Bir zamanlar en iyi havayoloydu

Ruzgarim

<a href="http://lilypie.c
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
684
104
648
Diğer
Hanimlar kurum adi verebiliyormuyum bilmiyorum ama yazmadim. Ama malum Ulkemizin gurur kaynagi ve cok ileri gelen diger ucak firmlariyla ayni giden havayolumuz gercekten sonlarda gidecek boyle giderse.

Ben yillar once Ingiltereye giderken 2002 tarihinde kendi ucak firmamizla uctum. Iki bavulumdan buyuk olani kaybettiler benim le birlikte 20 kisinin de kaybolmustu. Kis gunu yazliklarla dolastim 3 gun. Ustelik ingilizcem coz azdi ve derdimi anlatamadim birturlu.
Sonra bir yil sonra tatile ciktigimda bu sfer kucuk valizim kayboldu malum hediyler felan vardi. Hatta eksik hediyelerim oldu bulundugunda.

Ben Amerikda yasiyorum ve buraya direk ucus koydular bir kac yil once. Gorumcem 2 ucus yapti farkli zamanlarda ikisin de de ucuslari iptal oldu ucak bozuldu falan filan.
Benim guven sifirdi ama esim ikna etti alalim saatleri iyi valiz hakkida cok diye bende aldim.

Ne oldu dersiniz bir emaille bana cuma ucusumun cumartesiye alindigini soyluyorlar.

Ben zaten isten izin zor almisim cocuklarimi yanima alamiyorum bir daha ne zaman Turkiyeye gelicem diye zamanla yarisiyorum.
Neyseki iptal ettik ve baska bir havayoluyla aldim.
Ne hale geldik hic birseyimiz guvenli olamayacakmi.

Ayni sey gectigimiz yaz basimiza geldi.
Memlekete gidis donus biletimizi birkac ay oncesinden almistik. Ayni donus biletimiz 3 defa degistirildi. Arada birkac saat olan aktarma ertesi gune alindi vs.
1 gece hava limaninda beklemek zorunda kaldik.

Ben Türkiye içinde defalarca uçuş yaptım ama hiç sorun yaşamadım.
Yurt dışı olunca sıkıntı olabiliyo demek, çok üzücü. Bavul kaybetmek nedir ya? Çaldılar mı koca bavulu? Tuhaf valla.

Valizlerin kaybolması da iyice arttı yanımıza hiç bir şey almayalım mı sırf el valiziyle mi gezelim yoksa saatlerce araba mı sürelim gideceğimiz yerlere iyice sinir bozucu ve evet ne yazıkki her gecen gün hersey güvensiz olmaya artarak devam ediyor.

Bavul kaybetme Amerika Kanada sıklıkla oluyor sanırım. Ben sık sık Almanya uçuyorum, hiç sorun yaşamadım.

Öte yandan bu havayolu çok finansal sıkıntı yaşıyor bu yıl da zarar etmiş, devlet yardım etmese batabilirdi bile. Bu havayolu giderse memlekette adamalıllı havayolu kalmicak.

Yine de ben güveniyorum. Uçuşu aktarmadan kaçırırsanız yeni bilet verirler, başınıza bir şeyler gelirse mutlaka ilgilenirler, mağdur edilmezsiniz. Annemin de uçuşu erkene alınmış , mesaj atmışlar annem görmemiş normal saatinde gitmiş. Bir sonraki uçağa bindirmişler.

Ben bazi gunler uculmuyacagini yeni yillan once duymustum. Ama ozaman Yolculuk durumum. Yoktu ani bir kararlar ucmaha karar verdim ve bilet bakarken en ucuz ve saatleri en uygunuydu. Turkiyede yasanan olaylardan once en ucuza hep Alman havayoluyla aktarmali ucardim.
Ozamanlar burunlarindan kil aldirmiyorlardi.
Birde eger Turk yolcuysaniz dogru durust inligilenmezler bile sizinle .

Eger gunlerin deisme durumu varsa yeni yil sonrasinda deismeleri lazimdi.

Back
X