- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi dilararden
-
Cok tesekkur ederim.5 yıldır çok kez çocuktan kan aldıran biri olarak üniversite hastaneleri çocuk bölümündeki hemşireler kan almada bir numara bence. Vitaminlere bakılması önemli o kan alınacak mecbur inşallah işin ehli birine gelirsiniz ve kolayca atlatırsınız. Kan alınırken ağlıyorlar sadece sonra hemrn geçiyor korkmayın o yüzden.
@sadecebunuyazicam emen çocukta aç olsun demiyorlardı diye hatırlıyorum.
Bana demire de bakılacağı için aç gelmesi lazım dediler. Ama öyle gece boyu değil 4 saat. Yine de 1 yaşında bebek nasıl 4 saat aç kalabilir, kanındaki demir bir öğünden ne kadar etkilenebilir ki dedim geçtim. Doktoru aç olması lazım filan dememişti. Zaten vitamin, mineral vs önemli ama hormonlara, karaciğer enzimlerine de bakılıyor. Esas onlar kritik ve onlar açlıktan tokluktan etkilenmiyor. Kısaca ben ok verdirdim bir şey olmadı.Merhaba ben de 1 yas kontrolune goturecegim de ac karnina mi kana bakilmasi gerekli bilgisi olan var mi ? Zira benimki memede uykuya gecebikiyor gece hala meme istiyor yani ac kalmiyor pek
Teşekkür ederim nereden alıyorlar acaba5 yıldır çok kez çocuktan kan aldıran biri olarak üniversite hastaneleri çocuk bölümündeki hemşireler kan almada bir numara bence. Vitaminlere bakılması önemli o kan alınacak mecbur inşallah işin ehli birine gelirsiniz ve kolayca atlatırsınız. Kan alınırken ağlıyorlar sadece sonra hemrn geçiyor korkmayın o yüzden.
@sadecebunuyazicam emen çocukta aç olsun demiyorlardı diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim gideceğiz haftaya nereden alıyorlar acaba?Isinin ehli bir bebek hemşiresine denk gelirseniz çok basit kan alırlar. Vitamin değerlerine bakılması gerekiyor bu yüzden önemli
Damarı bulabilirlerse koldan hızlıca alıyorlar. Bazı bebeklerde damar kolay bulunmuyor o zaman el üzeri ve ayak üzerinden deneyebiliyorlarTeşekkür ederim gideceğiz haftaya nereden alıyorlar acaba?