• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz burnu sürtsün istiyorum

lamaziays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
28
0
36
Kocaeli
merhba kızlr bnm 5 yıllk bir ilşkim war brbrmzi sewyoruz askerden snrada resmyete dökmeyi planlıyoruz fakat bu yaz sewglm arkdşlryla tatile gtti tabi bu ilşkmzde byük sorun yrattı bn istemedğim halde gttği içn hiç olmdğm kdr anlayışsız mızmız bri oldm zehr ettm tatiili ona.tabi döndkden snra bir iyi bir kötü oldk yıpranmştk çnkü.bna artk herşeyi problem edersem kafasına esksi gbi takmayacağını söyledi aramz bir iki aydr hiç olmdğı kadar limoni mutsuzuz yani ama kopamıyoruzz sewiyoruz önkü bunu ben sormadan da dile getriyo en kötü anlarmzda özellkle.evvelki gece onun face inde tanıyor olableceği kişilerde ortak arkdşı olmamasına rağmen rus bir kızı gördm kzın 5 ardşından ikisi benm sewglimn sahte profilleri faklı isimlerle açmış aradım tabi utandırdım onu btün gün 30 kez aramştır açmadm açmadm sonunda açıp nye aryosun hala btti anlamıyomusun dedm btmedi btemez filan dedi bunu yapmamma sen neden oldn çok sıkıyordun beni dedi seni aldatmadım sadece arkadaş oldum dedi.we sahte profiller tatilden dönünce açılmş .bana mesaj attı ''BÖYLE TELEFONLRI MI AÇMAYARAK BU OLAYLARI ÇÖZEMEYİZ BENCE.BİRBİRİMİZİ SEWİYORUZ AMA GÜVENİMİZ KALMADI.SENİ ALDATTIĞIMI DÜŞÜNÜYORSUN AMA ÖYLE BİR ŞEY YOK.SON 2,3 AYDA HİÇ ALMADĞMZ KADAR YARA ALDIK BUNU DA BERABER BŞARDIK'' yazmış şmdi telefonlrını açmamaya dewm edeym mi nolur fkir werin nolur burnu sürtsün istyorum beni kaybettğini dşünsünki bu korku ona yetsin yoksa ilk fırsatta alıp karşıma konuşaymm mı ne dersiniz???bu arada bu 5senede en azından benm öğrendğim ilk wukuatı mutsuzluğuna bğlıyorumm:(:59:

Ben olsam birdaha asla güvenemem
Telefon açmamayı bırak tamamen bitirirdim
Üstelik facede kızları eklemesi fln demekki içinde var
Yine yapmayacagını nereden bilicem

cNIM benım 5 yıllık bır ılıskım var ve suan asker tezkeresıne 28 gun var be bızde cok gel gıtler ayrılıklar yasıyoruz dedıgın gıbı ayrılamıyorum kopamıyorum suan nısanlıyız ve gercekten sevıyoruz fakat her zaman kavgalar edıyruz ama yıne dayanamayıp barısıoruz her seferınde allahım sanada sabır versın ama cok buyuk sorun oldunu sanmıyorum bence bır sansı hakedıyor :34:

ben olsam bende kiyameti koparirdim gercekten, ayrilirmiydim bilmiyorum, ama kalbim cok kirilirdi ve aslaaaaaa eskisi gibi olamazdim, güvenemezdim de.. böyle oluncada zamanla biterdi herhalde :59: cok zor bisey yaa, helede seviyosan, insan keske yapmasaydi diyor, zamani geri getirebilmek istiyor ama olmuyor iste.. sana ayril yada ayrilma demek cok zor, ama sevgilinin aldatma potansiyeli oldugunu gösteriyor sanki bu olay.

ayrica hemen seni suclamasida cok adi bi hareket bence. nefret ediyorum erkeklerin bu huyundan. bise olunca hemen, sen beni cok daralttin, cok üstüme geldin bilmem ne... bence senle hic alakasi yok, o seni cok siktiginda sen hemen baska erkeklerimi ekliyceksin faceden. ayrica demekki sen onun biraz üstüne gidip, daraltsan hemen böyle bisey mi yapicak, güvenemiycek misin sen ona hic. cok iyi düsün cnm, sonunda ayrilmama karari alicaksanda iyi bi burnu sürtsün bencede, degerini ve böyle bi durumda onu birakabilecegini anlasin.. hakkinda hayirlisi olsun.

