Bir yoğurt üfleme meselesi 🤦‍♀️

ZynpAs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
54
48
88
Merhaba KK’nın güzel insanları, değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Boşanalı 4,5 sene oldu ve ilk kez biriyle görüştüm. Artılardan başlayalım;
Adam düzgün, çok beyefendi, konuşması hoş biriydi. Güzel bir mesleği ve maddiyatı var. Sosyal olarak dolu, gayet seviyeli,saygılıydı. İkimizinde 1 evlilik durumu olmuş ve çocuk yok.
Eksilere gelirsek;
Ben 33, o 49 yaşında aramızda 16 yaş var ama asla göstermiyor çok sportif , kardeşi,babası yok annesiyle yaşıyor. Ama sürekli mi bu durum böyle olur bilmiyorum.
Yaş ve anne durumu belki aşılabilir bir durum ama takıldığım özellikle şu nokta. Karşı taraf fazla beyefendi, aile yapısı asilzadeler gibi 😄 yorulur muyum bir süre sonra? Kendimi biraz da eksik hissettim. Uyum sıkıntısı çeker miyim? Çok kararsız kaldım.

Adam düzgün, çok beyefendi, konuşması hoş biriydi. Güzel bir mesleği ve maddiyatı var. Sosyal olarak dolu, gayet seviyeli,saygılıydı. İkimizinde 1 evlilik durumu olmuş ve çocuk yok.
Eksilere gelirsek;
Ben 33, o 49 yaşında aramızda 16 yaş var ama asla göstermiyor çok sportif , kardeşi,babası yok annesiyle yaşıyor. Ama sürekli mi bu durum böyle olur bilmiyorum.
Yaş ve anne durumu belki aşılabilir bir durum ama takıldığım özellikle şu nokta. Karşı taraf fazla beyefendi, aile yapısı asilzadeler gibi 😄 yorulur muyum bir süre sonra? Kendimi biraz da eksik hissettim. Uyum sıkıntısı çeker miyim? Çok kararsız kaldım.
16 yaş çoook fazla olmaz on sene sonrasını düşün o kaç yaşında olacak sen kaç yaşında olacaksın o yaştaki biriyle mutlu olamazsın

Eksilere gelirsek;
Hislerin ne ona karşı

Asilzadelikten ziyade ben 16 yaşa takılırdım. Aranızda bence kuşak var resmen. Aşkta yaş olmaz vs bir yere kadar.
Kuşak farkı var
Asilzadelikten ziyade ben 16 yaşa takılırdım. Aranızda bence kuşak var resmen. Aşkta yaş olmaz vs bir yere kadar.
Yaşa bakılınca kuşak farkı var evet, ama ne tip ne de kafa yapısında anladığım kadarıyla beni anlayabilen biri gibiydi.

Yaşıtlarınızla evlenseniz daha iyi olmaz mı böyle çok akran farkı olur gibi. Az değil yaş farkı çünkü. Çocuk istemeyecek belki yaş büyük çünkü. Yani sizi bu kadar olumlu düşündüren ne ? Yaş konusunu hiç tanımadığınız için mi

Bnce hayati kaçırmayın
Elemeyin adamı, ona ve kendinize sans verin
Yaşı sorun eden arkadaşların yorumlarını ciddiye almayın
Yani ilk görüşmeye göre gayet güzel geçti. Tip olarakta beğendim. Hoş biriydi ve görsel açıdan herhangi bir eksiklik göremedim. 41 den fazla asla göstermiyor.

Yaşıtlarınızla evlenseniz daha iyi olmaz mı böyle çok akran farkı olur gibi. Az değil yaş farkı çünkü. Çocuk istemeyecek belki yaş büyük çünkü. Yani sizi bu kadar olumlu düşündüren ne ? Yaş konusunu hiç tanımadığınız için mi
Diğer yorumlara baktım. Göstermiyor olabilir ama yaşı ortada. Çok Gençsiniz siz o elli olmak üzere

Kuşak farkı var

Yaşa bakılınca kuşak farkı var evet, ama ne tip ne de kafa yapısında anladığım kadarıyla beni anlayabilen biri gibiydi.
10 yıl sonrayi düşünün bence. Kafa yapısı olarak evet mantıklı ama yetmez ki.
Bide bence çok fazla isteseydiniz zaten burda soru bile sormazdiniz. Yada aşık vs olsanız. Ama sizin neye ihtiyacınız var bu da çok önemli. Belkide sadece anlaşılmak istiyorsunuzdur♥️ hakkınızda hayirlisi olsun. Eğer çok büyük bir ask yoksa ben yapmazdım.

Yaş konusu şöyle , sizin hala dinamik olduğunuz yaşlarda o size ayak uyduramayarak yaşlara gelmiş olacak . Çok aktif biri değilim diyorsanız neden molasın tabiki.. asilzadeliğe gelince bu bir evlilik ve sadece tek kişiye göre değil ortak paydalarda yaşanan bir ilişki. Siz biraz daha asil o da biraz daha sizin gibi takılacak ve ortayı bulacaksınız. Annesi yaşlı ve siz evlenirseniz tek kalmasına gönlü razı olacak mı beyefendinin. Bunu netleştirinin. Birkaç sene sonra annesi daha da yaşlanıp günlük işleri yapamayacak hale gelince çözümü ne olacak? Bir anda kendinizi bir evde anne oğula bakıyor bulmayın sonra :)

Az önce bir konu 8 yaş küçük adamla evlenmek istiyor ama sorun olur mu ilerde merak ediyor. Burada 16 yaş büyük bir adam nerden baksan Asır var arada. Yahu nede orta yolu bulamıyorsunuz. Tabi ki 16 yaş büyük biri olmaz adam 10 sene sonra 60 olacak ya yanınızda amcanız olarak gezdirirsiniz. Bir kere size ayak uyduramayacak, kafa yapınız çok farklı olacak eee ne anladım o evlilikten birlikte birşeyler yapamayacaksanız. Bana göre bir erkek kadından maks.5 yaş büyük olmalı aslında oda fazlada neyse.

Eksilere gelirsek;
Bu ılıskıden hayır gelmez onu anladım :olamaz:

işte siz böyle kendinizden bilmem kaç yaş büyük adamlara yüz veriyorsunuz sonra adamlar yaşıtlarını beğenmiyor kendilerine bakmadan genç istiyorlar devamlı. evlenin yine evlenmesine ama en iyi ihtimal 10 sene sonra cinsel hayatımız yok ereksiyon problemi var şeklinde konular açarsınız artık.

Back
X