Biran evvel ayrı ev istiyorum:(

haklısın canım...
her zaman dediğim gibi,bi eve, iki kraliçe fazla...

şimdi ben şu işe taktıkıkım zaten bu konuylada yine sinirlendim.aynı evde yaşıyorsun gelinden iş bekleniliyor iyi güzel gelin bir tane iki üç tane değilki evi temizlerken bir yandanda çocuğuna mukayet olsun.sonra çocuk düşse bişey olsa ahh torunum vah torunum.sanki annenin suçuymuş gibide tavırlar bu yüzden bende kayganamla tartıştım köyde.ve başka bir konu.çocuğa mukayet ol desen aa benmi doğurdum benim çocuğummu doğuran baksın denir. ayrılma boşanma gibi bişey olsa ooooo o benim torunummmmm canım kanımmm. bırakırmıyım onu geline.birden anlayış abideleri olup çıkıyorlar. çalışıyormusun bilmiyorum ama eğerki çalışmıyorsan yine şanslısın.ben hamileyim 7 bucuk aylık ve 2 yaşında bir oğlum var çalışıyorum eve gidince kaygana yine oğluma annen çağırıyor annenin yanına git der.bende hormonlar tavan yapmış zaten bide o öyle deyince iyice orta yerimden çatlıyorum.benim ondan hiçbir beklentim yok allahtan bu tür şeyleri aştım 5 senede.ama insanım bazen anlayış bekliyorum yok olmadığını görüncede kendime kızıyorum gene beklentiye girdin diye.

Evet galiba bende bu beklenti sorununu aşsam çok iyi olacak, ama bazen diyorum bu yaşına kadar çocukla uğraşmış bundan sonra rahat etsin diye, işte bazen de çok bunalıyorum yardım bekliyorum.

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
Kadın yardım etmek istemiş börek yapmak istemiş işine karışmışınız bıraksaydınız sarsaydı sonra belki yemeğe
kalkışırdı siz çocuğa kendiniz baksaydınız.
Beelki yemek yapmak vs çocuğa bakmaktan kolay geliyodur.
Ayrıca büyüklere şunu yap bunu yapma demekte garip biraz.
Dişinizi azdaha sıksaydınız da temiz temiz çıksaydınız ayrı eve.Çok bulanmış sularınız.
Buarada eşiniz hala evin borcunu ödüyosa nasıl eve çıkçaksınız borcu onlaramı devretceksiniz

Konumda ve yorumlarımda kayınvalidem kötü diye birşey demedim.

Allah allah kötü dedin mi dedim ben kadın kötü niyetliye benzemiyor demek istedim sadece, normal hayatta da böyle basit bir şeye böyle cevap veriyorsanız kadının haline acırım bile ben...

birbirinize saygınızı yitirmeden çıkarsanız evinize daha iyi olur.sonuçta aynı tencereden yemek yemiş insanlarsınız yıllarca.yapmayın sakin olun biraz.3 çocukla 6 odalı evin temizliği tertibi bitermi hergün bitmez.boşverin olduğu kadar deyin stres yapmayın kv de üzmeyin.boşuna aranıza telafisi zor problemler çıkarmayın

Konu sahibi börek konusunda sırası mı demen hoş olmamış
Ama haklı yönlerinde var
Neyse ki ayrılacakmışsınız
Ev madem hem onların hemde sizin paranızla alındı, 6 odalı evi satıp iki ayrı daha ufak dair almak adil bir karar olur..
Haklarınız da hayırlısı olsun :3:

Ne alakası var..
Denilecek en son laf bu belkide..

sırasımı derken börek olayıda şöyle oldu, o gün kızımı hastaneden çıkardık,Eşimde bende sabaha kadar perişan olduk.Eve geldik, banyo falan derken kıızım zaten hiç kucağımdan inmiyor.E haliyle aynı evde olunca insan istiyor normal zaman değil ki, yemek vakti biz eşimle dökülüyoruz.Kızım kucağımda tek elimle hazırladım sofrayı, oda buzdolabına koymak için börek sarıyordu.Acelesi yoktu yani.Birde ben annemin yaptıklarını kayınvalidemden bekliyorum, o yüzden de hayalkırıklığı yaşıyorum en büyük hatam bu bence.

