- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
merhabalar
eski ,ses yalitimi çok kotu olan bi binada oturyorum
yukardan her ses geliyor,tabi bizden de gidiyor
ben onlara sikayet etmedim hiç , ev supurmeden tutun çamasir makinesine kapi gicirtisinaçocuklarin kosmasina herseylerini duyyorum , hatta oglum onlar kosunca inadina kosmaya absladi onlarda bizi uyairyor anne diyor 7 yasinda :))
onlar bizden ne duyyor bilmiyorum ama butun gun sanki oturup bizi dinliyolar çocuklkarin en ufak bi hareektinde tak tak vuruyolar uyarmak için sese, ozellikle gupe gunduz olan beni rahatsuz etmeye basladi artik
yani asil derdim onlarin sesi deil bizi uyarmak için tak tak vurmalari
ben uç çocukla bu evde sessiz oturamam bu imkansiz
tasinamamda yeni tasindim daha
gidip konussam ne deyim bilmiyorum
tanimiyorum da tek bildigim arap olduklari ( yurt disindayim )
gecen hafta babam yanima gelmisti , adam babama torunlarin çok ses yapiyor kizin dikkat edebilirmi falan demis , iyi insanlar gibi duruyolar ama çozemedim ki nedir ne deildir

konussam mi sizce, konussam ne diycem, bende sizden ses duyyorum mu deyim

eski ,ses yalitimi çok kotu olan bi binada oturyorum
yukardan her ses geliyor,tabi bizden de gidiyor
ben onlara sikayet etmedim hiç , ev supurmeden tutun çamasir makinesine kapi gicirtisinaçocuklarin kosmasina herseylerini duyyorum , hatta oglum onlar kosunca inadina kosmaya absladi onlarda bizi uyairyor anne diyor 7 yasinda :))
onlar bizden ne duyyor bilmiyorum ama butun gun sanki oturup bizi dinliyolar çocuklkarin en ufak bi hareektinde tak tak vuruyolar uyarmak için sese, ozellikle gupe gunduz olan beni rahatsuz etmeye basladi artik
yani asil derdim onlarin sesi deil bizi uyarmak için tak tak vurmalari
ben uç çocukla bu evde sessiz oturamam bu imkansiz
tasinamamda yeni tasindim daha
gidip konussam ne deyim bilmiyorum

tanimiyorum da tek bildigim arap olduklari ( yurt disindayim )
gecen hafta babam yanima gelmisti , adam babama torunlarin çok ses yapiyor kizin dikkat edebilirmi falan demis , iyi insanlar gibi duruyolar ama çozemedim ki nedir ne deildir

konussam mi sizce, konussam ne diycem, bende sizden ses duyyorum mu deyim