ben olsam bende kiyameti koparirdim gercekten, ayrilirmiydim bilmiyorum, ama kalbim cok kirilirdi ve aslaaaaaa eskisi gibi olamazdim, güvenemezdim de.. böyle oluncada zamanla biterdi herhalde :59: cok zor bisey yaa, helede seviyosan, insan keske yapmasaydi diyor, zamani geri getirebilmek istiyor ama olmuyor iste.. sana ayril yada ayrilma demek cok zor, ama sevgilinin aldatma potansiyeli oldugunu gösteriyor sanki bu olay.

ayrica hemen seni suclamasida cok adi bi hareket bence. nefret ediyorum erkeklerin bu huyundan. bise olunca hemen, sen beni cok daralttin, cok üstüme geldin bilmem ne... bence senle hic alakasi yok, o seni cok siktiginda sen hemen baska erkeklerimi ekliyceksin faceden. ayrica demekki sen onun biraz üstüne gidip, daraltsan hemen böyle bisey mi yapicak, güvenemiycek misin sen ona hic. cok iyi düsün cnm, sonunda ayrilmama karari alicaksanda iyi bi burnu sürtsün bencede, degerini ve böyle bi durumda onu birakabilecegini anlasin.. hakkinda hayirlisi olsun.

Çok güzel yazmışşın canım
Bende onu düsünüyorum nesini daraltmış bunaltmışki hemen facede eklemeler felen
Seven insan bunu yapmaz
Sahte face profillleride neyin nesi oluyor onu hiç anlamadım
Ayrıca istemedigi halde tatile gitmesii
Bana cok ters geliyor bunlar:44:

böyle şeylere taamül edemem arkadaş olması bile beni deli eder artık güvenemem ona yani cnm herşeyi yola koyup barışsanız bile mutlaka güvensizlik olur insan çok kırılır ya artık cnm burnunu sürtermisin yoksa ter mi edersin o sana kalmış

Bence 5 yıllık bir ilişki facedeki kızlar yüzünden bitmemeli.Hem aldatmıs sayılmaz ki.Erkek milleti bu ister istemez gözü kayıyo o tür hatunlara... Bence ayrılığı düşünme burnunu güzelce sürt tabi ama ayrılıgı unut.5 yıllık bir ilişki böyle bir nedenden bitmemeli bence..
:50:

sadece arkadaş mı olmuş rus kızla:52:
sanki karşılarında 3 yaşındaki çocuk varmış gibi nasıl bir yüzsüzlükle böyle savunmaya geçiyor bu erkekler. pes doğrusu. bir de üstüne beni sıktın üstüme geldin de ondan oldu gibisinden amaçsız çırpınışlar klasik bahaneler. sakın affetme.. tamam beş yıl anladım. ama insanlar 5 yılın (ya da her ne kadar yılsa) hatrına ömründeki güzel geçirebileceği coşku dolu 20-30 yılı kaybediyorlar farkında değiller böyle adamlarla. emekse emek. ama emeğe böyle ihanet edilmez. her üstümüze geldiklerinde biz de kucağına koşalım birilerinin o zaman:52:

Son düzenleme:
sadece arkadaş mı olmuş rus kızla:52:
sanki karşılarında 3 yaşındaki çocuk varmış gibi nasıl bir yüzsüzlükle böyle savunmaya geçiyor bu erkekler. pes doğrusu. bir de üstüne beni sıktın üstüme geldin de ondan oldu gibisinden amaçsız çırpınışlar klasik bahaneler. sakın affetme.. tamam beş yıl anladım. ama insanlar 5 yılın (ya da her ne kadar yılsa) hatrına ömründeki güzel geçirebileceği coşku dolu 20-30 yılı kaybediyorlar farkında değiller böyle adamlarla. emekse emek. ama emeğe böyle ihanet edilmez. her üstümüze geldiklerinde biz de kucağına koşalım birilerinin o zaman:52:

lafı ağzımdan aldın :81: ''erkek milletidir gözü kayar'' düşüncesinde hemcinslerim olduğu sürece aldatılmaya mahkumuz...

