Bir yerlerden tutunmaya çalışıyorum yol gösterir misiniz?

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
Merhaba hanimlar.Ben 27 yaşındayım 14 aylık bir kızım var. Benim sıkıntım şu. Üniversite mezunuyum ve senelerce kpss dir mülakattır girip cikmadigim yer kalmadi.Cok iyi puanlar almama rağmen olmadi, kazanamadim..Özellikle eşim tarafından ve diğer cevremden bir iş beceremedigim konusunda imalar,hareketlere maruz kaldım senelerce.Yeri geldi esim ailesine yağdırırken ben kizima hamileyken bana bir çikolatanın lafını yapmıştı.Hala aklima geldikçe yüreğim sızlar.Yani onun hayallerinde çalışan veya birseyler beceren bir kadın vardi bunu biliyorum.Simdi bu imalar bastirilsa da hala var hissediyorum.
Çoğu geçti,esimde hatalarini anladi.Cok kavgadan geçtik ayrilma durumlarina geldik.Bütün sitemini,herşeyimi bir sinir krizi ve bosanma istegimle ortaya döktüm.Bu konuda artık bir baskı yok ama benim dünyamda kendime karşı hep var.
Bütün bunlar bende bir iz olarak kaldi.Tabii birileri yüzünden birseyler başarma şevki değil de kendim için istiyorum bunu.Eskiden de böyleydi.Ama etrafımda sevdiğim insanlardan birşeyi beceremedin manasinda sözler ,hareketler bu isteğimi daha da perçinledi.
Şimdi diyeceksiniz gir bir işe vs.Böyle birşey degil kendim birseyler başarmak istiyorum.Hamilelik asamasinda instg.. adli sosyal medyada bir bayan sayfasi açtım yaklaşık 400bin takipçim var.Buradan arada reklam gibi durumlar olsa da bu mecranin yarını yok.Bir telif hakki veya birkac durumda hesabinin kapanmasi söz konusu olabilir.
Ben de burada kendi reklamimi yaparak,kendi isimi kurmak en azindan ufaktan baslamak istiyorum.Tabii yasal olarak.Ama yaptığım iş verdigim vergiye vs lere değecek mi yani bazi konularda cok kafam karışık. Mesela bebek,cocuk giyim ve vs..leri üzerinden baslasam diyorum ama nasil bir yol izleyeceğim,ürünleri nereden tedarik edecegim veya cok baska bir sektörde bir iş kuracağım.Yani suan cok bilgisiz ve kararsızım.Bana neler onerirsiniz bu yolda?Kendim için birseyler yapmak ve başarmak istiyorum.

35 yaşına kadar devlet memuru alımı oluyor. Aklımda öyle kalmış. Neden vazgeciyorsun, kpss ye tekrar gir. Puan yüksek ama bölümün mü dezavantaj oluyor acaba? Kpssden 95 ve üzeri almadığım sürece merkez atama bana hayal. Kpss puanlı alım yapan başka seçenek bakmak en iyisi

Hemen hemen ayni cendereden bende gectim sayilir evet birseyler yolunu buluyo duzeliyo ama o yara kapanmiyo cok iyi anliyorum ben kpssyi birakmadim gecen sinava hazirlanmak icin elimden geleni yaptim ama bir cocuk hemde canimdan bezdiren bir cocugum var arti hastalik ameliyat olum acisi derken istedigim gibi calismadim 76 aldim ama bu sefer 2020 icin simdiden basladim bir kez daha deneyin bence sizde

Önlisans 83 almıştım. 2 küçük afacanım var ve hiç çalışamamıştım. Merkez atamalar yüksek alımlarla kapatıyor. F klavye kursuna gittim . Sil baştan klavye öğrendim, hızlı yazma tekniklerine çalıştım. Zabıt katipliğine başvurdum. Sadece 1 adım kalmıştı geriye. Çocuklarla ilgilenecek biri . Gönüllü bulamadım, emanet edemedim ya da herneyse. Yeterli zamanı ayıramadım ve avuçlarımın arasından kaydı gitti. İlk kpss sınavına tekrar gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…