• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yakinlasma yasayip reddedildigim eski is arkadasim aradi .

abimi de disarda severler ama bize davranislariyla onlara davranislari bir degil

Icime sıkıntı olmaya basladi malesef.Enerjim iyice dustu.

bakin istiyorsaniz yazin soyleyin ondan adim gelecegi falan yok ... bosuna bekliyorsunuz siz olsun istediginiz icin umutlaniyorsunuz ne yaparsa ...anlattiginiza göre hicte sizle alakasi yok yoksa gercekten simdiye birsey yaprdi ...

Valla siz iyi dusunun.

2 cocuklu bir adamla olur derseniz adim atin bakalim
Hoslaniyorum ama adim atarsa ..Yok boyle bir yazip bir hafta kacarsa baslarim boyle ise demeye baslar ben de hic yazmamaya baslarim ona.Umudumu keserim.Yazarsa da kisa kisa cevaplar alir benden.Yada boyle yapma derim.Ya hep yaz ya hic yazma derim.Ben umudimu kesmistim neguzel ondan.

abimi de disarda severler ama bize davranislariyla onlara davranislari bir degil

bakin istiyorsaniz yazin soyleyin ondan adim gelecegi falan yok ... bosuna bekliyorsunuz siz olsun istediginiz icin umutlaniyorsunuz ne yaparsa ...anlattiginiza göre hicte sizle alakasi yok yoksa gercekten simdiye birsey yaprdi ...
Yok yazmam icimdekini.Kendi bilir.Ya hep yazacak he hic.

Bunla olur mi diye sınıyor dogru cevap.Bu da stres unsuru tabi bana.Yani birak da ben dusuneyim lukse bak.
İşte sen şimdi yalnızım psikolojisindesin ya karşı taraf seziyor bunu ve kendince lutfeder tarzda davranıyor
Bence biraz uzak dur ararsa konuş ama gönüllü gibi değil de bir arkadaşla konuşur gibi
Akşam mesela 10dan sonra yazarsa muhabbeti kısa kes ya da hayırdır bu saatte noluyor moduna gir malum belli bir saatten sonra duygularıyla yazmıyorlar beyefendiler ;)
bu arada sen ne zaman evlenip boşandın ya ben sevgilin var ama evlenmedin diye biliyordum

İşte sen şimdi yalnızım psikolojisindesin ya karşı taraf seziyor bunu ve kendince lutfeder tarzda davranıyor
Bence biraz uzak dur ararsa konuş ama gönüllü gibi değil de bir arkadaşla konuşur gibi
Akşam mesela 10dan sonra yazarsa muhabbeti kısa kes ya da hayırdır bu saatte noluyor moduna gir malum belli bir saatten sonra duygularıyla yazmıyorlar beyefendiler :KK66:
bu arada sen ne zaman evlenip boşandın ya ben sevgilin var ama evlenmedin diye biliyordum
10 yil once bosanmistim.Sonra vgili de oldu evlenemedim.Ben de zaten arkadas gibi konusuyorum.Oyuzden aslinda aramazsa ses cikarmamam lazim ona ya.Ama arasin sorsun beraber disari cikalim istiyorum:KK50:

Canım sen boşanmışsın ama bekar biriyle evlilik yapman daha doğru olur, çocuğun olsaydı bu evlilik mükemmel olurdu ama iki çocuğun yükü, büyük ihtimalle babaannesi dedesi şımartmıştır, anneleri yok diye.

