Bir yardımcı olabilir misiniz? (Moda vb...)

haru1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
106
63
18
35
Arkadaşlar ben pek anlamadığımdan basit bir moda ya da terzilik konusunda diyelim yardım bekliyorum. Resmini eklediğim elbisenin yaka kısımlarını uygun ölçülerde kapatmak istiyorum ve açıkçası yapılabilir mi bilmiyorum.
Daha önce böyle abileyler üzerinde değişimler yapan varsa bir yardımcı olursa çok sevinirim. Mahalledeki terziye sordum, abiyeler üzerinde oynama yapılmaz, tarzında bir şey dedi. Açıkçası bu konularda pek bilgim yok. Böyle terzilik işlerine yatkın olanlar ya da tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. (Bu arada konuyu yanlış yere de açmış olabilirim. Umarım öyle değildir)

yakası kapalı bi elbise bu zaten;göğüs kısmı için soruyorsanız bi tülle kaptılabilir

yakası kapalı bi elbise bu zaten;göğüs kısmı için soruyorsanız bi tülle kaptılabilir
Göğüs kısmıyla birlikte boynu biraz açıkta bırakıyor. Daha satın almadım, yapılamaycaksa elimde kalır. onun için tavsiye istedim. Böyle elbiseleri yaptıranlar var mı diye. Teşekkür ederim.

bi arkadaşım yaptırmıştı aynı bu tipte elbiseyi sırtı biraz açıktı orayı arkaya doğru çektirip diktiler (iki yandan) kapanmıştı boyun kısmı

bi arkadaşım yaptırmıştı aynı bu tipte elbiseyi sırtı biraz açıktı orayı arkaya doğru çektirip diktiler (iki yandan) kapanmıştı boyun kısmı
herkes yapamıyor, becerikli bir terzi bulmam gerek. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…