bir ürün hakkında

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298
iyi akşamlar güzel bağyanlar ben bir katolog işine girdimki sormayın:KK55:
asla karalama veya reklam için açılan bir konu değildir sadece emin olmak ve güven duymak adına açıyorum konuyu

modellife adında katologdan satış yapan bir siteye üye oldum katologdaki ürünler süper ancak daha önce kendim hiç ürün almadığım için ürünler nasıl gelir hiç bilmiyorum sipariş verenler oldu ancak beğenmezsek iade etme hakkımız varmış .....yinede mahcup olmak istemiyorum nette biraz bakındım ürünler ile ilgili yorum göremedim iyi yada kötü
sizlerden bu ürünlerden alan kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim %90 pamuk % 10 likra yazdığı için girdim bu işe inşallah sonumuz hayr olur hepinize sevgiler ;)

Çok ucuz geldi bana bir ara bakmıştım. Kesin göründüğü gibi değildir diye de düşünmüştüm. :)
Sipariş için zorlanabilirsn bence

Çok ucuz geldi bana bir ara bakmıştım. Kesin göründüğü gibi değildir diye de düşünmüştüm. :)
Sipariş için zorlanabilirsn bence
yok yo ksipariş zorunluluğu yok o yüzden başladım zaten -sipariş vermek isteyen çok ama bi bekleyin diyorum 3 kişi verdi gelsin beğenirsek daha fazla vereceğim ancak beğenmezsek iade eder ve bırakırım iptal olur zaten 3 ay sonra sanırım

Keşke önce kendinize ihtiyacınız olan bir şeyler alıp deneseydiniz.
Neyse üye olmuşsunuz artık.

Hiç kullanmadım ürünlerinden. Ama bence en önemlisi sizin tecrübe etmeniz. Kendinize bir şeyler alın ve kullanın. Yıkayın, kurutun, ütüleyin vs. Tüylenir mi, esner mi, süner mi kendiniz görün.

Kendiniz indirimli almak için üye olduysanız iyi ama satma zorunluluğu varsa sıkıntı bence.
Çok basit anlatılır ama anlatıldığı kadar kolay ve büyük paralar getiren bir iş değil Network Marketing.
Firma yada ürünler hakkında bilgim yok,genelde Facebook'ta denk geliyorum bazi paylaşımların altında,üye ekleme adina yapılan paylaşımları.

İade ettiğin ürünün parasını alamıyorsun canım. Sonraki siparişinden düşülüyor. Bilgin olsun

:KK22::KK22::KK22::KK22: inşallh soma çekme vs.olmaz yıkama koşullarına uyulduğu sürece şimdi bi yazı buldum çok güzel yazmış ama kimbilir yazan kim:KK58:

Kargonuzu Teslim Alırken Kolinize Dikkat Etmelisiniz.Yırtık,Ağzı Açılmış Kolileri Teslim Almayınız.Oluşabilecek Ürün Eksiği Durumlarında Kargo Görevlisine Tutanak Tutturunuz.Aksi Durumlarda Ürün Eksiği Kabul Edilmeyecektir.

Sistemimizde Sipariş Alt Limitimiz 100 Tl dir.

4. İade Hakkınız
Sistemimizde İade Süresi Fatura Tarihinden İtibaren 15 GÜN dür.İade İşlemi İçin Vermiş Olduğunuz Siparişinizin Yanında İade Butonu Göreceksiniz.Buradan İade Etmek İstediğiniz Ürünleri Seçerek İade Talebinde Bulunursunuz.Yetkili Arkadaşlarımız Sizi Arayarak Yönlendireceklerdir.İade Talebinde Bulunmadan Gönderilen İadeler Kabul Görmeyecektir.İade etmek, değiştirmek istediğiniz ürünleri (kullanılmış ,deforme olmuş ,ambalajsız ürünler hariç) kargo bedeli size ait olmak üzere firma adresimize BİLDİRİLEN KARGO ile gönderebilirsiniz.O ürünü aldığınız faturanızı ve iade sebebini yazmayı unutmayınız.İade ettiğiniz ürünlerin bedeli cari hesabinıza aktarılır.sonraki verdiğiniz siparişinizden düşüm yapabilirsiniz..

