yeterrrrr
Aynı durum bendede var ve çok can sıkıcı.
Çevremdeki herkese karşı böyleyim hemen sinirleniyorum ve elim ayağım boşalıyor sakinleşemiyorum.
1 haftadır daha kötüydüm dün toparlandım biraz.
Annemi kırıp sevgilimle aramı bozduğum için sakin olmalısın diye kendi kendime konuştum.
Sakin olmanın çözümünü haplarda arayan biri de değilim
Şifalı kapsülün ne olduğu bende gizli , bir bulabilsem ne olduğunu bünyeme çok iyi gelecekte bilmiyorum işte !
Karşınızdaki insan kim olursa olsun anneniz,arkadaşınız,sevgiliniz,eşiniz vs ..
Hani böyle basit bir olayı büyük bir olaymış gibi bağıra bağıra ses telleri yırtılana kadar ıkına ıkına atlatmasına ayar oluyorum kardeşim
Kulak kristallerim bu durumu kaldıramaz hala geldi !
Sinirliyim
Sinirimden bacağıma büyük bir ağrı saplandı !
Allah'ım bana bir tutam kadar sakinlik versin , lütfen ..
Buna çok ihtiyacım var
Bünyeme zarar vermeye başladı artık bu sinirlenme hallerim ..
Sakinlik istiyorum ..
Sessizlik ..
Eskiden sinirli olduğum zamanlarda kendimi kolay kontrol altına alır ve bi süre sonra sinirim yatışırdı
Ama artık eskisi gibi olmuyor ne yazık ki
Ne yapmam gerekli sinirimin yatışması için
En ufak şeye kükrer en basit şeye kızar oldum lanet olsun be .. !
Aynen hiçbir şey işe yaramıyor aslında ben bu kadar sinirli biri değildim ama şu son bi kaç senedir böyleyim kendimide tanıyamıyorum.
Aslında huzur ve sakinliği genlerine kazımış güzel bir ilacım var yanımda ''nişanlım ''
Fakat ben kendi içimdeki ilacın ne olduğunu merak ediyorum
Her saniyem bir öncekinden çok farklı
Gün geçtikçe ben sinirli bir yapıya sahip oldum
Belkide yaşamın verdiği değişkenlikten dolayı olabilir diyecem ama bunuda söylemek istemiyorum
Bir bahanenin arkasına sığınmak bana yakışmaz
Bir derdimde yok Allah'a şükür Allah kimseye dert vermesin
Ama bir insan ufak şeylerden rahatsız olur mu ? Sinirlenir mi ?
işte ben sinirleniyorum
Belkide suç bizde değildir ; çevremizdekilerin yapılarından bulaşan bi tür virüs gibi birşey bu lanet sinir ..
Aslında huzur ve sakinliği genlerine kazımış güzel bir ilacım var yanımda ''nişanlım ''
Fakat ben kendi içimdeki ilacın ne olduğunu merak ediyorum
Her saniyem bir öncekinden çok farklı
Gün geçtikçe ben sinirli bir yapıya sahip oldum
Belkide yaşamın verdiği değişkenlikten dolayı olabilir diyecem ama bunuda söylemek istemiyorum
Bir bahanenin arkasına sığınmak bana yakışmaz
Bir derdimde yok Allah'a şükür Allah kimseye dert vermesin
Ama bir insan ufak şeylerden rahatsız olur mu ? Sinirlenir mi ?
işte ben sinirleniyorum
Belkide suç bizde değildir ; çevremizdekilerin yapılarından bulaşan bi tür virüs gibi birşey bu lanet sinir ..
Sakin olmanın çözümünü haplarda arayan biri de değilim
Şifalı kapsülün ne olduğu bende gizli , bir bulabilsem ne olduğunu bünyeme çok iyi gelecekte bilmiyorum işte !
Bisey daha iletmek isterim eger o kadar sinirlendiyseniz bacginiz oyle aciyacak sekil de y'a siz cok sinirlisniz kendinize eziyet yapiosunuz yada gercekten buna sebep olanlar cok basarili... Valla ofkeyle kalkan zararla oturur derler atalarimiz bu lafi unutmayin Allah korusun o anda ayaginiz uyussa felç inse yine size zarar dikkatli olun sinirlenmeninde bi sìnìrì var....Şuan sadece bir sinirden çektiğim şu bacak ağrısını bir Allah'ım bilir bir de ben bilirim
Acıma duygusunu olur olmadık şeylere gösterebiliyorken; kendime bi gram acıma duygusunu besleyemiyorum
İnsan kendine hiç mi acımaz ?
Sifali kapsulu kimsede aramayin bn size diyim... Eger dini inanclariniz varsa musadenizle sunu soylemek isterim.....Ofke seytandandir , seytan ise atesten... Atesi sondurecek su olduguna gore aranizdan Kim ofkelenirse kalkip abdest alsin, ofkesi gider diye bi yerde okumustum...
Şifalı kapsülü kimsede aradığım yok sadece bu durumu çözüme kavuşturacak ilacın bende olduğunu biliyordum diyorum ..
Allah'tan öfkeyle kalkıp zararlı oturmuyorum
Bisey daha iletmek isterim eger o kadar sinirlendiyseniz bacginiz oyle aciyacak sekil de y'a siz cok sinirlisniz kendinize eziyet yapiosunuz yada gercekten buna sebep olanlar cok basarili... Valla ofkeyle kalkan zararla oturur derler atalarimiz bu lafi unutmayin Allah korusun o anda ayaginiz uyussa felç inse yine size zarar dikkatli olun sinirlenmeninde bi sìnìrì var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?