Bir tutam sakinlik istiyorum !

PileliPire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
2.391
0
0
İstanbul
Karşınızdaki insan kim olursa olsun anneniz,arkadaşınız,sevgiliniz,eşiniz vs ..

Hani böyle basit bir olayı büyük bir olaymış gibi bağıra bağıra ses telleri yırtılana kadar ıkına ıkına atlatmasına ayar oluyorum kardeşim

Kulak kristallerim bu durumu kaldıramaz hala geldi !

Sinirliyim

Sinirimden bacağıma büyük bir ağrı saplandı !

Allah'ım bana bir tutam kadar sakinlik versin , lütfen ..

Buna çok ihtiyacım var

Bünyeme zarar vermeye başladı artık bu sinirlenme hallerim ..

Sakinlik istiyorum ..

Sessizlik ..

Eskiden sinirli olduğum zamanlarda kendimi kolay kontrol altına alır ve bi süre sonra sinirim yatışırdı

Ama artık eskisi gibi olmuyor ne yazık ki

Ne yapmam gerekli sinirimin yatışması için

En ufak şeye kükrer en basit şeye kızar oldum lanet olsun be .. !

bu istedigin sakinlktn sesszlkten bnde istiyorum.hemde uzun zamandr.bende artık sinrden olmasada düşünüp dşünp yerimde saymktan tonlarca yük çekiomşm gibi hissetmekten cook yorullldumm..bitmiccek tükenmcek gibi gelio.....ama yeterrrrr

Aynı durum bendede var ve çok can sıkıcı.
Çevremdeki herkese karşı böyleyim hemen sinirleniyorum ve elim ayağım boşalıyor sakinleşemiyorum.
1 haftadır daha kötüydüm dün toparlandım biraz.
Annemi kırıp sevgilimle aramı bozduğum için sakin olmalısın diye kendi kendime konuştum.

bu istedigin sakinlktn sesszlkten bnde istiyorum.hemde uzun zamandr.bende artık sinrden olmasada düşünüp dşünp yerimde saymktan tonlarca yük çekiomşm gibi hissetmekten cook yorullldumm..bitmiccek tükenmcek gibi gelio.....ama yeterrrrr

Şuan sadece bir sinirden çektiğim şu bacak ağrısını bir Allah'ım bilir bir de ben bilirim

Acıma duygusunu olur olmadık şeylere gösterebiliyorken; kendime bi gram acıma duygusunu besleyemiyorum

İnsan kendine hiç mi acımaz ?

Aynı durum bendede var ve çok can sıkıcı.
Çevremdeki herkese karşı böyleyim hemen sinirleniyorum ve elim ayağım boşalıyor sakinleşemiyorum.
1 haftadır daha kötüydüm dün toparlandım biraz.
Annemi kırıp sevgilimle aramı bozduğum için sakin olmalısın diye kendi kendime konuştum.

Sakin olmanın çözümünü haplarda arayan biri de değilim

Şifalı kapsülün ne olduğu bende gizli , bir bulabilsem ne olduğunu bünyeme çok iyi gelecekte bilmiyorum işte !

Şifalı kapsülün ne olduğu bende gizli , bir bulabilsem ne olduğunu bünyeme çok iyi gelecekte bilmiyorum işte !

Aynen hiçbir şey işe yaramıyor aslında ben bu kadar sinirli biri değildim ama şu son bi kaç senedir böyleyim kendimide tanıyamıyorum.

Karşınızdaki insan kim olursa olsun anneniz,arkadaşınız,sevgiliniz,eşiniz vs ..

Hani böyle basit bir olayı büyük bir olaymış gibi bağıra bağıra ses telleri yırtılana kadar ıkına ıkına atlatmasına ayar oluyorum kardeşim

Kulak kristallerim bu durumu kaldıramaz hala geldi !

Sinirliyim

Sinirimden bacağıma büyük bir ağrı saplandı !

Allah'ım bana bir tutam kadar sakinlik versin , lütfen ..

Buna çok ihtiyacım var

Bünyeme zarar vermeye başladı artık bu sinirlenme hallerim ..

Sakinlik istiyorum ..

Sessizlik ..

