Bir Umut...

Minik Balina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
25
16
88
29
Iyi geceler hanımlar benim size bir sorun olacak geçen gün gece hastaneye gitmek zorunda kaldım ve kan testi yaptılar beat hcg degerim 5-50 arasında çıktı sizce gebeolan ihtimalim var mi adet gününe bir haftadan az var ve ya bu değerler çıkıp hamile kalmış olan var mi

Bem saglik ocagina kan vermeye gittigimde 97 cikmisti. Doktor erken yakalama dedi. Kendisi eşinin 3.7 degerinde iken yakalamislar yani ogrenmisler.
Gebe oldugunu erken ogreniyorsun yani. Bence buyuk ihtimalle gebelik vardir. Kani nezaman verdin? Verdigin tarihten 2 gun sonra tekrar kan ver eger o deger 2 katina cikmissa hamilesindir ama yenidir. Adetin bile gecmemis daha 2 haftalik falandir belkide.

5-50 arasinda degilde direk bir sayi cikiyo benim bildigim kadariyla beta hcg hormonu

Evet tam olarak yazmamişlar.
2 gun sonra tekrarla hemen bir dahiliyeye git bobrek agrisi kucumsenecek birsey degil bol su iç. O bobrek sancisi cok fena birsey..

Ya evet iki gündür çok felaket derecede ağrıyor du sol bobregim ama bugun de sağ bobrekte hafif batma gibi ağrı var gebelikten kaynaklı bir ağrı olabilir mi ben su icemiyorum günde aklıma gelirse bir bardak iciyorum ama onun disinda butun gun cok sivi tuketiyorum su haric surekli bir seyler iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…