annele bi arada olsanizda annene ayni lafi etsen, annen seni kolayca affeder ama el adi uzerinde...buyuturde buyutur. bencede torunun baksa bir kac saat incileri dokulmez. ama ama ama iste...

ev ev ustune olmuyor iste..bu sekilde sen hep gelinsin hep hizmet bekleniyor senden...hem ayni anda cocuguna bakip hemde ayni anda koskoca evi temizlemen bekleniyor. yemek bekleniyor as bekleniyor...

kendi evinde olsan 1 gun temizlik yapsan diger gun yapmasan sorun degil, baktin canin yemek yapmak istemedi disardan soylersin ..yaparsin bi tost yersin ya da kirarsin 2 yumurta doyarsiniz....ama isin icinde el olunca bu sekilde yapsan bile laf ederler...adin birde edepsize cikar..ev temizlemiyor olursun, yemek yapmiyor olursun...

Allah sabir versin diyeyim, daha fazla sorun cikmadan umarim ayrilirsiniz ve aci horanta olana kadar tatli komsu olursunuz :34:

annele bi arada olsanizda annene ayni lafi etsen, annen seni kolayca affeder ama el adi uzerinde...buyuturde buyutur. bencede torunun baksa bir kac saat incileri dokulmez. ama ama ama iste...

ev ev ustune olmuyor iste..bu sekilde sen hep gelinsin hep hizmet bekleniyor senden...hem ayni anda cocuguna bakip hemde ayni anda koskoca evi temizlemen bekleniyor. yemek bekleniyor as bekleniyor...

kendi evinde olsan 1 gun temizlik yapsan diger gun yapmasan sorun degil, baktin canin yemek yapmak istemedi disardan soylersin ..yaparsin bi tost yersin ya da kirarsin 2 yumurta doyarsiniz....ama isin icinde el olunca bu sekilde yapsan bile laf ederler...adin birde edepsize cikar..ev temizlemiyor olursun, yemek yapmiyor olursun...

Allah sabir versin diyeyim, daha fazla sorun cikmadan umarim ayrilirsiniz ve aci horanta olana kadar tatli komsu olursunuz :34:

Amin canım Allah razı olsun,
Benim diğer iki çocuk okula başladı ev okul arası mekik dokuyorum, birde küçük kız hastalandı nasıl moral bozukluğu yaşadım anlatamam.
Hiç bir şeye yetişememin verdiği sitres de var, haliyle anlayış bekliyosun büyüklerden.Bende ak kaşığım demiyorum benimde hatalrm çok.Aynı evde olunca ister istemez yüz göz oluyosun.Mesela 1 hafta yada 1 ay kalıp gidecek olsalar nasılsa gidecekler yanlış anlamsınlar diye herşeyine dikkat edersin.
Eşim çok anlayışlı ama onunda işleri çok yoğun

Amin canım Allah razı olsun,
Benim diğer iki çocuk okula başladı ev okul arası mekik dokuyorum, birde küçük kız hastalandı nasıl moral bozukluğu yaşadım anlatamam.
Hiç bir şeye yetişememin verdiği sitres de var, haliyle anlayış bekliyosun büyüklerden.Bende ak kaşığım demiyorum benimde hatalrm çok.Aynı evde olunca ister istemez yüz göz oluyosun.Mesela 1 hafta yada 1 ay kalıp gidecek olsalar nasılsa gidecekler yanlış anlamsınlar diye herşeyine dikkat edersin.
Eşim çok anlayışlı ama onunda işleri çok yoğun

Dolaba koymak içinmi sardı böreği bende o an için sardı sandım.
Kucakta çocukla yemek hazırladınız o naptı oturup yemiştir.
Buralarda hakkınız var valla.

