Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Araştırdım biraz herkesin özellikle belirttiği kullanmadan önce birayı ısıtıp-kaynatıp alkolü buharlaştırıyor içinden, diğer türlü saçı uzun vadede yıpratır diye, yaparsan aklında bulunsun ısıtmadan kullanma
Araştırdım biraz herkesin özellikle belirttiği kullanmadan önce birayı ısıtıp-kaynatıp alkolü buharlaştırıyor içinden, diğer türlü saçı uzun vadede yıpratır diye, yaparsan aklında bulunsun ısıtmadan kullanma
Canım sagol Türk sitelerinde mi buldun ben hep yabancı kaynakları buldum teşekkür ederim yardımın için sağol ama denemem çünkü çam terebentinden sonra tövbe kurutur
Baktım hatta burada da varmış topik açan kişi 2013 yılından bu yana uğramamış neyse en güzeli yağ önümüzdeki ay sarımsaklı zeytinyağı yapıcam en iyisi bildiğin yol demişler