- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
Belki de, bilmiyorumdemek ki onda olusmamis bu hisler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de, bilmiyorumdemek ki onda olusmamis bu hisler
Belki de, bilmiyorum
Tabiki ben de gelmese bile bunu demesini beklerdim,ilk kez geldiğini yol bilmediğini falan söyledi.6 gün falan kaldı,halasınınoğlu ile hep dışarı çıktı zaten.baska ne ihtimal olabilir ki?
seven insan gorusmek istemez mi sizce de?
iki elim kanda olsa giderim demesi gerekmez mi?
İlgisini kaybetmekten korktuğun için çok da üzerine düşmüyorsun sanırım tavrını sert bir şekilde koysan her şeyi rahatlıkla anlarsın aslındaAnlayamıyorum ne yapmaya çalıştığını zaten
Ne yapmamı önerirsiniz?İlgisini kaybetmekten korktuğun için çok da üzerine düşmüyorsun sanırım tavrını sert bir şekilde koysan her şeyi rahatlıkla anlarsın aslında
Haklısınız,ben de adlandıramıyorum bu durumubırakın dıcem de sızde olmayan seyı nasıl bırakacaksınız
ılıskı bıle degıl kı bu
bulundugunuz sehıre gelıp sızı gormeden gıdıyor uzak sehırdesınız 1 yıldır gorusmedınız
gorusup zaman kaybetmeyın bununla
Bugün bitecekti ama yine kopamadık,anlamsız bir hal almaya başladı bu durumBitirin derim,zaten tamamen sağlıklı bir ilişki değil.Kendiniz baskasıyla görüsüp onun da görüstügünü düsünüyorsanız zaten en bastan güven ve sevgi bagı kurulmamıs demektir.Önünüze bakın
Ben bırakmak istediğimde o bırakmıyor ve konuşurken ağlayacakmış gibi oluyor.Bu çocuk ne yapıyor ki bitirmenizi engelliyor çok ilginç
Ağlarsa ağlasın o size acımıyor siz niye acıyorsunuzBen bırakmak istediğimde o bırakmıyor ve konuşurken ağlayacakmış gibi oluyor.
Tabiki ben de gelmese bile bunu demesini beklerdim,ilk kez geldiğini yol bilmediğini falan söyledi.6 gün falan kaldı,halasınınoğlu ile hep dışarı çıktı zaten.
Belki de haklısınız.Bir yıl görüşmeden konuştuysanız ve bulunduğunuz şehre gelip sizi görmediyse bu sizi çok da umursamadığı sadece alıştığı biri ona ilgi göstersin diye konuştuğu anlamına geliyor maalesef ve arkadaşlarını daha çok önemsediği.
Ben de yurt dışından Türkiye’ye geldim bir haftalığına, flört ettiğim yazıştığım biri vardı bir iki aydır, görüşmedim. Onun yerine arkadaşlarımla görüştüm çünkü onlar çok daha eski çok daha değerliler benim için. O çocuk da yazmaya devam ediyor, konuşuyoruz, ama yazmasa en fazla alıştığım bir şeyi kaybetmiş olurum ama çok da bir değeri yok benim hayatımda.
Durum biraz böyle olmasın?
Konuşmayı kesmeseniz bile kendi hayatınıza odaklanın, ona karşı bir şey hissettiğiniz için gerçek hayatta birilerinden hoşlanamıyorsanız kesin bence. Bu durumda ben bir gelecek göremedim maalesef, bir sene olmuş gerçekten heyecan duyan gerçekten bir şey hisseden biri bin kere atlar gelirdi bu zamana kadar. Sizinki bir tür arkadaşlık, bir tür yalnızlığı paylaşma. Bir hayal aslında gerçek bir insan değil karşınızdaki, kafanızda oluşan karaktere onun ismini cismini eklemek o kadar.
Kendi hayatıma odaklanacağım,şu aralar pek mantıklı düşünemiyorum ama mantıklı düşününce sizin gibi düşünüyorum.Bir yıl görüşmeden konuştuysanız ve bulunduğunuz şehre gelip sizi görmediyse bu sizi çok da umursamadığı sadece alıştığı biri ona ilgi göstersin diye konuştuğu anlamına geliyor maalesef ve arkadaşlarını daha çok önemsediği.
Ben de yurt dışından Türkiye’ye geldim bir haftalığına, flört ettiğim yazıştığım biri vardı bir iki aydır, görüşmedim. Onun yerine arkadaşlarımla görüştüm çünkü onlar çok daha eski çok daha değerliler benim için. O çocuk da yazmaya devam ediyor, konuşuyoruz, ama yazmasa en fazla alıştığım bir şeyi kaybetmiş olurum ama çok da bir değeri yok benim hayatımda.
Durum biraz böyle olmasın?
Konuşmayı kesmeseniz bile kendi hayatınıza odaklanın, ona karşı bir şey hissettiğiniz için gerçek hayatta birilerinden hoşlanamıyorsanız kesin bence. Bu durumda ben bir gelecek göremedim maalesef, bir sene olmuş gerçekten heyecan duyan gerçekten bir şey hisseden biri bin kere atlar gelirdi bu zamana kadar. Sizinki bir tür arkadaşlık, bir tür yalnızlığı paylaşma. Bir hayal aslında gerçek bir insan değil karşınızdaki, kafanızda oluşan karaktere onun ismini cismini eklemek o kadar.
O beni çizer ama sanırım ben bunu pek yapamam.Sizin ilişkiniz yalnız kalmamak üzerine kurulmuş. Birinizin sevgilisi olsa diğerini bir kalemde çizer.
Ben niye acıyorum onu da bilmiyorum ki.Ağlarsa ağlasın o size acımıyor siz niye acıyorsunuz
Ben de düşününce bunu nasıl kabul ettim,şok oluyorum.İnsan kendisine bazen hayret ediyor.bakin siz hic dusunmuyorsunuz,
insanlar yurtdisina dilini bilmedigi ulkeye gezmeye gidiyor da bir sekilde yolunu buluyor,
internetin telefonun oldugu yuzyilda yasiyoruz neticede.
ki mektupla haberlesilen nesilde bile olsak 6 gun sehirde birini bulmak icin yeterli bir sure olurdu.
ben de bir gunlugune falan geldi de riske atmak istemedi sandim,
6 gun kalip yol iz bilmiyorum bahanesine nasil siginabildi,
siz nasil kabul edebildiniz hala soklardayim.