Dolaba koymak içinmi sardı böreği bende o an için sardı sandım.
Kucakta çocukla yemek hazırladınız o naptı oturup yemiştir.
Buralarda hakkınız var valla.
Evet canım hatta konumda ki tartışmayı yaptık, ben sofrayı yere kurdum, hastanede gecelediğim için midemi üşütmüşüm.Yemek yiyemedim tabi birde o tartışmadan sonra canımın sıkıntısından iyice midem rahatsızlandı.Ama oturup bir güzel yedi, afiyet olsun.

Evet canım hatta konumda ki tartışmayı yaptık, ben sofrayı yere kurdum, hastanede gecelediğim için midemi üşütmüşüm.Yemek yiyemedim tabi birde o tartışmadan sonra canımın sıkıntısından iyice midem rahatsızlandı.Ama oturup bir güzel yedi, afiyet olsun.

Çocuk onda dururdu demi kucağından alsaydı.
Düşünmesi gerekirdi yardıma ihtiyacın olduğunu görüyor görmezden geliyor.
Elbette iki taraftada hata vardır aynı evde olunca bu kaçınılmaz sondur ama hastalık durumu çok farklıdır
insanın eli kolu tutulur destek yardım ister sıcak çorba bekler olmayınca dahada üzülür.
Umarım ayrı evinize geçince o günleri geride bırakırsnız.
Bide bişey sorcam nezamandır berabersiniz ayrı eve geçince hala ödemekte olduğunuz borç nolacak

Çocuk onda dururdu demi kucağından alsaydı.
Düşünmesi gerekirdi yardıma ihtiyacın olduğunu görüyor görmezden geliyor.
Elbette iki taraftada hata vardır aynı evde olunca bu kaçınılmaz sondur ama hastalık durumu çok farklıdır
insanın eli kolu tutulur destek yardım ister sıcak çorba bekler olmayınca dahada üzülür.
Umarım ayrı evinize geçince o günleri geride bırakırsnız.
Bide bişey sorcam nezamandır berabersiniz ayrı eve geçince hala ödemekte olduğunuz borç nolacak

Yaklaşık birbuçuk senedir beraberiz, ayrılırsak benim kirada olan evimi satıp tekrar bi ev alacağız inş.Bu evin kredisi devam ediyor.Ama bu şekilde de satılabiliyormuş.Eşim bir kamu da idari amir işimiz ve geliri çok güzel.Kimseye muhtaç değiliz.Kayınvalidemlerinde var maaşı kira olmazsa onlara yeter artar bile.Ev çok güzel aslında eşim kıyamıyor evi satmaya, ama benim huzurum yok, 2 oda olsun benim olsun, huzurum olsun.

Yaklaşık birbuçuk senedir beraberiz, ayrılırsak benim kirada olan evimi satıp tekrar bi ev alacağız inş.Bu evin kredisi devam ediyor.Ama bu şekilde de satılabiliyormuş.Eşim bir kamu da idari amir işimiz ve geliri çok güzel.Kimseye muhtaç değiliz.Kayınvalidemlerinde var maaşı kira olmazsa onlara yeter artar bile.Ev çok güzel aslında eşim kıyamıyor evi satmaya, ama benim huzurum yok, 2 oda olsun benim olsun, huzurum olsun.

Kirada olan evini satarsaniz eger kesinlikle tapuyu sadece kendi ustune yap esin yarisi benim olsun falan derse kesinlikle verme

Kredi ile aldıgınız ev satılabiliyor ama bildigim kadarı ile bankaya olan borcunuzu ödemek zorundasınız bazen haklı iken maalesef haksız konuma düşüyoruz keşke başta aynı evde yaşamayı kabul etmeseydiniz çocugunuza Allah acil şifalar versin şimdi durumu nasıl

kirada da eviniz varmış şartlarda iyiymiş neden aynı evde oturuyorsunuzki? ev üstüne ev olmuyor mutlaka bir problem çıkıyor

ev ev üstüne olmuyor mutlaka sorunlar çıkıyor.durumunuzda iyiymiş baştan kabul etmeyecektiniz
neyse zaten evi ayırıyorsunuz bence hiç yüzgöz olma kafana takma:31:

Back
X