Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bir yaşındaki bebeğimin bakımı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

vinikkurba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
150
0
66
İstanbul
bebeğim bir yaşında ama bana doğduğundan beri aşırı derecede düşkün tuvalete bile zor gidiyorum evdeyken düşünün yani... fakat çalışmak durumundayım anane bakıcak ama nasıl bırakıcam bilmiyorum bensiz bütün çok huzursuzlanıcak huysuzluk yapıcak uyumıyacak herkes alışır zamanla diyor benim gibi aynı durumu yaşıyan var mı bir yaşından sonra bırakmak zorunda kalan ? gerçekten alışıyor mu denildiği gibi:14:

Benim kızımı ben bakıcıya bıraktığımda 11 aylıktı,2-3 hafta arkamdan ağladı,ama şimdi hiç ağlamıyor alıştı. Seninki de alışır canım. Senin kafan rahat olsun hem bakıcak kişi annenmiş.O yüzden şanslı sayılırsın bana göre,benim bebeğimin bakıcısı akrabamız dahi değil. Ama kafam rahat ben çalışmaya,kızımda bakıcıya alıştı.İçini ferah tut.

haftada 3 kez 4-5 saatligine bakiciya biraktigimda kizim 4 ayliktiiiii....cok kucuktuuu.9 ayliginda baska bi bakici geldi onu daha cok seviyor.hala da onunla haftanin 2-3 gunu.hatirliyorum ilk defa ona biraktigimda cok aglamisti kadincigaz cabuk gelin durmuyor benle diye aradi beni hemen apar topar geldim.ve birkac gun alissinlar diye kadini cagirdim ben de evdeydim o zaman.artik alistilar bir birineee.hepimiz mutluyuz sende oyle yap canim.annene birak ama evde ol fakat sen degil o ilgilensin bebeginle,o yedirsin,o giydirsin,o gezdirsin alisacaktir.

Back
X