Sitesinde böyle yazıyor yani kargocular da genelde açtırmıyorlar eksik çıkarsa inanmayacaklar mı sana?
ben daha önce oriflame yaptım üni. Öğrencisiydim. Yaşlı teyzenin biri krem aldı. Baya pahalıydı benim bursumun üçte biriydi. Sonra teyzeye alerji yapmış getirdi kapıma geri verdi. Çıkardım parasını verdim. Ama şirket bana vermedi üyelik hesabıma yatırıldı ve bu miktarda alışveriş yap denildi. Ve ben öğrenci halimle bursumun üçte birine saçma sapan şeyler almıştım parayı kurtarmak için

Kargonuzu Teslim Alırken Kolinize Dikkat Etmelisiniz.Yırtık,Ağzı Açılmış Kolileri Teslim Almayınız.Oluşabilecek Ürün Eksiği Durumlarında Kargo Görevlisine Tutanak Tutturunuz.Aksi Durumlarda Ürün Eksiği Kabul Edilmeyecektir.

Sistemimizde Sipariş Alt Limitimiz 100 Tl dir.

4. İade Hakkınız
Sistemimizde İade Süresi Fatura Tarihinden İtibaren 15 GÜN dür.İade İşlemi İçin Vermiş Olduğunuz Siparişinizin Yanında İade Butonu Göreceksiniz.Buradan İade Etmek İstediğiniz Ürünleri Seçerek İade Talebinde Bulunursunuz.Yetkili Arkadaşlarımız Sizi Arayarak Yönlendireceklerdir.İade Talebinde Bulunmadan Gönderilen İadeler Kabul Görmeyecektir.İade etmek, değiştirmek istediğiniz ürünleri (kullanılmış ,deforme olmuş ,ambalajsız ürünler hariç) kargo bedeli size ait olmak üzere firma adresimize BİLDİRİLEN KARGO ile gönderebilirsiniz.O ürünü aldığınız faturanızı ve iade sebebini yazmayı unutmayınız.İade ettiğiniz ürünlerin bedeli cari hesabinıza aktarılır.sonraki verdiğiniz siparişinizden düşüm yapabilirsiniz..

Sitesinde böyle yazıyor yani kargocular da genelde açtırmıyorlar eksik çıkarsa inanmayacaklar mı sana?
ben daha önce oriflame yaptım üni. Öğrencisiydim. Yaşlı teyzenin biri krem aldı. Baya pahalıydı benim bursumun üçte biriydi. Sonra teyzeye alerji yapmış getirdi kapıma geri verdi. Çıkardım parasını verdim. Ama şirket bana vermedi üyelik hesabıma yatırıldı ve bu miktarda alışveriş yap denildi. Ve ben öğrenci halimle bursumun üçte birine saçma sapan şeyler almıştım parayı kurtarmak için
en iyisi ben bi görüşeyim yarın arayıp ona göre sipariş gireyim yeşekkür ederim cevaplari için canım

en iyisi ben bi görüşeyim yarın arayıp ona göre sipariş gireyim yeşekkür ederim cevaplari için canım
Bence de, ama alanlar memnun kalıyor yani. Bir de sattığın kişiler iadesi var diye rahat davranmasınlar baştan konuş ciddi bir gerekçe olmadan iade edemeyeceğini söyle. şu an temizlik ürünleri satıyorum kadın bir yıl önce aldığı şampuan bozuldu diye şikayetleniyor, parasını vereyim desem hiç yüzü kızarmadan kabul edecek. Çok da paraya ihtiyacın yoksa uğraşma hani zaten kazandırmıyor

Bence de, ama alanlar memnun kalıyor yani. Bir de sattığın kişiler iadesi var diye rahat davranmasınlar baştan konuş ciddi bir gerekçe olmadan iade edemeyeceğini söyle. şu an temizlik ürünleri satıyorum kadın bir yıl önce aldığı şampuan bozuldu diye şikayetleniyor, parasını vereyim desem hiç yüzü kızarmadan kabul edecek. Çok da paraya ihtiyacın yoksa uğraşma hani zaten kazandırmıyor

canım kazancı iyi aslında ürünlerde sorun olmadığı sürece -şimdilik aldığım siperişleri giremiyorum zaten -kendim için alacağım hem ürünleri teyit edeceğim hem öğrenmiş olacağım bakalım ;)

Ürünleri merak ettim , sitesine baktım ama göremedim :(

Back
X