Bir umut yine test yaptım kızlar lütfen bakarmısınız

devamkee

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
128
19
48
32
Kızlar iki tane erken gebelik testi yaptım birini dün sabah yaptım hafif silik çıktı diğerinide az önce yani bugün akşam yaptım ikinci çizgi resmen çıktı çok sevindim sizce pozitifmi hemen çıktı ikinci çizgi bu arada

Eklentiler

• IMG_1610.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_1609.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_1604.webp
    99,9 KB · Görüntüleme: 53
Testlerden birinde ikinci çizgi bariz görünüyor ama ikincide göremedim.Günüz geçiyor mu?

Testlerden birinde ikinci çizgi bariz görünüyor ama ikincide göremedim.Günüz geçiyor mu?
Canım onda da vardı dün sabah çekmiştim bak daha hafifti ama bariz çizgi çıkmıştı hemen ama az önceki resmen belli ve pembe oldu varmı deyip seviniyim mi bilemedim burda yalancı pozitif çıkarıyor yazan çok olmuş ama ben daha önceki aylarda da yaptım hiç çizgi yoktu bu markada

Eklentiler

• IMG_1596.webp
    149,3 KB · Görüntüleme: 55
Benim evde yaptığım testlerde pozitifse kanda da pozitif çıktı,yanıltmadı yani.Bu son attığın testte göremedim .Belki de fotoğrafta belli olmuyordur.Ama diğerinde belli.Reglin kaç gün geçiyor o da önemli.

Evet benimde öyle oldu mayıs ayında beneğimi kaybettim kürtaj oldum baya üzücü şeyler yaşadım ama yeniden anne olmayı istiyorum inan korkudan sevinemedim bile teste bakıp duruyorum napsam diye bu arada adetime 5 gün var daha geçmedi mide bulantım vardı ondan yapıyım bir dedim

Diğer testte görünüyor canım.Günün geçmemesine rağmen hafif bir ikinci çizgi var.İnsallah bebişin seninledir.O kaybetme durumunu ben de yaşadım.Çok sıkıntı oldu ama yine şansımı denedim.Şuan biraz dursunlar da nefes alayım diye gün sonunu bekliyorum.:)

Rabbim bağışlasın inşallah o günleri bende görürüm içimde geçmeyen bir kırıklık var diyorum sevinsem mi beklesem mi bilemedim

Rabbim bağışlasın inşallah o günleri bende görürüm içimde geçmeyen bir kırıklık var diyorum sevinsem mi beklesem mi bilemedim
Bu aşamada mide bulantısı olmaz onu söyleyeyim ama birinde çizgi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…