Eskiden sinirli olduğum zamanlarda kendimi kolay kontrol altına alır ve bi süre sonra sinirim yatışırdı

Ama artık eskisi gibi olmuyor ne yazık ki

Ne yapmam gerekli sinirimin yatışması için

En ufak şeye kükrer en basit şeye kızar oldum lanet olsun be .. !

aynen kafama kadar doluyum ama susmam gerekiyor neden anlayış için bende isitiyorum varsa

Aynen hiçbir şey işe yaramıyor aslında ben bu kadar sinirli biri değildim ama şu son bi kaç senedir böyleyim kendimide tanıyamıyorum.

Aslında huzur ve sakinliği genlerine kazımış güzel bir ilacım var yanımda ''nişanlım ''

Fakat ben kendi içimdeki ilacın ne olduğunu merak ediyorum

Her saniyem bir öncekinden çok farklı

Gün geçtikçe ben sinirli bir yapıya sahip oldum

Belkide yaşamın verdiği değişkenlikten dolayı olabilir diyecem ama bunuda söylemek istemiyorum

Bir bahanenin arkasına sığınmak bana yakışmaz

Bir derdimde yok Allah'a şükür Allah kimseye dert vermesin

Ama bir insan ufak şeylerden rahatsız olur mu ? Sinirlenir mi ?

işte ben sinirleniyorum

Belkide suç bizde değildir ; çevremizdekilerin yapılarından bulaşan bi tür virüs gibi birşey bu lanet sinir ..

Aslında huzur ve sakinliği genlerine kazımış güzel bir ilacım var yanımda ''nişanlım ''

Belkide yaşamın verdiği değişkenlikten dolayı olabilir diyecem ama bunuda söylemek istemiyorum

işte ben sinirleniyorum

Belkide suç bizde değildir ; çevremizdekilerin yapılarından bulaşan bi tür virüs gibi birşey bu lanet sinir ..

Maalesef benim sevgilimde sinirli bi yapıya sahip belkide benide etkiledi diye düşünüyorum.
En ufak bişeyde sinirlenip tepkimi gösteriyorum sessiz kalamıyorum buda çevreme ve kendime zarar veriyor.
Umarım sende bende bir yolunu buluruz kurtuluruz...

işte ben sinirleniyorum

Maalesef benim sevgilimde sinirli bi yapıya sahip belkide benide etkiledi diye düşünüyorum.
En ufak bişeyde sinirlenip tepkimi gösteriyorum sessiz kalamıyorum buda çevreme ve kendime zarar veriyor.
Umarım sende bende bir yolunu buluruz kurtuluruz...

önce lanet okumayı bırak taa en baştan siniri çağrıyorsun
sonra şükret ve her daim Allahım huyumu güzlleştir die dua et
inan bende acayip sinirli bir insandım sokakta bile kavga ederdim ne bakıyorsun die
anneme eşime çocuğuma komşuma bağırır çağrırdım ha baktım ki keskin sirke küpüne zarar kendimi oyalacak seyler buldum mümkün oldukça yanlız kalmaya başladım ve örgü ördüm oğluma hırka atkı kendime patik ne bileyim ve en önemlisi ben huzuru, sakinliği namaz kılmakta buldum dua etmetke buldum yani ne bileyim sende oyalanacak ve sana asıl hzuru verecek şeyler ara

Bir tutam sakinliğin formülü:

Bir tutam sakinliği istemekten geçer.

İstiyorum ama olmuyor diye birşeyi kabul edemem.

Eğer sakin bakmak istersen;seni sinirlendiren şeyin seni sinirlendirdiği kısmına odaklanmadan...sırf seni sinirlendirdi diye herhangi bir kişiye,olaya gardını almadan yaklaşırsan...

Ve tüm bunları yaparken bir bilge edasında değil de;

Hiçbirşey canımı sıkmaya değmeyecek,çünkü o ''herhangi birşey'' mutlaka geçecek...sadece bacak ağrım ve öfkem kalacak geriye;işte buna ne gerek var diye düşünürsen...kolay kolay sinirlenmezsin.

Bak bir dene...Sinirlenmemeyi iste.

Sinirlenmediğini göreceksin,tecrübe ile sabittir.

