merhba kızlr bnm 5 yıllk bir ilşkim war brbrmzi sewyoruz askerden snrada resmyete dökmeyi planlıyoruz fakat bu yaz sewglm arkdşlryla tatile gtti tabi bu ilşkmzde byük sorun yrattı bn istemedğim halde gttği içn hiç olmdğm kdr anlayışsız mızmız bri oldm zehr ettm tatiili ona.tabi döndkden snra bir iyi bir kötü oldk yıpranmştk çnkü.bna artk herşeyi problem edersem kafasına esksi gbi takmayacağını söyledi aramz bir iki aydr hiç olmdğı kadar limoni mutsuzuz yani ama kopamıyoruzz sewiyoruz önkü bunu ben sormadan da dile getriyo en kötü anlarmzda özellkle.evvelki gece onun face inde tanıyor olableceği kişilerde ortak arkdşı olmamasına rağmen rus bir kızı gördm kzın 5 ardşından ikisi benm sewglimn sahte profilleri faklı isimlerle açmış aradım tabi utandırdım onu btün gün 30 kez aramştır açmadm açmadm sonunda açıp nye aryosun hala btti anlamıyomusun dedm btmedi btemez filan dedi bunu yapmamma sen neden oldn çok sıkıyordun beni dedi seni aldatmadım sadece arkadaş oldum dedi.we sahte profiller tatilden dönünce açılmş .bana mesaj attı ''BÖYLE TELEFONLRI MI AÇMAYARAK BU OLAYLARI ÇÖZEMEYİZ BENCE.BİRBİRİMİZİ SEWİYORUZ AMA GÜVENİMİZ KALMADI.SENİ ALDATTIĞIMI DÜŞÜNÜYORSUN AMA ÖYLE BİR ŞEY YOK.SON 2,3 AYDA HİÇ ALMADĞMZ KADAR YARA ALDIK BUNU DA BERABER BŞARDIK'' yazmış şmdi telefonlrını açmamaya dewm edeym mi nolur fkir werin nolur burnu sürtsün istyorum beni kaybettğini dşünsünki bu korku ona yetsin yoksa ilk fırsatta alıp karşıma konuşaymm mı ne dersiniz???bu arada bu 5senede en azından benm öğrendğim ilk wukuatı mutsuzluğuna bğlıyorumm