Saç Uzatma Yöntemleri Bira ile saç uzatma

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.845
123.227
1.123
iyi akşamlar kızlar şimdi pinterest gördüm yabancı bir blogda bira ile yıkanınca saçlar uzuyormuş bilgisi olan var mı :KK14:

Kızlar hem saç rengini açıyormuş hemde uzatıyormuş İngilizce tabanlı bu site ben öyle anladım umarım yanlış anlamamışdır

ben ufakken annemler saçlarını sarıyordu biraylı suyla ıslatıp, doğal şekillendirici gibi birşey, kazık gibi oluyor kuruduğunda ama uzatıyormu bilemem

Araştırdım biraz herkesin özellikle belirttiği kullanmadan önce birayı ısıtıp-kaynatıp alkolü buharlaştırıyor içinden, diğer türlü saçı uzun vadede yıpratır diye, yaparsan aklında bulunsun ısıtmadan kullanma

Araştırdım biraz herkesin özellikle belirttiği kullanmadan önce birayı ısıtıp-kaynatıp alkolü buharlaştırıyor içinden, diğer türlü saçı uzun vadede yıpratır diye, yaparsan aklında bulunsun ısıtmadan kullanma
Canım sagol Türk sitelerinde mi buldun ben hep yabancı kaynakları buldum teşekkür ederim yardımın için sağol ama denemem çünkü çam terebentinden sonra tövbe kurutur:KK70::KK70:

bira ile saç uzatma diye googlelarsan çıkıyor bir sürü:KK49:
Baktım hatta burada da varmış topik açan kişi 2013 yılından bu yana uğramamış neyse en güzeli yağ önümüzdeki ay sarımsaklı zeytinyağı yapıcam en iyisi bildiğin yol demişler

Back
X