yalnızlıktan iyice canınız sıkılmış sizin, bir de adam kendini harkulade biri, ulaşılmaz ve zor biri gibi göstermiş ve yaptığı her şeyden bir anlam çıkarır olmuşsunuz, şöyle bir geriye bakın derim, size bir yazıp bir yazmadığı, çocuklar için korkuyorum, sana güvenmiyorum gibi teraneler savurduğu, sizin ümitle ve mutlulukla beklediğiniz mesajları yazmadığı zaman dilimini bir tekrar kafanızda canlandırın. Tekrar o ruh haline bürünmek istiyor musunuz? Çünkü bende bıraktığı izlenim bu adamdan evlilik veya sevgililik namına bir iş çıkmayacağı.Muhtemelen yalnız kalmış, belkide birisi canını yakmış ve egosunu onarmak için tekrar sizi yoklamaya gelmiş.Ayrıca muhteşem bir adam bile olsa iki çocuğu var, bakın bu şimdi gözünüze görünmüyor ama ilerde ciddi sıkıntı olur sizin için.Anneleri çocuklarla bile çok görüşmüyor dediğiniz aile siz evlendikten sonra can ciğer kuzu sarması olabilirler ki genelde böyle olur zaten.Sadece çocuk sorumluluğu değil, hisleriniz bile karma karışık olacak iki çocuklu adamla.Ayrıca bu şekilde sürekli mıy mıy gezen kafam karışık yeaa, karar veremiyorum, korkuyorum, bu travmalar beni öldürecek tribindeki bir adamla hayat nasıl geçecek?

yalnızlıktan iyice canınız sıkılmış sizin, bir de adam kendini harkulade biri, ulaşılmaz ve zor biri gibi göstermiş ve yaptığı her şeyden bir anlam çıkarır olmuşsunuz, şöyle bir geriye bakın derim, size bir yazıp bir yazmadığı, çocuklar için korkuyorum, sana güvenmiyorum gibi teraneler savurduğu, sizin ümitle ve mutlulukla beklediğiniz mesajları yazmadığı zaman dilimini bir tekrar kafanızda canlandırın. Tekrar o ruh haline bürünmek istiyor musunuz? Çünkü bende bıraktığı izlenim bu adamdan evlilik veya sevgililik namına bir iş çıkmayacağı.Muhtemelen yalnız kalmış, belkide birisi canını yakmış ve egosunu onarmak için tekrar sizi yoklamaya gelmiş.Ayrıca muhteşem bir adam bile olsa iki çocuğu var, bakın bu şimdi gözünüze görünmüyor ama ilerde ciddi sıkıntı olur sizin için.Anneleri çocuklarla bile çok görüşmüyor dediğiniz aile siz evlendikten sonra can ciğer kuzu sarması olabilirler ki genelde böyle olur zaten.Sadece çocuk sorumluluğu değil, hisleriniz bile karma karışık olacak iki çocuklu adamla.Ayrıca bu şekilde sürekli mıy mıy gezen kafam karışık yeaa, karar veremiyorum, korkuyorum, bu travmalar beni öldürecek tribindeki bir adamla hayat nasıl geçecek?
Haklisin galiba..
Yanlizlik da etkili ama. Iste hoslanmistim ben ondan.:KK200:Cok guzel sohbetler ediyorduk.Cok mutlu oluyordum tek cumlesiyle.
Ama adam kendini agirdan satiyor beni haketmiyor.

ben bile okuyunca bu adamdan bi cacık olmaz hissiyatı geçtı bana,kaldı ki bi de iki çocuğu var. Benim bizatihi kendimden olan bi kızım var sorumluluğu nedir bildiğimden ikinciyi yapamıyorum,yani bu adam senin için ölüp bitse bile en az otuz kez düşünmen gerekir,çocugu olan boşanmış bi adamla evlenilir mi diye.

ben bile okuyunca bu adamdan bi cacık olmaz hissiyatı geçtı bana,kaldı ki bi de iki çocuğu var. Benim bizatihi kendimden olan bi kızım var sorumluluğu nedir bildiğimden ikinciyi yapamıyorum,yani bu adam senin için ölüp bitse bile en az otuz kez düşünmen gerekir,çocugu olan boşanmış bi adamla evlenilir mi diye.
Evt..Gonlume soz gecirmesi zor..Zaten aramiz boyle boyle sogur yine..Hayirlisi olur belki de boyle...Yoksa yazsa ben karsi duramam.Korksam da evlenmeye onla evlenmemek de icimde kalir cunku.

