'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

cnm ufak tefek tarmışarımız oluodu eşim çok sinirli bi yapıya sahip bende o ara annemlerle iki gün tatlie gittim aramız düzelsin biraz uzak kalalım ii olur dedim ewe geldim. aşkım ben gelidiğimde ewde yoktu sen ewde kalmadın mı dedim sen nediyosun dedi banaa bağırakk hastaaamsın sen diye hakaretler bu kadar!!! o gün oda erk arkdşlaryla ewde içkii içmiş oturmaaa odasındaa yatmışş o kadar. ver eviliğimz süresince bu adam her kavgamızda evi terk edip gitti ben kadım başıma koca evde kaldımm kendimi paraladımm olan bana ve ailime olduu amaa beni bu hale gitirenileri allah bilidği gibi yapsın üç aylara giriyosss!!!benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki:eek:klava:
Sanırım sen ailenin yanına tatile gidince o evi terkettiniz sanıp sinirlenmiş

Ama işin bu raddeye gelmesine değmezdi ki. Ayrılacak kadar değil yani

en son kitlenen bir konusu vardı..
orada herkesin kaldıramaycağı gerçekler konuşuldu..şimdi söylemek istemem..
sonra naz gitti.. çünkü oldukça şaşırtmıştı bizi..
şunu söyleyebilirim o şartlar altında birleşirlerse helal olsun derim naz'ın eşine..

bak yine sinirlendim hatılayınca bu konuyu!!

Merak ettim :/

inanınn kızlar her gün sinir kirizi geçiriyorum. herşey o kadar yeni ki evde hiçbişeyi yaşamadan bırakıp gidyorum.ve en kötütüsüü hala ewdeherşeyii ewde trş bıçağına kadar tüm eşyaları gel al diyorum onu da yapmio geçen msj atmış sende bende çok yprandık biraz zamana bırakalımm ya bu evililk çocuk oyuncağımı liseli aşıkmıyıss böyle saçmalık olmasss
Ya konuyu kim hortlatti acaba

en son kitlenen bir konusu vardı..
orada herkesin kaldıramaycağı gerçekler konuşuldu..şimdi söylemek istemem..
sonra naz gitti.. çünkü oldukça şaşırtmıştı bizi..
şunu söyleyebilirim o şartlar altında birleşirlerse helal olsun derim naz'ın eşine..

bak yine sinirlendim hatılayınca bu konuyu!!

Konularina baktim ama boyle bir konusu yok. Merak ettim doğrusu.

Konularina baktim ama boyle bir konusu yok. Merak ettim doğrusu.
En son konusunda son sayfalarda var birisi kırmızıyla yazmış hatta. Evli 2 çocuklu eski sevgilisine dönmüş, çocuklara da acımayacakmış filan.

Naz83 kullanıcısından alıntı
Kurtuldum cnm benim. o yüzünden artık insanlardan nefret duyuorum ve onun yüzünden tüm erklerden intikam alıyorum eski sevgilime geri döndüm benimle olmayı çok istio bende ok dedim. yeni bi ilişkim var ama o evli iki çocuğu var vicdanım onlara el vermiyo ama yinede ama acımak yokkkkkk kimseye çünkü o da bana acımadıı giderken sıra bendee!!!!

Naz83 kullanıcısından alıntı
Kurtuldum cnm benim. o yüzünden artık insanlardan nefret duyuorum ve onun yüzünden tüm erklerden intikam alıyorum eski sevgilime geri döndüm benimle olmayı çok istio bende ok dedim. yeni bi ilişkim var ama o evli iki çocuğu var vicdanım onlara el vermiyo ama yinede ama acımak yokkkkkk kimseye çünkü o da bana acımadıı giderken sıra bendee!!!!

Naz a bak sen...

Bende uzun zamandır girmiyordum, o dönemde forumda konuştuğumuz bütün arkadaşlar aynı anda çekip gitmisiz birden umarım herkes çok çok daha iyi durumdadır...

Back
X