BİRAZ ABZÜRT BİR KONU AMA :d

pllspencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
58
6
98
Ankara
kızlar bu forumda açılan konulara göre saçma ve gereksiz gibi gözükebilir ama bir kere okuyup yardım ederseniz sevinirim. ben 16 yaşındayım. arkadaş edinme konusunda pek de iyi değilim. az arkadaşım var ama onlar da sağlam arkadaşlarım (en azından öyle tahmin ediyorum). şimdi ben bi ara mankenlik ajansına başvurmuştum ve beni antalyadan çağırmışlardı. ben de bu şubat tatilinde gittim. süper ortam, resimler,deneme çekimi vs. tam hayal ettiğim gibiydi her şey. ama bir süre sonra şöyle düşündüm: bunu kime ne kadar söylemeliyim? biliyorsunuz ki mankenlik toplumda yanlış algılanan bir meslek (sakın yanlış kanı oluşmasın) tabi bazı topluluklar arasında. aslında söylemek istiyorum çünkü ayıp birşey yok bana göre. adabıyla yapmaya çalıştığım bir şey bu sonuçta. eğer söylersem beni destekleyecek insan sayısı da az. okuldaki bazı kişilerle kavga ettiğim düşünülürse (sözlü kavga ) hakkımda yanlış şeyler bile söylenebilir. sizce ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.

Oncelikle fikrim su ki: 16 yasindasin sekerim, bence okulun onceligin olmali, en azindan Turkce'yi dogru yazmayi ogrenirsin.

Ille de bu isi yapicam diyorsan, bence arkadaslarina soyleme. (ailenin bildigini varsayiyorum bu arada) Toplumun mankenlige bakis acisindan degil, muhtemelen kiskanclik yapip basini agritacaklari icindir.

16 yaşında Antalya'ya aileni ve okulunu bırakıp mı gideceksin ?

bence yasınız 16 ise günümüzde önceliğiniz üniversite okumak olsun derim zaten güzel bir fizik yüz hatlarınız varsa 18 beklersınız dıye dusunuyorm bu yaşta ajansa katılmak sizden yıllarınızı alır olumlu bir şey kazanabılcegınıze ınanmıyorum
tabı son karar sızın ablan olarak fıkrımı soledım

Okulunu aksatmayacaksan ailenin haberi varsa kimseye bisey dusmez

Mankenlik için ideal yaşlar ama okulu bırakmak olmaz.
Okulla birlikte yürümeli ki kendini geliştirebilmesin.
Ailenden gizli iş yapma sakın çünkü ne dolaplar dönüyor ajanslarda hiç anlamazsın başına bi iş gelir Allah korusun.
O yüzden ailene söyle birlikte gidip görüşün.

Öncelikle okuyan herkese teşekkür ederim. Antalya'ya sadece çekim olursa gideceğim. Okulumu bırakıp gitme gibi bir şey söz konusu bile değil zaten. Zaten okulumda çok başarılı bir öğrenciyim. Akademik anlamda çokça ödüllerim var. Ben küçüklüğümden beri böyle bir şeyi istiyordum. Ailem de HOBİ olarak yapmama izin verdi. Yani ailemin de rızası var. Benim burada takıldığım acaba kıskançlık yapılır mı? Ama nereye kadar söylememeliyim? Bunun gibi şeylerle ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Kiskancliklar olabilir herkese soyleme en yakin arkadaşlarinla paylaşabilirsin

kavga ettiğinde arkadan kötü şeyler söyleceği ihitimali düşündüğün hiçbir arkadaşın senin gerçek arkadaşın değildir. bence biraz bekle, hemen paylaşma, sonra işler ciddileşmeye başlayınca istersen söylersin.

Okulu aksatmadığın sürece, ailenin de onayı varsa dilediğini yapabilirsin. Kimseye de hesap vermek, açıklama da bulunmak zorunda değilsin. Kime ne canım. Kötü düşünecek bir yanı yok bu işin.

Kim niye kiskansin ki boyle biseyi? Guzelsen guzelligini kiskanirlar o ayri. Mankenlik statusu olan bir meslek degil ki kiskansinlar.

1.Abzürt değil absürd
2.16 yaş mankenliğe başlamak için ideal bir yaş.Dünyada pro mankenler hep bu yaşlarda başlamıştır.Ailenin rızası var,çok iyi.Hem eğleneceğin hem para kazanacağın bir işi neden yapmayasın? Bakış açısı dar keko tipler karşı çıkar buna anca..Onlarla takılmazsın sende.Derslerinle arada denge kurduktan sonra sorun yok, kimin ne haddine laf etmek? Oturduğun yerle alakalı biraz da,ben İstanbul'dayım,burada aileler kendileri götürüyor ajansa Takılma çevreye

Son düzenleme:

18 yasina kadar beklemeni oneririm. Once okul...

lila ya katılıyorum.
ailenin haberi varmış ve başarılı bir ogrencisin... derslerini aksatmamaya özen goster. ilerde mankenlik belki profesyonel meslegin bile olabilir ama şu an icin kendini yatkın oldugun butun alanlarda olabildigince gelistirmeye bak.

eger programını bozmayacaksa diger bos zamanlarında da hevesin varsa tiyatro ile ilgilenmeni tavsiye ederim.
ilerde meslek olarak yapmasan bile drama calısmaları hem rahatlamanı deşarj olmanı saglar hem de ozguvenini de yukseltir ve meslek hayatında da daha girisken olmanı saglayabilir...
kendimden ornek vereyim muzik ve sporla ugrasıyordum, ailem hep destekledi ama derslerim her zaman onceligimdi.
ve daha sonra uni.de bile bunlardan maddi gelir elde ettigim olmustur

Ben kızımın manken olmasını istemezdim şahsen. Ne kurtlar var o sofrada...
Sen istediğin kadar namuslu ol. Bir tek hatanda gözünün yaşına bakmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…