- Konu Sahibi pllspencer
-
kızlar bu forumda açılan konulara göre saçma ve gereksiz gibi gözükebilir ama bir kere okuyup yardım ederseniz sevinirim. ben 16 yaşındayım. arkadaş edinme konusunda pek de iyi değilim. az arkadaşım var ama onlar da sağlam arkadaşlarım (en azından öyle tahmin ediyorum). şimdi ben bi ara mankenlik ajansına başvurmuştum ve beni antalyadan çağırmışlardı. ben de bu şubat tatilinde gittim. süper ortam, resimler,deneme çekimi vs. tam hayal ettiğim gibiydi her şey. ama bir süre sonra şöyle düşündüm: bunu kime ne kadar söylemeliyim? biliyorsunuz ki mankenlik toplumda yanlış algılanan bir meslek (sakın yanlış kanı oluşmasın) tabi bazı topluluklar arasında. aslında söylemek istiyorum çünkü ayıp birşey yok bana göre. adabıyla yapmaya çalıştığım bir şey bu sonuçta. eğer söylersem beni destekleyecek insan sayısı da az. okuldaki bazı kişilerle kavga ettiğim düşünülürse (sözlü kavga) hakkımda yanlış şeyler bile söylenebilir. sizce ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar bu forumda açılan konulara göre saçma ve gereksiz gibi gözükebilir ama bir kere okuyup yardım ederseniz sevinirim. ben 16 yaşındayım. arkadaş edinme konusunda pek de iyi değilim. az arkadaşım var ama onlar da sağlam arkadaşlarım (en azından öyle tahmin ediyorum). şimdi ben bi ara mankenlik ajansına başvurmuştum ve beni antalyadan çağırmışlardı. ben de bu şubat tatilinde gittim. süper ortam, resimler,deneme çekimi vs. tam hayal ettiğim gibiydi her şey. ama bir süre sonra şöyle düşündüm: bunu kime ne kadar söylemeliyim? biliyorsunuz ki mankenlik toplumda yanlış algılanan bir meslek (sakın yanlış kanı oluşmasın) tabi bazı topluluklar arasında. aslında söylemek istiyorum çünkü ayıp birşey yok bana göre. adabıyla yapmaya çalıştığım bir şey bu sonuçta. eğer söylersem beni destekleyecek insan sayısı da az. okuldaki bazı kişilerle kavga ettiğim düşünülürse (sözlü kavga) hakkımda yanlış şeyler bile söylenebilir. sizce ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle okuyan herkese teşekkür ederim. Antalya'ya sadece çekim olursa gideceğim. Okulumu bırakıp gitme gibi bir şey söz konusu bile değil zaten. Zaten okulumda çok başarılı bir öğrenciyim. Akademik anlamda çokça ödüllerim var. Ben küçüklüğümden beri böyle bir şeyi istiyordum. Ailem de HOBİ olarak yapmama izin verdi. Yani ailemin de rızası var. Benim burada takıldığım acaba kıskançlık yapılır mı? Ama nereye kadar söylememeliyim? Bunun gibi şeylerle ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
1.Abzürt değil absürd
2.16 yaş mankenliğe başlamak için ideal bir yaş.Dünyada pro mankenler hep bu yaşlarda başlamıştır.Ailenin rızası var,çok iyi.Hem eğleneceğin hem para kazanacağın bir işi neden yapmayasın? Bakış açısı dar keko tipler karşı çıkar buna anca..Onlarla takılmazsın sende.Derslerinle arada denge kurduktan sonra sorun yok, kimin ne haddine laf etmek? Oturduğun yerle alakalı biraz da,ben İstanbul'dayım,burada aileler kendileri götürüyor ajansaTakılma çevreye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?