Ah ! derdim tamda seninkiyle aynı, o en başta yazdığım varya ' ses telleri kopana kadar bağıra bağıra konuşmalar' kulaklarımı kapatıp 'yeter' diye çığlık atmak istiyorum.
Ben birine evet dediğimde hayır denirse sanki çok kötü bişey olmuş gibi sinirden ölüyorum herşeye herkese sinirleniyorum, son günlerde haplarımı almıyorum iyice deliriyorum sinirden, nolucak benim bu halim. :ssz:

Sifali kapsulu kimsede aramayin bn size diyim... Eger dini inanclariniz varsa musadenizle sunu soylemek isterim.....Ofke seytandandir , seytan ise atesten... Atesi sondurecek su olduguna gore aranizdan Kim ofkelenirse kalkip abdest alsin, ofkesi gider diye bi yerde okumustum...

Şuan sadece bir sinirden çektiğim şu bacak ağrısını bir Allah'ım bilir bir de ben bilirim

Acıma duygusunu olur olmadık şeylere gösterebiliyorken; kendime bi gram acıma duygusunu besleyemiyorum

İnsan kendine hiç mi acımaz ?
Bisey daha iletmek isterim eger o kadar sinirlendiyseniz bacginiz oyle aciyacak sekil de y'a siz cok sinirlisniz kendinize eziyet yapiosunuz yada gercekten buna sebep olanlar cok basarili... Valla ofkeyle kalkan zararla oturur derler atalarimiz bu lafi unutmayin Allah korusun o anda ayaginiz uyussa felç inse yine size zarar dikkatli olun sinirlenmeninde bi sìnìrì var....

En cok kullandigim kelimelerden biri "amaaan"dir, boyle a'sini uzata uzata :27: Yani "bosver gitsin", cozulur, halledilir anlaminda.
Ben oyle hemen kizip kukreyen biri degilimdir. Cok esnek bir insanim. Burada okudugum konu sahibini sinirlendiren 10 konunun 9'unda kizacak birsey bulmam, basit gelir bana, ve cozum yollarini dusunmeye baslarim. Gulup gecerim ya da. Bu kendi hayatimda da boyledir. Milletin kizip delirdigi seylere gulerim (mecazi anlamda tabii) Kendi hayatimda da oyle herseye kizmam, guler gecerim.
Benim boyle olmamin sebebi meslegim geregi olgun ve bilincli olmam gerektigi sanirim. Ben o kadar cok stres altinda calismak dusunmek zorunda kaldim ki, ohoo. Kriz anlarinda aninda cozum bulmak mecburiyeti gibi seyler meslegimin bir parcasi. Bu gunluk hayatima da yansidi. Oyle herseye kizmak yerine hemen cozum bulma yoluna giderim, cok sinirlenmeden. Bir de ben meslegimde neler gordum; hayat nemat meseleleri gibi seylerden bahsediyorum. Onun icin bana her turlu sorun cerez geliyor. Ucunda olum-kalim yoksa hersey kolayca cozulebilir, halledilir. Ben kendimi yipratma hakkimi is yerimde kullandim, bana her turlu sorun viz geliyor simdi.:55:

Sifali kapsulu kimsede aramayin bn size diyim... Eger dini inanclariniz varsa musadenizle sunu soylemek isterim.....Ofke seytandandir , seytan ise atesten... Atesi sondurecek su olduguna gore aranizdan Kim ofkelenirse kalkip abdest alsin, ofkesi gider diye bi yerde okumustum...

Şifalı kapsülü kimsede aradığım yok sadece bu durumu çözüme kavuşturacak ilacın bende olduğunu biliyordum diyorum ..

Allah'tan öfkeyle kalkıp zararlı oturmuyorum

Bisey daha iletmek isterim eger o kadar sinirlendiyseniz bacginiz oyle aciyacak sekil de y'a siz cok sinirlisniz kendinize eziyet yapiosunuz yada gercekten buna sebep olanlar cok basarili... Valla ofkeyle kalkan zararla oturur derler atalarimiz bu lafi unutmayin Allah korusun o anda ayaginiz uyussa felç inse yine size zarar dikkatli olun sinirlenmeninde bi sìnìrì var....

Allah korusun ..

Dün dünde kaldır diyip bu güne o kadar sakin ve eğlenceli başladım ki =)

Hergünümün aynı modda geçmesine tabikide bekleyemem ama düne göre bugun daha iyiyim ...

Bacak ağrımda yok şükür

İstanbul'un yağmuru ferahlattı beni :ssz:

Back
X