Biraz alakasız ama ...

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Bayanlar ben nerede oy kullanacağımı göremiyorum.
Ysk sistemine her şeyi doğru girdiğimden eminim ama çıkmıyor , girdi bulunamadı diyor.
Çok sinir bozucu ...
Konu cart diye taşınmazsa sevinirim önemli bir konu bu çünki.

Keşke daha önce baksaydınız. Listede isminizi kontrol edin diye çok uyarı yapıldı, ciddi bir kayıp seçmenden bahsediliyor. Hatırlarsanız 2010 yılında Kılıçdaroğlu da bu sebeple oy veremedi.

Listelenmemiş olabilirsiniz..

Bir arkadaşım apartmanca Kayıplar. Gözükmüyorlar.

Tam bir muamma bu ülkede oy kullanmak.

Keşke daha önce baksaydınız. Listede isminizi kontrol edin diye çok uyarı yapıldı, ciddi bir kayıp seçmenden bahsediliyor. Hatırlarsanız 2010 yılında Kılıçdaroğlu da bu sebeple oy veremedi.
Şaka gibi gerçekten .
Ben öğrenci olduğum şehirden geldim buraya oy kullanabilmek için...
Derslerden filan o uyarı kısmını filan hiç takip edemedim.
Eminim bazı çoğunluğun kayıp değildir ya neyse.

Listelenmemiş olabilirsiniz..

Bir arkadaşım apartmanca Kayıplar. Gözükmüyorlar.

Tam bir muamma bu ülkede oy kullanmak.
Evet ya ne yapacağım şimdi ? .
Onuda nereden bulurum ki ?

Şaka gibi gerçekten .
Ben öğrenci olduğum şehirden geldim buraya oy kullanabilmek için...
Derslerden filan o uyarı kısmını filan hiç takip edemedim.
Eminim bazı çoğunluğun kayıp değildir ya neyse.
Ikametiniz nerde acaba, belki orda kullanacaksınız diyecektim ama o da ysk nın sitesinde çıkardı. Yine dd bir ümit aile bireyleriyle birlikte gidin kapıdaki seçmen listesine bakın belki adınız vardır(genelde aynı yerde oturanlar aynı sandıkta kullanıyorlar oylarını)

Nasıl yani
Ailen nerede kullanıyor?
İkametinin olduğu yerde misin şu an?
Seçmen kağıdını kimse almamış mı?
geçen seçim nerede kullandın
Ve bugüne kadar aklın nerdeydi

bilemiyorum ki işte. bizden sadece anneme gelmiş seçmen kağıdı . Onunla gider bakarım bende kapılara artık .

Bizim oy kullanacağımız yer geçen secimle aynı yerde muhtemelen senin de oyledir.

bilemiyorum ki işte. bizden sadece anneme gelmiş seçmen kağıdı . Onunla gider bakarım bende kapılara artık .
Aynı haneden birine geldiyse ardışıksınızdır. Bebce bi gidin deneyin şansınızı. Umarım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…