- 13 Ağustos 2022
- 8.829
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Nerede görülmüş kaynananın gelinlik parasını ödediği. Böyle şeyler damatin gorevidirDiyemedim diyemedim kaynanam hem para yollamiyor hemde karışıyor mu diye.
Kaynananiz niçin size para gönderecek kiKaynanamla 1 aydır gorusmuyorum.Aramaya çekiniyorum.Kandil mesajı attim sadece.Es kişisi gelinlik bakiyor demiş elti sıfatına giren dayilarin gelini gelmiş gelinliginin resmini attı bana aynısı giyme diyor.Zaten onun giyecegi gelinlik baya bir dekolteli hem giyemem hemde gözüme ağır geldi.Elti ağzımı arıyor.Halama gosterdinmi gelinliğini.Dikim olacak daha hazır değil dedim.Diyemedim diyemedim kaynanam hem para yollamiyor hemde karışıyor mu diye.
Giyecegim gelinliği merak etmiş fikrimi almadım diyecekte.Kaynananiz niçin size para gönderecek ki
Güzel ablam, kaynanan sana niye para versin. Kocan verecek eşşek gibi. Kaynanandan beklemesene boşunaKaynanamla 1 aydır gorusmuyorum.Aramaya çekiniyorum.Kandil mesajı attim sadece.Es kişisi gelinlik bakiyor demiş elti sıfatına giren dayilarin gelini gelmiş gelinliginin resmini attı bana aynısı giyme diyor.Zaten onun giyecegi gelinlik baya bir dekolteli hem giyemem hemde gözüme ağır geldi.Elti ağzımı arıyor.Halama gosterdinmi gelinliğini.Dikim olacak daha hazır değil dedim.Diyemedim diyemedim kaynanam hem para yollamiyor hemde karışıyor mu diye.
İster kaynana ister oğlu ortak harcamaları var.Nerede görülmüş kaynananın gelinlik parasını ödediği. Böyle şeyler damatin gorevidir
Şurada bana soramayip abisinin gelinine sordurtuyorTekrar soruyorum. Hani sen boşanıyordun? Ayrıca konuda mizah ve geyik nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?