bir yıll sonra tekrar hamileyimmmm

pusatmk

"Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin."
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
335
270
103
merhaba kızlar bugün hayatımın en güzel günlerinden biri hamileyimm hemde tam umudumu kestiğim zamanda.6 günlük gecikemden sonra bi umut test yaptım vee anında çift çizgiyi gördümm. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.Şimdii hamileyim diye bağırmak istiyorum ama ilk 2 kayıptan sonra eşimle birlikte 3 aylık olana kadar söylememe kararı aldık benim gibi gebeliğini yeni öğrenen var mıı ??

hazı gozun aydın canım tazee anne maşallah sana banada dua et benımde dusuk olmustu sımdı tup yaptık..... trabsfer sonrası 7..gunumdeyım ınsallah guzel haberler alırım bende buraya yazarım

hazı gozun aydın canım tazee anne maşallah sana banada dua et benımde dusuk olmustu sımdı tup yaptık..... trabsfer sonrası 7..gunumdeyım ınsallah guzel haberler alırım bende buraya yazarım
inş. canım Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım tez zamanda

Hayırlı olsun cnm allah kucağına da almayı nasip etsin kasma kendini fazla heyecan yapma allah kolaylık verir..

Hayırlı olsun cnm allah kucağına da almayı nasip etsin kasma kendini fazla heyecan yapma allah kolaylık verir..
heyacanlı değilim kasmıyorum da hamileliğimin tadını çıkartmayı planıyorumm hemde her saatinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…