O zaman bacım mümkünse o adam kaçsın senden yoksa sen gözü kapalı gidecen

Yıllar önce biri böyle üç yıl oyaladı beni,sevgili bile olmadık düşün. Sonra şuanki eşimle tanıştım,ulaştı ağladı ühüü diye ben nasıl kaybettim diye,dedim olaydı olurdu demek ki olmazmış,eşimle tam gaz devam ettik,on bir yıldır beraberiz altı yıldır evliyiz,sana da diyorum ki olsaydı olurdu olmayınca te ne yapsan olmuyor

Tsk ederim guzel dileginiz icin.:KK200:

Yasimdan buyuk istemiyorum bu arada.Beni gorenler 30 dan fazla vermiyor yasima.Ben de goruntuye biraz onem veriyorum.Yasini gosteren biri istemiyorum elimde degil ha severim o baska.Bu genc duruslu bir arkadasti mesela.

Zaman gecti cunku o beraber calistigimiz birimden ayrildi.Orda bana karsi onu dolduranlar vardi.Simdi daha net dusunutor olmali.Ustelik cevresinden de jayir gormeyecegini anladi bence.Isyerindeki kadin kankasi bile evlendi cocugu oldu.
Ben aklinda kaldim bunun da karar veremiyor.Biraz gecmisindeki travmalardan niraz da bu daha devlet gibi bir kadin istiyordu bence.Ben de buna zamaninda acilarak hata ettim.Elinde olmus oldum.Simdi de eski is arladasi muamelesi yaptim aslinda belki elinde hissetmez diye
Yaşı dert etme hatta 45 yaş civarını düşün derim erkekler zaten geç olgunlaşıyor hem şimdiki tipler 40ında bile ergen çocuklar gibiler
bak ben 31 yaşındayım ama yeni tanıştıklarım hep 24-25 sanır, şehirlerarası yolculuklarda yanıma denk gelen teyzeler ablalar öğrenci misin derler ama ben bile 35-40 yaş aralığı birini düşünüyorum hatta öyleleri bile bana yeterince olgun gelmiyor bazen maalesef
Önemli olan görüntü olmuyor erkekler çocuk yapabilir mi buna bakıyor dolayısıyla 40 yaşındaki bir adam eğer imkan bulursa bekar hatta bakire bir kız ister kendine bakmadan mümkünse 30-32 yaşlarında olsun ki bir çocuk daha doğursun ister çocuklarına da analık yapsın ister yani adayın olan kişi çok sıkıcı biri bence
hoşlanıyorsun diye çok anlam yüklemişsin

Konustuk dun oyle eski is arkadasi gibi.Ben iplemiyormus gibi konustum ama konustuk.Ablamin ayagi kirilmisti.Onu soyledim.Baska bir ablam var musait o geldi.Burdan yola cikarak ev hanimligimi sorguladi.Temizlige guc yettiremiyorum pek ben.Ondan bahsettim.Kendi yapiyormus temizlik.Ama bir bayan hem is hem ev guc yettirebilirmis kadinin dogasinda varmis.Annesinden biliyormus.Beni bu konuda ayipliyor bir acik gorurse.Bu yuzden cok da batirmadim kendimi.Yogun calisirken zor ama arada yapiyirum dedim.Halbuki hic yapamiyorum
.Yemek yapmami sordu.Onu severim bak dedim.Guzel yaparim dedim.Yokluyor beni.Tamam ben bundan hoslaniyorum ama bu adamin beklentilerine cebap veremem gibi evlilikte.Gozumu korkutuyor bu beklentileriyle.Allah bilir maasima da konacak.Hayirlisini diliyorum
Yazdıklarına bakarak duyguların anlık değişiyor bir bakıyorum olmaz bu adam bana göre değil bana layık değil diyorsun bir bakıyorum arkadaşlara o öyle değil diye savunmaya geçiyorsun
Emin ol bir kişi yazsa yanılabilir ama herkes aynı şeyi söylüyor bu adamdan bir cacık olmaz
Bir de annesiyle kıyaslıyorsa bir kadını, ondan eş olmaz hiç bir kadın bir erkeğin annesi gibi olamaz öyle de iddiamız yok zaten değil mi?
Ben de ayda bir temizlik yaparım hiç de eşyaya kölelik edemem bir kadını hizmetçi belliyorsa o zaman alsın ev kızı birini baksın ama yok onu da kendine layık görmez beyefendi kendini bulunmzz hint kumaşı sanıyor!
Sınıyor seni ama senin onu sınama ihtimalini düşünmüyor nasılsa cepte diye bakıyor senin için, ağırdan alması da bu yüzden aslında

