Biraz daha güzel olabilirmişmişim..

Merhaba herkese...
Mustakbel kayinpederimin bu tavrina karsi ne hissetmeliyim bilemiyorum. Cok guzel giden 1 yillik bir iliskim var. Hatta 1 ay kadar once erkek arkadasimdan evlilik teklifi aldim. Sevgilim abisi ve yengesi ile bi suredir tanisiyoruz gayet iyi anlastik ikisi de ilimli, sicak kanli insanlar. Anne babasi ise beni biliyor ilk basladigimizdan beri fakat yuzyuze ilk kez gecen haftalarda gorustuk. Kisa bir gorusme oldu ayakustu bir yerde karsilastik cunku. Bugun erkek arkadasima babasi benim icin biraz olumsuz konusmus. Sevgilim de beni daha tanimadigini o yuzden hakkimda kotu dusunecek bir sey olmadigi soylemis benim iyi biri oldugumdan, hedefleri yuksek olan duzgun bi kiz oldugumdan vs bahsetmis. Babasi da ben karakterine bi sey diyemem ama biraz daha guzel olabilirdi demis :olamaz: Sevgilim ben gerekeni soyledim merak etme dedi. Ayrica sevgilimin beni ne kadar begendigini de biliyorum, sık sık dile de getirir davranislariyla da belli eder. Ama babasina ne dusmus benim gorunusumle ilgili ustelik beni toplasan 10 dk gorup yorum yapmak ? kendimi kotu hissediyorum.. ilerde bu insanlarla sorun yasamaktan korkuyorum
Burda babasının ne dediğinden ziyade, erkek arkadaşınızın bu lafları size taşıması dikkatimi çekti benim . Gerek var mıydı size söylemesine ?

Aynen öyle. Kayınpederin baban gibidir dinimizde böyle, halini hatrını sormaktan çekinme demişti bir akrabam. Ama artık kimseye güven olmuyor malesef, herzaman yeteri kadar mesafeli olmakta fayda var. Allah göstermesin öyle çirkin şeyler.

ne kadar haklısın.
Aile gibi oluyorsun eşinin ailesiyle, ama işte o ince nokta var ya.
Tıkanıp kalıyorsun işte orda; yakın olsan tehlike, uzak olsan suç.. :işsiz:

kimseye güven olmuyor malesef. :KK51:

Acikcasi maddi durumlari baya iyi. Markaya duskunler erkek arkadasim bazi marka magazalarin onunden bile beni gecirmiyor, iceri girmiyor bile... Kayinpeder doktora yapmis bir adam, yonetici pozisyonunda sirketlerde calismis biri. genel mudurluk yapiyordu en son yine birkac ay once. yurtdisinda vs. yasamislar bir donem hatta... erkek arkadasim zaten babasinin cok egolu bi adam oldugunu hep anlatir. kendi evlatlarina karsi bile egosu yuksek bi adam beni begenmemis olmasina o yuzden sevgilim hic takma bile dedi

Anladım tam bahsettiğim aile gibiler...Yani canım burda sevgilin önemli tabi, burayı az çok takip ediyorsan iş erkekte bitiyor...Benim bahsettiğim aile hiç susmadılar, sonunda ne oldu bilmiyorum ama ayrıldılar. Bu aile oğlunun oturduğu dairenin karşısındaki komşuya rüşvet verip 7-24 rapor alan bir aile...Baksan iyi insanlardır yani, ama böyle acayip bir egoları var. Prada, Gucci vs giyinirler...Oğullarına da Vs mankeni fiziğinde ama bir bilim kadını zekasında birini arıyorlar...

Merhaba herkese...
Mustakbel kayinpederimin bu tavrina karsi ne hissetmeliyim bilemiyorum. Cok guzel giden 1 yillik bir iliskim var. Hatta 1 ay kadar once erkek arkadasimdan evlilik teklifi aldim. Sevgilim abisi ve yengesi ile bi suredir tanisiyoruz gayet iyi anlastik ikisi de ilimli, sicak kanli insanlar. Anne babasi ise beni biliyor ilk basladigimizdan beri fakat yuzyuze ilk kez gecen haftalarda gorustuk. Kisa bir gorusme oldu ayakustu bir yerde karsilastik cunku. Bugun erkek arkadasima babasi benim icin biraz olumsuz konusmus. Sevgilim de beni daha tanimadigini o yuzden hakkimda kotu dusunecek bir sey olmadigi soylemis benim iyi biri oldugumdan, hedefleri yuksek olan duzgun bi kiz oldugumdan vs bahsetmis. Babasi da ben karakterine bi sey diyemem ama biraz daha guzel olabilirdi demis :olamaz: Sevgilim ben gerekeni soyledim merak etme dedi. Ayrica sevgilimin beni ne kadar begendigini de biliyorum, sık sık dile de getirir davranislariyla da belli eder. Ama babasina ne dusmus benim gorunusumle ilgili ustelik beni toplasan 10 dk gorup yorum yapmak ? kendimi kotu hissediyorum.. ilerde bu insanlarla sorun yasamaktan korkuyorum
Mustakbel Kp in gerçekten böyle bişey söylediğine emin miyiz? Kv dese anlarım da Kp yani... Tuhaf... Hadi diyelim söyledi oğlunun bunu koşa koşa size yetiştirmesi nerden baksan kişiliksizlik, çocukluk, saflık bence. Sanki hiç mi kimse gelini damadı görümcesi kaynı hakkında yorum yapmıyor? Ama kimsenin sevgilisi öz babasının fiziksel görünüşle ilgili eleştirisini genç bir kadına acımasızca iletmiyor. Bu dürüstlük değil. İnşallah kendi fikrini söylememiştir. Yada sizin moralinizi düşürmeye çalışıyor. Onu sevdiğinize emin olmalisiniz

Bence sevgilini bırak
Ayneennn böle bi tanıdigım var
Esi surekli gelip kiza annem sana böle dedi babam sana şöle dedi teyzem seni bölé buluyo ailesinn her lafini kiza sölüyo sonrada ben onlarin agzinin payini verdim diyo...bütün bunlardan dolayı kiz ailesinden soguyoor ...laf tasiyan eş bide kizdan onlara saygi duymasini bekliyooor
Amannallahiimmm

Bence sevgilini bırak
Ayneennn böle bi tanıdigım var
Esi surekli gelip kiza annem sana böle dedi babam sana şöle dedi teyzem seni bölé buluyo ailesinn her lafini kiza sölüyo sonrada ben onlarin agzinin payini verdim diyo...bütün bunlardan dolayı kiz ailesinden soguyoor ...laf tasiyan eş bide kizdan onlara saygi duymasini bekliyooor
Amannallahiimmm

Yok benimki beklemiyor. tam tersi annemler boyle tuhaf ben de sevmiyorum sen de sevme onlarin dusuncesi onemli degil diyor. abisi de kendisi de babalarini istemiyorlar, abisi gorusmuyor hatta dogru duzgun. erkek arkadasim da gorusmek istemiyor ilerde.. bu olay olmadan once de surekli babasinin patavatsiz egolu bi adam oldugunu, sevmedigini anlatiyordu zaten..

Evet soylemek istemedim ama senden de saklamis gibi olmayayim icim rahat etmez dedi :/
Zaten sevgililik,nişanlilik döneminde erkeklerin boşboğazligi yüzünden gelinlerle kayinvalide vs. .arası bozuluyor. .

Sanki hayatlarında hiç kadın görmemiş gibi aman elimden kacirmayım diye yalakalık yapıyorlar. .

Sonra da karımla ailem arasında kaldım diye hayiflanirlar:olamaz:

Back
X