- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
yok yo ksipariş zorunluluğu yok o yüzden başladım zaten -sipariş vermek isteyen çok ama bi bekleyin diyorum 3 kişi verdi gelsin beğenirsek daha fazla vereceğim ancak beğenmezsek iade eder ve bırakırım iptal olur zaten 3 ay sonra sanırımÇok ucuz geldi bana bir ara bakmıştım. Kesin göründüğü gibi değildir diye de düşünmüştüm. :)
Sipariş için zorlanabilirsn bence
demeee bunu hiç iyi demedin dur ben en iyisi yarın arayım öyle sipariş gireyimİade ettiğin ürünün parasını alamıyorsun canım. Sonraki siparişinden düşülüyor. Bilgin olsun
en iyisi ben bi görüşeyim yarın arayıp ona göre sipariş gireyim yeşekkür ederim cevaplari için canımKargonuzu Teslim Alırken Kolinize Dikkat Etmelisiniz.Yırtık,Ağzı Açılmış Kolileri Teslim Almayınız.Oluşabilecek Ürün Eksiği Durumlarında Kargo Görevlisine Tutanak Tutturunuz.Aksi Durumlarda Ürün Eksiği Kabul Edilmeyecektir.
Sistemimizde Sipariş Alt Limitimiz 100 Tl dir.
4. İade Hakkınız
Sistemimizde İade Süresi Fatura Tarihinden İtibaren 15 GÜN dür.İade İşlemi İçin Vermiş Olduğunuz Siparişinizin Yanında İade Butonu Göreceksiniz.Buradan İade Etmek İstediğiniz Ürünleri Seçerek İade Talebinde Bulunursunuz.Yetkili Arkadaşlarımız Sizi Arayarak Yönlendireceklerdir.İade Talebinde Bulunmadan Gönderilen İadeler Kabul Görmeyecektir.İade etmek, değiştirmek istediğiniz ürünleri (kullanılmış ,deforme olmuş ,ambalajsız ürünler hariç) kargo bedeli size ait olmak üzere firma adresimize BİLDİRİLEN KARGO ile gönderebilirsiniz.O ürünü aldığınız faturanızı ve iade sebebini yazmayı unutmayınız.İade ettiğiniz ürünlerin bedeli cari hesabinıza aktarılır.sonraki verdiğiniz siparişinizden düşüm yapabilirsiniz..
Sitesinde böyle yazıyor yani kargocular da genelde açtırmıyorlar eksik çıkarsa inanmayacaklar mı sana?
ben daha önce oriflame yaptım üni. Öğrencisiydim. Yaşlı teyzenin biri krem aldı. Baya pahalıydı benim bursumun üçte biriydi. Sonra teyzeye alerji yapmış getirdi kapıma geri verdi. Çıkardım parasını verdim. Ama şirket bana vermedi üyelik hesabıma yatırıldı ve bu miktarda alışveriş yap denildi. Ve ben öğrenci halimle bursumun üçte birine saçma sapan şeyler almıştım parayı kurtarmak için
Bence de, ama alanlar memnun kalıyor yani. Bir de sattığın kişiler iadesi var diye rahat davranmasınlar baştan konuş ciddi bir gerekçe olmadan iade edemeyeceğini söyle. şu an temizlik ürünleri satıyorum kadın bir yıl önce aldığı şampuan bozuldu diye şikayetleniyor, parasını vereyim desem hiç yüzü kızarmadan kabul edecek. Çok da paraya ihtiyacın yoksa uğraşma hani zaten kazandırmıyoren iyisi ben bi görüşeyim yarın arayıp ona göre sipariş gireyim yeşekkür ederim cevaplari için canım
Bence de, ama alanlar memnun kalıyor yani. Bir de sattığın kişiler iadesi var diye rahat davranmasınlar baştan konuş ciddi bir gerekçe olmadan iade edemeyeceğini söyle. şu an temizlik ürünleri satıyorum kadın bir yıl önce aldığı şampuan bozuldu diye şikayetleniyor, parasını vereyim desem hiç yüzü kızarmadan kabul edecek. Çok da paraya ihtiyacın yoksa uğraşma hani zaten kazandırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?