Ama umutlandigimi belli etmiyorum.Geldi karistirdi kafami.Ama bu adam oylesine yazmaz eminim.Eski is arkadasim.O konuda bile asiri agirdir.
Kafasi ben hakkında karisik.Ben adim atsam hoşlanacak.Yani istiyorki ben senle evlenirim deyim..Cocuklari gozum gormez deyim.Yani ben adim atarsam kendisi adim atacak.Yoksa birsey yok bana.
Oooo oldu paşam başka bir şey ister miymiş?
Mıymıntılığı sevmiyor ama kendisi mıymıntının alası
kimse kusura bakmasın da erkek dimdik duramayacak, bir kadına adım atamayacaksa ne işe yarar?
biri onu evliliğe ikna etmemeli o bir kadını ikna etmeye uğraşmalı fazla ezik geldi bu mesajını okuyunca
Boşver arkadaşım sen bu adamı es geç karşına kimler çıkar daha

Bunla olur mi diye sınıyor dogru cevap.Bu da stres unsuru tabi bana.Yani birak da ben dusuneyim lukse bak.
Bir ilişki seni yoruyorsa çekmek zorunda değilsin ki kaç yaşında kadınsın

10 yil once bosanmistim.Sonra vgili de oldu evlenemedim.Ben de zaten arkadas gibi konusuyorum.Oyuzden aslinda aramazsa ses cikarmamam lazim ona ya.Ama arasin sorsun beraber disari cikalim istiyorum:KK50:

Aslında arkadaş gibi değilsiniz iş arkadaşı gibi hiç değil :KK66:
O senin hislerinin farkında ve kendince seni avcunun içinde gibi görüyor ondan bu cool tavırlarda

Son düzenleme:
Yıllar önce biri böyle üç yıl oyaladı beni,sevgili bile olmadık düşün. Sonra şuanki eşimle tanıştım,ulaştı ağladı ühüü diye ben nasıl kaybettim diye,dedim olaydı olurdu demek ki olmazmış,eşimle tam gaz devam ettik,on bir yıldır beraberiz altı yıldır evliyiz,sana da diyorum ki olsaydı olurdu olmayınca te ne yapsan olmuyor
Evet yaşadığının aynısını yaşadım bekledim ama olmadı hala beklemek de zoruma gittiği için şu an boşverdim yoluma bakıyorum dönerse de kaybetti artık
Ah ah aşkı arıyorum diye dönüyorlar etrafta ama bulunca da beğenmiyorlar bu erkek milleti ne istiyor ben anlamıyorum

Evet yaşadığının aynısını yaşadım bekledim ama olmadı hala beklemek de zoruma gittiği için şu an boşverdim yoluma bakıyorum dönerse de kaybetti artık
Ah ah aşkı arıyorum diye dönüyorlar etrafta ama bulunca da beğenmiyorlar bu erkek milleti ne istiyor ben anlamıyorum
Aynen facesinde kirgin ask konulu sarkilar paylasiyor.Zananinda iki kez cok sevmis terkedilmis bulunca da burun kiviriyor.O kadinlardan birini biliyorum ben bin basarim ona guzellik olarak.Hem o cocuklu bir kadindi.Ben cocuksuz.Hem ben sevince cok sadigim kendi de biliyor.Ilk tanismamizda benim gorustugum biri vardi.O haber gondermisti.Ben orali olmamistim.Gerci sonra haber gonderdigini yalanladi.
Kendi de biliyor bunu ifade etti.Senden iyisini bulacak degilim dedi gecen yaz Ama kafasina yatmayan seyler varmis.Gecen yaz konustugumuzda.Antidepresan kullandigim mesela.Unutkan oldugum mesela.Gecen yaz bunlari soyleyince kizdim kendine ben boyle beni begenmeyen birini istemem dedim kibarca kovdum.

