Canım 360 puan ygs için gayet iyi lysnin önemi için sana bi örnek vericem bi tanıdığımız ygsde 100binlerdeyken lysde ilk bine girdi herşeyi belirleyen LYS ygs için canını sıkma benimde ygs hedefim 400 ama 350 bile yapsam üzülmem dediğim gibi ygsnin etkisi gerçekten az
Masallah diyorum ya
Ama su da var ki lysye de az kaldi
Umarim ben de oyle bi basari gosteririm
sınavında başarılar dilerim arkadaşım, ben de iki kere girdim sınava ama benim ygs'em hep daha iyiydi lys de düşürürdüm. :)) bu biraz yapı meselesi senin ikinci bölüm sınavların nasıl? ve tabiki okul puanın nasıl gelecek? ben de sayısalcıydım 40 binden 12 bine çeken arkadaşlarım oldu ve dişe gittiler. :) dişe girebilirsin umudunu kaybetme hemen daha sınava bile girmedin.
annen senden çok stres yapmış olabilir bence ondan bağırıp duruyordur :)
ben iki yıl önce girdim üniye ygs2 galiba yüzde 40 etkiliyordu mf3 ü hala öyle mi bilmiyorum ama fen tekrarlarını çok iyi yap. benim mat çok kötüydü fenle toparladım resmen :)))
Okul puanim fena gelmez diye dusunuyorum ve lys bence daha kolay sadece cok konu var siki calisirsam toparlarim umudundayim
Olmadi seneye infilizce kazanip hazirligi atlarim hem sene de kaybetmemis olurum diye dusunuyorum
Tesekkurler :)
Bende bu sene sınava gireceğim. Bende sayısaldım son 1 ay kala bölüm değiştirdim. %50 burslu hukuk olsa çok iyi olacak
Benim babamda bundan önceki 3 sene senin annen gibiydi, bu sene bir şey oldu adama daha bana "Senden bir şey olmaz" gibi cümleler kurmuyor. Artık bu sene olursa olur olmazsa da seneye yine çalışıcam napıyım. Bende geçen haftayı ağlayarak geçirdim ama bi faydası olmuyor malesef. İnan ağlamakla bu sınav kazanılsaydı ben derece yapardım
Sınavda sana başarılar, inşallah istediğin puanı yaparsın.
Tesekkur ederim :)
Insallah sen de istedigin yeri kazanirsin
Aynen ben de medipol yuzde elli burslu olsa diye geciriyodum icimden
Hayirlisi
Stresten ne hale geldik su ygsyi bi kac kere yapsaardi keske
Egitim sistemine isyan ediyorum burdan
Puanmış sıralamaymış bunlara şimdiden kafanı yorup da strese girme boşuna.
Önce sakin ol sonra kendine güven ve gir sınavına elinden geleni yap çık.
Olmadı hayatın sonu değil, azimli bir öğrenciye benziyorsun, bu yılki bilgilerinin üzerine önümüzde ki yıl sağlam bir çalışmayla istediğin yere girersin.
Sinavda stresten bisey yapamam korkusu var umarim hepimizin sinavi guzel gecer
Tesekkurler insallah