- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Arkadaşın nişanlısı olmadık sebeplerden kavga çıkarıp ağzına geleni söylüyor, edep sınırlarını aşan, kötü yakıştırmalarda bulunuyor. Kısacası sevdiği kadına davranır gibi değil pek davranışları.Sorun ne? Bilmeden yorum yapamayız ki.
Böyle büyük kararlarda kimsenin etkisi altında kalmadan kararınızı verdiğinize emin olun yoksa ileride pişmanlık duyarsınız eğer gerçekten de eminseniz adınıza sevindim nişanlı iken yollu diyen evliyken neler demezdi ki umarım hakkınıza ne hayırlıysa o olur.Genelde konum bilindiginden uzunca bir aciklama yapmadim.Bir onceki konumda detaylari yaziyor.Kendisi bana dugunum icin erkek kuafor randevusu aldim diye her turlu yakistirmayi yapmisti.
Insallah canim benim"Bu da geçer yahu" :) geçmişler olsun, boş bırakma kendini, sürekli bir meşguliyet bul. Kimseyle de irtibata geçme geçmelerine izin verme..bak 3 gün 5 gün 10 gün 1 ay derken bi bakmışım yıllar geçmiş ve unutmuş olacaksın
Amin sagolasin canim hepimizin insallah...Allah karşına öyle mutluluklar çıkarsınki eskileri unutasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?