biraz efkarlandim da canlar : )

Cui Bono

Nirvana
Pro Üye
25 Ağustos 2014
21.211
50.809
798
yilbasi kutlamasi kulturumde, ilgi alanimda yoktur dostlar.. ama durup soyle son 1yili dusunmeme engel degil tabi bu : )
şöyle bi efkar basti da, sizlerle paylasmak istedim : )
zorluydu benim icin genel anlamda 2014.. 'sevmeye bi omur yetmez' dedigim adamla, kendinden nefret ettirmek icin gosterdigi ustun gayretler sonucu, nihayet bosandik.. evveliyati da vardi tabi, evlendigimiz (2013) gunlerden baslayan ve dozaji git gide artan cirkeflikler..
soyle durup dusundum de, 1sene once ne yapiyordum/nerdeydim diye.. evliydim ve ailemden ayri bi sehirdeydim, mutsuz, kirgin, bikkin ve karamsardim.. zoraki bi gulumseme yuzumde..
hemen 1 yil sonrasina, yani bugune baktigimda ise, bosanmis ama daha dingin, rahat, huzurlu bi kadin goruyorum, Rabbime sukur..
yalnizca icimde bi burukluk, neden ayrildim huznu degil asla.. niye boyle yapti ki, zor muydu mutlu olmak kismi, onu ve ailesini suclayisim icten ice, nefretim, haksizliklara dayanamayisim.. ama kader diyorum, nasipten ote köy yokmus, ogrendim :)
yine sukur her halimize, vardir bi hayir diyorum.. Allah bugunleri aratmasin, gecmisi mutlulukla unuttursun..
aslinda neden konu actigim da mechul de, dertlendim be dostlar.. belki bi iki guzel soz karalarsiniz eliniz deger de..
ha bi de ek olarak, dualarinizda lavantakokulusandik'inizi, ailesini unutmamanizi rica ediyorum..
Rabbim omrumuze, ahiretimize isik ve ferahliklar versin..
sizi seviyorum..

Son düzenleme:
Rabbim 2015 de seni çok ama çok mutlu etsin inşalllaaaahhh, sağlıkla huzurla dolu bir yıl olsun hepimize. Efkâra yer olmasın hayatımızda. :KK68:

Rabbim 2015 de seni çok ama çok mutlu etsin inşalllaaaahhh, sağlıkla huzurla dolu bir yıl olsun hepimize. Efkâra yer olmasın hayatımızda. :KK68:
amin canim, insaAllah, temenniler bu yonde.. dualar da..
insan gibi insanlar olsun cevremizde, pismanliklar uzuntuler olmasin dilerim Allah tan..

Ayrılıklar her zaman iz bırakır, isteyerek olsa da olmasa da.. Eğer şimdi daha huzurluysan hissettiğin minik sızıya minnet et. Bazen her şey başladığı gibi devam etmiyor ne yazık ki. Zaman geçtikçe bir şeyleri de alıp götürüyor bizden. Dilerim 2014 kırgınlıklarını süpürüp gitmiştir ve 2015'te çok huzurlu, u'mutlu olursun. :KK68: KK da seni seviyor.

Ayrılıklar her zaman iz bırakır, isteyerek olsa da olmasa da.. Eğer şimdi daha huzurluysan hissettiğin minik sızıya minnet et. Bazen her şey başladığı gibi devam etmiyor ne yazık ki. Zaman geçtikçe bir şeyleri de alıp götürüyor bizden. Dilerim 2014 kırgınlıklarını süpürüp gitmiştir ve 2015'te çok huzurlu, u'mutlu olursun. :KK68: KK da seni seviyor.
amin insaAllah.. hepimize mutluluklar versin Rabbim..
aynen de oyle, iz birakiyor ayriliklar, ozellikle kirilan hayaller, cam kirigi gibi olabiliyor bazen.. ama cok sey ogretiyor, buyutuyor..

Kıyamam ben sana:KK60: Zor zamanlar geçirmişsin ama inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur..Çook çook mutlu olursun umarım:KK36:

Hep mutlu ol sevgili lavantakokulusandik. . Biz seni seviyoruz. Rabbim her daim yüzünü guldursun.. :KK36:

amin insaAllah.. hepimize mutluluklar versin Rabbim..
aynen de oyle, iz birakiyor ayriliklar, ozellikle kirilan hayaller, cam kirigi gibi olabiliyor bazen.. ama cok sey ogretiyor, buyutuyor..
Amin inşAllah...
Öğretiyor tabii. Acılarımızı da sevip sahiplenmeliyiz mutluluklarımız kadar çünkü en çok şeyi onlar öğretiyor bizlere... Her şeyden önce iyi de olsa kötü de olsa onlar bizim yaşadıklarımız... Bizim parçamız... Bizi biz yapan şeyler.. Tecrübe olarak iliklememiz gerek film şeridimize. :)

Kıyamam ben sana:KK60: Zor zamanlar geçirmişsin ama inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur..Çook çook mutlu olursun umarım:KK36:
:KK60: sagol canim aminn..
zordu, bazen aglayamadim bile.. su an genel olarak cok iyiyim cok sukur, hatta insanlar sasiriyor :)
ama arada huzunleniyorum, ofkeleniyorum, icim kapkara oluyor.. cok taze diye sanirim..

