Bir yorum yapar msnz?

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
ya kızlar çok zor durumdayım ortama ayak uyduramıyorum herkesle kavga ediyorum kimse beni anlamıyo okulda konuşmak istemiyorum zaten okuldakiler çok salakça şeyler konuşuyolar onların yaptıklarını ilkokul çokcukları bile yapmaz ne biliyim kendimi onlarlayken çok yanlız hissediyorum daha önceden bi kaç tane yakın arkadaşlarım vardı onlarda beni kıskandığı için kavga ettik şimdi konuşmuyoruz offf çok yanlızım yaa napabilirim bi akıl verin kendimi çok çaresiz hissediyorum tek isteğim bir an evvel şu okulun bitmesi ama daha 7 ay var 7 ay napıcam ben bunlarla koca okulda doğru düzgün 1 tane arkadaşım yok hepsi de çıkarcı ya sırf şu cinsler için okulda konuşmuyorum diye hocalarla bu sene aram bozuk geçen sene hepsiyle çok yakındık tenefüslerde falan şakalaşır dururuk herkesmi değişti ne oldu anlayamadım yaa ama bu sene ne oldu böyle offf:((((dün toplantıda babama içine kapanık bu sene çok sessiz demişler ama bilmiyolarki içimdekileri mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
okulun bitmesine 7 ay var dediğine göre muhtemelen bu sene sonu össye falan girceksin
onun stresinden böle düşünüo olabilirmisin acaba

lisedesin muhakkak üniversitede veli toplantısı olacak degilya ...olur böyle şeylr takma kafana ...bide kendini sorgula bakalım herkesle aran kötü olmuşşa belki senden kaynaklıdır ..yada ne bilim derslere gömül kimseyi tınlama ..

evet lisedeyim son senem artık kurtuluyorum o okuldan ama çok zor durumdayım yaa daha okul açılalı ne kadar oldu 7 ay nasıl sabredicem ben şu içime kapanıklığı nasıl düzeltebilirim

daha ıyı ıste oss ye calısırsın..
bırak takma..bu senede arkadasın olmayıversın zaten unıversıteye gıdeceksın,yenı ortamın yenı arkadasların olur..

sen derslerine odaklan canım..
kimseyle iyi olmak sana bir şey kazandırmıyor hayatta emin ol..
hedefini belirle,okulda zamanını öğrenerek geçir.
bu sene şans gibi olmuş herkesle bozuşman..derslerine yoğunlaşman için harika bir fırsat..
bunu değerlendir bence:a.s.:

Canım bence senin sorunun kendinle..Bana kalırsa şöyle bir aynaya bak ve kendine öz eleştiri yap..Kişisel gelişim kitapları oku..Gerekirse bir danışmandan destek al,anlat durumunu..Böyl olmasının muhakkak bir sebebi vardır ve bu senin derinliklerinde saklı..

rahberlikçimiz yok ki kaza geçirdi okula gelemiyo tek derdim şu içime kapanıklık aslında böyle değilim ama insanlarla tartışmak kavga etmek bana göre değil ne olursa olsun sesimi çıkartmıyorum ama erkeklere karşı biraz sertim konuşmadanda halledebiliyorum bidaha benle ilgilenmiyolar ailemede dert oldu bu durum sürekli aynı şeyi tekrarlıyolar ''artık kendine gel içine atmayı bırak''ama olmuyo işte napabilirim

önceden de böyle miydin?

öss yi dert ediyorsan ondan olablir

kafana takma öyleyimde böyleyimde diye sositososito

arkadaş ortamın sana göre değil anladığım kadarı ile...onlardan da uzak dur derslerine çalış yoğunlaş eğer bir idealin varsa

kötü arkadaş olacağına arkadaşsız kal daha iyi :delphin:

nerdesin sakınleş bir kendini neden stres topuna dönderdin iyi düşün iyi olsun etrafına baktığında kafana kötülük can sıkıcı şeyler getirme relax ol başarılar

bence özeleştiri yapman gerekiyor
bu kadar insan kötü, çıkarcı, kıskançta, aptal da
bir tek sen mi iyisin sence?
biraz düşün bakalım?

Herkesin birden kötü olması imkansız. Senin sinirlerin bozulmuş sanırım. Öyle görüyorsun sanırım. Derslerine odaklansan takmazsın ama içine kapanıklığı sorun haline getirirsen içinden çıkamazsın.
Kendi kendine çözemezsen psikologdan yardım almayı dene.

bence sen olgunlaşmışsın eğer onların yaptıkları çocukça geliyorsa kimseyi kafana takma derslerine bak üniversitede toparlanırsın

Kimseyle iyi olmak zorunda değilsin..
Ama herkeslede kavga edip aran kötüysede kusuru bence kendi de aramalısın...
Sende sütten çıkma ak kaşık değilsin ya:kahve:

off bu kadar mı benzeriz yaaa... okulda azımı açmıyorum :) acaip çocuksu bazen geliyor büyükler bileeee..sadece ben diyorum her zamn.. hiiiç arakadasım yok görüştüğüm..içine kapanıklık gibi gelsede bu devir böyle götürüyor arkadasım..herkes menfaaatci.. kimin eli kimin cebinde belli değil.. dünyaya gelirken tektim tek gidicem ve bi extrayada hiiiç ihtiyacım yok ;)

evet bu dünyaya tek geldik; tek gideceğiz ama başkainsanlara özellikle arkadaşlara ihtiyaç var... bunu inkar edemeyiz... bir süre arkadaşlık kavramlarınızı daraltın...yani herşeyi paylaşmak yerine arada bir yerlere gidip sohbetetmek ; sinemaya gitmek olarak algılayın... güven zamanla gelir; birlikte bişeyler paylaştıkça...

çevrenizde birşeyşer paylaştığınız birine dostunuz mu gibi bağlanmayın birden ; o zaman herşey daha kolay olur... büyük tavsiyesi...

Back
X