.Bir de kafasindaki tekrar termedilmemek bu sefer kendini agirdan satma dusuncesi de var.Omur torpusu.Paket yapip atacam yine.

Son düzenleme:
Konular buraya acilinca daha cok gorunuyormus.Tekrar aciyorum.Cunku bu kisi tekrar ararsa bir fikrim olsun.Cok az yorum gelmisti.

Daha once ayni birimde calisiyorduk.iki yil once bir yakinlasma yasamistik.Cocuklari yaninda bekar bir babaCocuklari yuzunden guvenememisti bana.Burda iki konum var..
Gecen yaz bu konuda acikca bir konusmamiz daha olup oyle kalmisti.
Simdi ikimiz de ayri birimlerde bambaska yerlerde calisiyoruz.
Watsaptan yazmis bana.Sevindim yalan yok.
Dun konustuk ayni ana denk gelip.Isten bahsederken isi birak da neler yapiyorsun dedi.Ben yine isten bahsedince evlenmedin mi daha diye sordu.
Ben de yok dedim.Onun da biri yokmus hayatinda.Vardir senin takildigin dedim.Cocuklar yuzunden guvenip de evlenmiyorsun dedim.Yok dedi.Kadinlar gezip tozmak hatta yatip kalkmak istiyormus ama evlilige gelince kaciyormus.
E bu isine gelir bir erkek olarak dedim yok dedi ben boyle bir hayat istemiyorum dedi.
iste sonra bana sordu.Ben de arkadasca bir tarzda uzun suredir bu islerden uzak oldugumu soyledim.Napalim bizim de kaderimiz buymus hayat adaletsizmis falan dedim.Hani yalnizligi kabullenmis gibi arkadasca bir sohbet gibi.
Mutsuz evlilikten iyidir dedi.Ben de tabi dedim.Ama evlenmeden de uzuldum ben cok dedim.Kotu bir evlilik yasama ihtimali var ama ben de seciciyim bayagi dedim.Gencligimde evlenmiyorsam biraz daha yaslanirsam evlenmem.Genclikte lazim ask dedim.O da onayladi.
Sonra yatiyorum erken kalkmam lazim dedi.
Ben de peki halimi hatrimi soracakmisin yine yoksa burada kalacak mi dedim.Tabi sorarim dusman degiliz sonucta dedi.
Sonra iyi geceler dileyip kapattik konusmayi.
Daha da yazmaz sanirim.Icimi cok acmamaya calistim ama cok mu acik etmisim.
Sizce neden aradi..Aklinda benle evlilik olur mu diye dusinuyor yine cesaret edemiyor olmali..
Ama yine burda kalir.
Olsak bile benim dusunmem gerekecek adapte olmam gerekecek.Ki daha aramaz bence.

Guncel:
  1. Kizlar bu adam bana ilk yazdigindan sonra ben yazmayinca bir hafta sonra tekrar yazmisti.
    .Sonra bir ikikez daha yazdi gun araliklariyla bazen de ben yazdim benden de bekliyordur diye.
    Uzun uzun sohbetler etmistik watsapta.
    Hatta en son sinemaya gidek mi dedim.O konuda sozlestik.

Ama gun gun yazmiyor.En son 4 gun yazmayinca ben yazmistim.Yine gunler gececek.

Ve bir kere dusurdu aklima kendini.Ne guzel unutmustum ben bu adami..
    Canim sıkkın.Nasil bir yol izlesem.Kendini agirdan satiyor.
    Bu adamdan hoslaniyorum ben.
    Ben nasil davranayim bu adamin bana gelmesi icin.Kafamdan atamiyorum pek.
    E yalnizlik hep bunlar.
    Biraz ciksak ya disari.Hergun yazsaya, arasaya beni.:işsiz:
DAHA İYİSİNİ BULAMAYINCA GERİ GELMİŞ GİBİ SANKİ

Back
X