ben olsam bende kiyameti koparirdim gercekten, ayrilirmiydim bilmiyorum, ama kalbim cok kirilirdi ve aslaaaaaa eskisi gibi olamazdim, güvenemezdim de.. böyle oluncada zamanla biterdi herhaldecok zor bisey yaa, helede seviyosan, insan keske yapmasaydi diyor, zamani geri getirebilmek istiyor ama olmuyor iste.. sana ayril yada ayrilma demek cok zor, ama sevgilinin aldatma potansiyeli oldugunu gösteriyor sanki bu olay.
ayrica hemen seni suclamasida cok adi bi hareket bence. nefret ediyorum erkeklerin bu huyundan. bise olunca hemen, sen beni cok daralttin, cok üstüme geldin bilmem ne... bence senle hic alakasi yok, o seni cok siktiginda sen hemen baska erkeklerimi ekliyceksin faceden. ayrica demekki sen onun biraz üstüne gidip, daraltsan hemen böyle bisey mi yapicak, güvenemiycek misin sen ona hic. cok iyi düsün cnm, sonunda ayrilmama karari alicaksanda iyi bi burnu sürtsün bencede, degerini ve böyle bi durumda onu birakabilecegini anlasin.. hakkinda hayirlisi olsun.
sadece arkadaş mı olmuş rus kızla
sanki karşılarında 3 yaşındaki çocuk varmış gibi nasıl bir yüzsüzlükle böyle savunmaya geçiyor bu erkekler. pes doğrusu. bir de üstüne beni sıktın üstüme geldin de ondan oldu gibisinden amaçsız çırpınışlar klasik bahaneler. sakın affetme.. tamam beş yıl anladım. ama insanlar 5 yılın (ya da her ne kadar yılsa) hatrına ömründeki güzel geçirebileceği coşku dolu 20-30 yılı kaybediyorlar farkında değiller böyle adamlarla. emekse emek. ama emeğe böyle ihanet edilmez. her üstümüze geldiklerinde biz de kucağına koşalım birilerinin o zaman
lafı ağzımdan aldın :81: ''erkek milletidir gözü kayar'' düşüncesinde hemcinslerim olduğu sürece aldatılmaya mahkumuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?