Bir umut ağustos..

cimcimesevilay

canım oğlumm
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
4.149
3.204
178
kızlar geçen ay ümitlenip sonra adeti olan ve bu ay tekrar denemeye başlayanlar var mı aranızda benim gibi . ay beklemek ne zormuş yahu bi hamile olduğumuzu bilsekte allahın izniyle bu ay derin bi nefes alsak dimi:) Allah hayırlısıyla benim gibi bekleyenlere bi an an önce müjdeli haber almayı nasip etsin inşallah

Temmuz ayında aşılama yapıldı çok umutluydum belirtiler falan ama maalesef adet oldum bakalım nasip gec öğrendim biraz rahimde perde varmış bu ay ameliyat olucam sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm yaa bozma moralini herşeyin hayırlısı dert etme allahım en yakın zamanda nasip eder inşallah bebeğini sana

2yıldır istemiyorduk tam istediğimiz ay oldu,erken de öğrendim hatta..ve sonuç hüsran.5,5haftalıkken düşük yaptım kürtaj oldum.1 regl dönemi bekleyecektm temmuz sonu regl olsam ğustosun ilk haftalarında yumurtlama günlerim olur diyordum ama maalesef 41.gün regl oldum..bu ay sağlıkla hayırlısıyla olsa da eylülde ancak öğreniriz bakalım allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…