Bir yolun daha sonuna geldik.

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Buraya konu acarken kelimeler cümleleri hizla oluşturuyordu.Oysa suan zor bela kelimeleri bir araya getiriyorum.Aslinda parmagimi oynatacak halim yokken,en yakinimla paylasamazken icimdekileri,buraya yaziyorum.Ne olsa yüzümü görmediniz halimden haberiniz yok.
O laflari nasil hazmettin, boyle bir adamla mi devam edeceksin,gururun yok mu ve benzeri sorularinizin cevaplari icin konuyu okumaya devam edin.
Bilirsiniz resmiyette evlendim 1 ay sonra dugunum var İDİ.Bugun akşam 9 sularinda çok şiddetli bir kavga ile başladik.Kendisi uzgun ve pisman halde ben ise öfkeden ziyade sadece kendi gelecegimi gözümün önünde canlandirmaya calisir bir haldeydim.Bir türlü kendimi mutlu bir tablonun içerisine yerlestiremedim.Son iki gün degildi dusunduklerim.Bastan sona.Aslinda çok şeyi gormezden geldiğimi farkettim.Bu gidiş nereye dedim.Cevap yok..
Herşeye,herkese diklenen ben kendimdeki bu sessizlikten korktum.Geri getiremeyecegim seyleri kaybettigimi anladim o vakit.Bunu o kadar sakin soylemisim ki karsimdakine once inanmadi.Çünkü sen bitirsen boyle bitirmezsin.Ya beni öldürür ya da ortalığı darma duman ederdin dedi.
Hiçbir şey diyemedim.Çünkü baslasaydim asla sonunu getiremeyecektim.Sadece "bendeki emanetlerini en kisa zamanda sana göndereceğim.Sana inanmıştım samimiyetine,sevgine,saygina.Bu zamana kadar arayip da bulamadigim sevkati buldum zannettim.Bu zamana kadar bekledigim ama bir türlü piyasaya cikmayan ilacim,ben ölmeye yakinken cikti dedim beni iyilestirdi dedim.İki gün evvel o yakistirdigin sifatlari yüzüme tukururcesine kustugun zaman aslinda ne kadar zehirli bir ilac olduğunu anladim.Sana seker verecegim diye kandirip zarar veren o insanlardansin.Elimi tutmuş götürüyorsun beni ucurumlara.Ve artik karar verdim ve bu yoldan dönüyorum.Seninle senin cehennemine gelmeyecegim"dedim ve kapadim.
Ve ardindan ortalik karisti.Ama kimseyle irtibat kurmadim karsi taraftan.Simdi herkes careler ararken,ben tekrar düştüğüm bu karanlik cukurdan nasil cikacagimi düşünüyorum.Bu sefer merdivenim de yok.Herseyi nasil başa sararim bilmiyorum.Kılımı kipirdatacak halim yok,tek kelime edecek gücüm yok.Keske biri beni şu durumdan cekip cikarsa,keske buralara kadar hic gelmemiş olsam.Eskilere goturseler diyecegim eskimde de kendimi koyacagim tek huzurlu bir yerim yok.Beni gelecege götürün.Belki huzur oradadir....

Aranizdaki bu olaylara Sebep nedir
bu duruma neden geldinix ornek verirseniz belki bir cift yazicagimiz olur

Kalbinin içinde onu uyuttuğun gecelere bakılırsa ,uyuyunca büyümez insan.Tam aksine;Kalbinin sızısından uykusuz kaldığın her gece biraz daha büyürsün,Son noktayı da giden koyar ve sen noktayı sen koymuşsun,Bir insan kalbinde taşıdığından nasıl gidebilirse;öyle gidiyorsun.Fazla kırılmışsın o öpmüş geçti sanmış,izleri kalmış ve izler daha çok acıtırmış kanayan yaralardan,hatırlattıklarından sebep olsa gerek.Seni anlamasını beklemiyorum bazı erkekler çocuk gibi...Balonları değilde umutları gökyüzüne kaçınca anlıyorlar...
Bir zamanlar ilaçlarla uyuyan beni bir masalıyla uyutan bir adam vardı ,masal bitti sanırım bizde bittik ve her masal mutlu sonla biterken ben daha çok bittim mutsuz bitişime...Umarım bir an önce kendine gelir ve hayatına döner nefes aldığını farkedersin.

hatırladım konunuzu sevindim adınıza ve evet gelecekte iyi ki diyeceğinizden eminim..
şimdi dik durmak ve sabırlı olmak zamanı..

Sorun ne? Bilmeden yorum yapamayız ki.
Arkadaşın nişanlısı olmadık sebeplerden kavga çıkarıp ağzına geleni söylüyor, edep sınırlarını aşan, kötü yakıştırmalarda bulunuyor. Kısacası sevdiği kadına davranır gibi değil pek davranışları.

Kuaför konusu olan kişi misiniz siz? Hani erkek kuaföre gideceği için en hafif tabirler yollu diye laf yiyen kişi?

Eğer öyle ise, şu yazdıklarınız da üstüne eklenince, çok mantıklı bir karar vermişsiniz.
Şu an geleceğiniz bulanık, karanlık gibi görünüyor olabilir. Ama şu an sadece size öyle geliyor, öyle görünüyor. Devam etseydiniz kanlı canlı halini yaşayacaktınız. Şu anki ise sadece illüzyon.

Bunaldıkça kendinizi oyalayın, şımartın, ödüllendirin.
Geçecek.

Genelde konum bilindiginden uzunca bir aciklama yapmadim.Bir onceki konumda detaylari yaziyor.Kendisi bana dugunum icin erkek kuafor randevusu aldim diye her turlu yakistirmayi yapmisti.

Genelde konum bilindiginden uzunca bir aciklama yapmadim.Bir onceki konumda detaylari yaziyor.Kendisi bana dugunum icin erkek kuafor randevusu aldim diye her turlu yakistirmayi yapmisti.
Böyle büyük kararlarda kimsenin etkisi altında kalmadan kararınızı verdiğinize emin olun yoksa ileride pişmanlık duyarsınız eğer gerçekten de eminseniz adınıza sevindim nişanlı iken yollu diyen evliyken neler demezdi ki umarım hakkınıza ne hayırlıysa o olur.

En doğrusunu yapmışsınız. İnanın şimdiki üzüntünüz bir ömür duyacağınız pişmanlıktan iyidir. Şimdi erkek kuaför yarın erkek iş arkadaşı...

Bunun sonu yok ucuz kurtuldunuz.

"Bu da geçer yahu" :) geçmişler olsun, boş bırakma kendini, sürekli bir meşguliyet bul. Kimseyle de irtibata geçme geçmelerine izin verme..bak 3 gün 5 gün 10 gün 1 ay derken bi bakmışım yıllar geçmiş ve unutmuş olacaksın

"Bu da geçer yahu" :) geçmişler olsun, boş bırakma kendini, sürekli bir meşguliyet bul. Kimseyle de irtibata geçme geçmelerine izin verme..bak 3 gün 5 gün 10 gün 1 ay derken bi bakmışım yıllar geçmiş ve unutmuş olacaksın
Insallah canim benim

Back
X