Amin inşAllah...
Öğretiyor tabii. Acılarımızı da sevip sahiplenmeliyiz mutluluklarımız kadar çünkü en çok şeyi onlar öğretiyor bizlere... Her şeyden önce iyi de olsa kötü de olsa onlar bizim yaşadıklarımız... Bizim parçamız... Bizi biz yapan şeyler.. Tecrübe olarak iliklememiz gerek film şeridimize. :)
ne guzel soyledin :KK60:
cok tesekkur ederim..
gunesli, huzur dolu gunler diliyorum, insaAllah..
film seridim pembe dizi oldu, entrika dolu, ama yasanasi varmis : )

:KK60: sagol canim aminn..
zordu, bazen aglayamadim bile.. su an genel olarak cok iyiyim cok sukur, hatta insanlar sasiriyor :)
ama arad huzunleniyorum, ofkeleniyorum, icim kapkara oluyor.. cok taze diye sanirim..
Allahın izniyle hepsi geçer kuzum,herşeyin ilacı zaman..İnsanlar ölüm acısına bile alışırken ayrılık ne ki? Bir zaman gelecek,gülerek hatırlayacaksın bunları..Aklına gelse bile anılarda kalacak herşey acı veremeyecek sana..Allah beterinden korusun..Sevdiklerinin,yakınlarının acısını göstermesin inşallah..Onun dışında herşey boş bu dünyada..

Her şerde bir hayır vardır :) oyle olması gerekıyomuş hep yüzün bundan sonra gülsün inşAllah canım Rabbim dlediğini hayırlı bir şekilde versin :) ve aileni başından eksik etmesin gerisi teferruat :)

Allahın izniyle hepsi geçer kuzum,herşeyin ilacı zaman..İnsanlar ölüm acısına bile alışırken ayrılık ne ki? Bir zaman gelecek,gülerek hatırlayacaksın bunları..Aklına gelse bile anılarda kalacak herşey acı veremeyecek sana..Allah beterinden korusun..Sevdiklerinin,yakınlarının acısını göstermesin inşallah..Onun dışında herşey boş bu dünyada..
cani i gonulden amin amin amin canim.. sukrediyorum.. neler var hayatta.. bu nedir ki.. az siyriklar.. beterinden, sevdiklerimizin acisindan korusun Rabbim..
bu konuya dair korkum, ofkeden,nefretten bastirdim mi acaba duygulari, yoksa gercekten mi bitirdim, bilemiyorum.. ilerde icimde tazelenmesi tek korkum, Allah korusun.. ben bastirmadan, sindirerek aşmayi istedim cunku hep..

oyy bilgece'm :KK60: ben de sizi seviyorum.. iyi ki varsiniz.. hepimizi guldursun Rabbim iki cihanda..

Aminnn canimm aminn insallah.
Hayirli eş isteyenler eslerini bulsunlar, yuvalarinda huzursuz olanlar huzuru bulsunlar,
İşsiz olanlar hayirli isler bulsunlar,
Benim gibi evlat bekleyenler en hayirlisindan en sagliklisindan evlat sahibi olsunlar,
Hastalar şifa bulsun,
Borcu olanlar borcundan kurtulsun,
Dertler dermanini bulsun inşallah.
Rabbim bizlere kaldiramayacagimiz yukler yuklemesin inşallah. .
AMIN

cani i gonulden amin amin amin canim.. sukrediyorum.. neler var hayatta.. bu nedir ki.. az siyriklar.. beterinden, sevdiklerimizin acisindan korusun Rabbim..
bu konuya dair korkum, ofkeden,nefretten bastirdim mi acaba duygulari, yoksa gercekten mi bitirdim, bilemiyorum.. ilerde icimde tazelenmesi tek korkum, Allah korusun.. ben bastirmadan, sindirerek aşmayi istedim cunku hep..
Gerçektende bitirsen,üstünü bastırarakta bitirsen zaman geçiyor kuzum..Nasıl bitirirsen bitir zaman geçmeye devam ettikçe bastırılmış duyguların aniden ortaya çıksa bile sana zarar veremeyecek..Bir bakmışsın aklına gelmiş ama için bomboş,tepkisizsin..Kendini kötü hissedersende Allaha sığın emin ol daha iyi hissedeceksin o zaman...

Üzülme... Hissettiğin öfke ve kirginlik bir süre sonra geçecek ve hiç bir şey hissetmemeye başlayacaksın, nötr olacaksın. İşte o zaman omuzlarında ki yük öyle hafifleyecek ki... Hayat, hepimizin başına türlü türlü şeyler geliyor. Yine de hayata sıfırdan başlama şansın var ve üstelik şimdi daha tecrübelisin canım. Bu yüzden efkarlanma ve anı yaşa... Güzel günler çok yakında. 2015 herkese isteklerine kavuşma şansı versin inşallah...

Bilgece umarım sende bu yıl içerisinde bebişine kavuşursun canım. @Bilgece

2015, 2014 e dair keşkelerini iyi kilere dönüştürsün inşallah.. Dert etme dua et:KK19:

Back
X