Bir yaşında bebeği kreşe vermek çevre açısından neden bu kadar kötü

Esmahan38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
1.038
1.404
83
37
Merhaba sevgili anneler . Bu aralar kafam çok karışık on aylık bir oğlum var bir yaşına girince gerek ekonomik sebepler gerek onun gelişimi açısından kreşe vermeyi düşünüyorum ama nedense üstümde acayip bi çevre baskısı var kreşi sürekli kötülüyorlar sanki ona kötülük yapıcakmışım gibi hissettiriyorlar siz ne düşünüyorsunuz ? Biraz akıl almaya ihtiyacım var..

Onbir aylik henuz cok kucuk size ihtiyaci oldugundan olabilir henuz kendini tam ifade edemiyor baskasi sizin kadar iyi anlayamaz ve bakamaz diye olabilir.

iyi ölçmek tartmak lazım bence. iyi bir kreşe verelim deseniz çok fazla para. ortalama bir kreşe verseniz insanın aklı kalıyor hoş bnm her türlü kalıyor. artısı eksisi neticede size ihtiyacı olan bir dönem Allah hayırlısını nasip etsin

3 yasa kadar birbir ilgiye ihtiyacı oldugu donem diye düsünüyorum. Fiziksel, sosyal ve duygusal acidan zaten tek kisiyle iletişim kurabiliyor. 3 yas sonrasi konusmaya , arkadasla oyuna basliyor. Ayni zamanda bezden kurtulup tuvaleti de ogrenmis oluyor. Ben boyle dusundugum icin bakiciya birakiyorum. Bir aksilik cikmazsa 3-4 yas donemi krese vermeyi dusunuyorum. Su anda 17 aylik. Derdini anlatabiliyor ama" gun icinde neler yaptiniz?"sorusunu tam olarak yanitlayamiyor. En azindan olani biteni anlayip anlatabilse iyi olur. Tabi mecbursaniz da yapacak bir sey yok.

Merhaba sevgili anneler . Bu aralar kafam çok karışık on aylık bir oğlum var bir yaşına girince gerek ekonomik sebepler gerek onun gelişimi açısından kreşe vermeyi düşünüyorum ama nedense üstümde acayip bi çevre baskısı var kreşi sürekli kötülüyorlar sanki ona kötülük yapıcakmışım gibi hissettiriyorlar siz ne düşünüyorsunuz ? Biraz akıl almaya ihtiyacım var..
Daha cok kucuk sizi üzmek istemem ama hiç degılse 2 yasına kadar bekleseniz mi

Daha çok küçük bebeğiniz bnce erken göndermeyin mecburi bi sebep yoksa.calisiyosaniz bakıcı bulabilirsiniz iyi bir kreşle aynı maaliyeti bulur bakıcı zaten.

ekonomik sebebi bilemem ama onun gelişimi açısından demişsiniz ya 1 yaşındaki bebeğin gelişimi açısından annesinin yanında durması gerekir kreşte değil. ben olsam dişimi sıkarım ekonomik yönden çocuguma bir süre daha kendim bakarım

Back
X