Bir yılda 2 sezeryan olan var mı?

scarlett O hara

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
168
83
18
27
Merhaba kızlar bebeğim 7.5 aylık bende sekiz haftalık hamileyim şok oldum (korunuyorduk tabiki ) Ama mucize gibi oldu . İlk doğumum sezeryan oldu. Böyle bir durum yaşayan varmı ? Riskli miydi yorumlarınız için teşekkürler şimdidien

Benim bir arkadaşım 1 yaşında ikizleri varken tekrar hamile olduğunu öğrendi ve onu da sezaryen oldu. O bir sıkıntı yaşamadı. Umarım siz de yaşamazsınız. Hayırlı olsun. Sağlıkla doğurup büyütün inşallah 🙏

Sezeryan olup 2 ay sonra hamile kalan bir çok kadın her gün hastaneye geliyor. Bir bir sıkıntı yaşadıklarını görmedim. Ama araya belli zaman girmesi sağlık açısından önemli.

Bir şey olmaz Allah'ın izniyle yegenlerimin arası bir buçuk yaş iki sezaryen bir sıkıntı olmadı çok şükür dert etmeyin, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Ben de varım. Bir sorun yaşamadım sadece bebeği organ gelişimi tamamlandığı zaman hemen aldılar yani zamanından 3 hafta erken doğmuş oldu. Küvöz vs yaşanmadı.

Prezervatif kaydı ertesigün hapı aldın ve hamile kadın? Sanki biraz mucize gibi
Not: mucizelere inanmam
Neyse ne de umarım herşey yolunda gider
Mucizeyle ilgisi yok. Prezervatif kazası yaşanabilir sonuçta. Ertesi gün hapınin calisma prensibi ise yumurtlamayı erteleyip o şekilde hamile kalmaktan korumak. Ama zaten yumurtlama olmuş ise etki etmiyor.

Ben 6 aylık bebeğimle hamile olduğumu öğrenmiştim
İkisi de sezeryan
Çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı.ikincisi 38+1 de geldi
Allah yardımcınız olsun

Mucizeyle ilgisi yok. Prezervatif kazası yaşanabilir sonuçta. Ertesi gün hapınin calisma prensibi ise yumurtlamayı erteleyip o şekilde hamile kalmaktan korumak. Ama zaten yumurtlama olmuş ise etki etmiyor.
Ertesi gün hapının ilk 24 saatte alınması durumunda korunma yüzdesi %98 e kadar çıkar
Kişiye duruma göre değişse de 100 kadından 98 i hamile kalmaz kolay kolay
Konu sahibemizde yüzde 2 de:)
Hamile kalmış artık ama bu hapın işe yaramadığı soru işaretini bırakır insanların aklında
Şunun altını mutlaka çizmek lazım ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değildir
Herşeye rağmen istenmeyen bir durum yaşadıysa kulanılmalı

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bebeğim 7.5 aylık bende sekiz haftalık hamileyim şok oldum (korunuyorduk tabiki ) Ama mucize gibi oldu . İlk doğumum sezeryan oldu. Böyle bir durum yaşayan varmı ? Riskli miydi yorumlarınız için teşekkürler şimdidien
Ben her gebeliğime 1.5 yıl ara koyarak hamile kaldım hiç sıkıntı yaşamadım . İnşallah sizde bir sıkıntı yaşamazsınız

Ertesi gün hapının ilk 24 saatte alınması durumunda korunma yüzdesi %98 e kadar çıkar
Kişiye duruma göre değişse de 100 kadından 98 i hamile kalmaz kolay kolay
Konu sahibemizde yüzde 2 de:)
Hamile kalmış artık ama bu hapın işe yaramadığı soru işaretini bırakır insanların aklında
Şunun altını mutlaka çizmek lazım ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değildir
Herşeye rağmen istenmeyen bir durum yaşadıysa kulanılmalı
Verdiğiniz bilgi benim bahsettiğim calisma prensibini değiştirmiyor sonuçta. Yumurtlama olmuşsa hamilelik ol.asi gayet olası. Ben de ayni şekilde hamile kalmıştım ilk 6 saatte aldigim halde. Prezervatif ile korunan insanlarin kaza durumunda ertesi gün hapindan baska hiçbir yolu yok sonuçta. Onun da prensibini gerçekten çok riskli onu anlatmaya çalışıyorum. Olay mucizeden gerçekten uzak.

Boşanma konunuz var, bebekten dolayı ne kadar bitik durumda olduğunuz konunuz var üstüne bir de intihar başlıklı konunuz var daha 1 ay olmamış açalı. Şimdi de yeni bebek mi çıktı ortaya? Siz acilen bir tedavi mi olsanız?

Back
X