Aranız bozuk diye
hemen kendini facelere kızlara mı atması lazım
5 yıllık ilişkisi bunu mu hakediyor
Çabalayıp düzeltmek yerine
başka arayışlar keyfler sohbetler...
Bu bir aldatma biliyorsun değil mi?
Kesinlikle misilleme yapardım
bana hissettiklerini kendisine yaşatırdım eğer affedecek olsaydım.
Şiddetle bunu tavsiye ediyorum
aa onun seviyesine düşme lafları olcaktır ama
kesinlikle dinleme çünkü hakedene müstahak

lafı ağzımdan aldın :81: ''erkek milletidir gözü kayar'' düşüncesinde hemcinslerim olduğu sürece aldatılmaya mahkumuz...

kadınların da istese gözü kayar.. ama geneli yapmazlar bunu. neden?. çünkü saygı duyarlar karşılarındaki adama..
ama bazı adamlar gösterilen saygıyı saflık olarak algılıyor. saygı da hak edilene verilmeli. bu tarz adamları hiç iplemezsen çok değerli oluyorsun..dediğin gibi bir sürü hemcins doğal karşılıyor ya da doğal karşılamaz zorunda hissediyor kendini..

Son düzenleme:
tamam tam anlamıyla aldatmamış ama sence eklemesinde ki amaç ne?
yani niye böyle bişey yapıyo ne gerek var o kızı eklemesine üstelik farklı bi hesap açıp ?
sen bu durumu farketmeseydn belki de o kızla durumu ilerleticekti.bence uzatmadan bitirip önünüze bakın.:20:

kızlar merhaba söyleyeceklerim var;erkek arkadaşım aramaya devam etti ve o istanbulda oturuyor bende kafa dinlemek için istanbula gidecektim kuzenime ,haberi oldu görüşmek istedi karşıma alıp konuşmak istedğimden kabul ettim; ilk konuşmada çok utanıyordu gözlerime bakamadı konuşurken sonra yeri geldi sustuk yeri geldi tartıştık benim de hatalarım olduğunu ona devamlı surat yaptığım için bana soğukluk ve kızgınlık arası bir şey duyduğunu ve o dönemde gerçekten bunaldığını ama beni sevmekten hiç bir an vazgeçmediğini bu kızı sırf eklemiş olmak için eklediğini ve mesaj dahi atmadığını söyledi ama her erkek gibi şifreni ver dediğimde onda bir yaptırıma çalıştığımı düşünerek veririm bir ara filan dedi.ben daha sonraki buluşmalarımızda ona ''BEN İKİMİZ İÇİN DE ZAMAN İSTİYORUM BU SÜREÇTE HEM BEN SAĞLIKLI BİR KARAR VEREBİLİRİM HEM DE SEN BENİ HAYATINDA GERÇEKTEN İSTİYOR MUSUN HAYATININ NERESİNDEYİM BUNU DAHA İYİ GÖR VE DEVAM EDECEK OLURSAK BUNDAN SONRA ONA GÖRE DAVRAN ''dedim.yani sonuçda ikimizde yıpranmıştık ve sihirli bir değnek değmeyecek hemen dedi bu arada ben o gün ayran içmiştim yolda ayran içtik ayrı düştük diye buna diyorlar herhalde dedim nasıl yani dedi korkarak ayrılıyor muyuz dedi dha sonra kendi kendine tekrar sordu niye öyle dedin dedi bilmiyorum zaman gösterecek dedim.ertesi gün yine buluşmak
istedi ama bana karşı o kadar sevgi doluydu ki gözlerinden bakışlarından her şeyden hissedebiliyordum bunu ama kendimi tutmak zorundayım şimdi mesajlaşsak bile sevgi kelimeleri kullanmıyorum sadede gelmeliyim:) SİZE SORUM ŞU;ONU HAYATIMDA İSTİYORUM AMA HEMEN ESKİ MUTLU GÜNLERİMİZDEKİ GİBİ DAVRANABİLİR MİYİM BİLMYORUM DAWRANSAM DA HEMEN BU OLAYI HAZMEDEMEYECEĞİMDEN ACABA HALA DEVAM EDİYOR MUDUR BU ŞEYE DİYE DÜŞÜNECEĞİMDEN DAHA SONRA YİNE PROBLEM YAŞARIZ ONDAN HEM ACELE ETMEK İSTEMİYORUM HM DE ÖTE YANDAN ÇOK UZATIRSAM SOĞURUZ DİYE KORKUYORUM BEN BU AŞAMADAN SONRA NE YAPMALI NASIL DAVRANMALIYIM?

İşin içinde aldatma var. Güven bittimi herşey biter. Kendi adıma en ufak aldatmayı dahi affedemem. Ayrılamak istemiyorsan çok süründür ki bir daha böyle birşey yaptığında asla geri dönüşü olmayacağını anlasın

Back
X