Biraz endişeliyimm

bkckc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
3
3
88
28
İki tane gebelik testim pozitif çıktı. Adetim de 2 hafta gecikti. Bugün doktora gittim. Rahim duvarları kalınlaşmış gebeliğe hazırlık oluşuyor dedi. Ama kese çok küçüktü görüntülenmedi tam olarak.Dış gebelik gözükmüyor dedi. Düşük riski ilk gebeliklerde çok yüksek, kanaman olursa acile git dedi. Kan tahlili verdim. Böyle olması normal mi? Korkuyorum..

Karninizdan bakdiysa gozukmemesi cok normal bende hamileligimde gittigimde doktora banada rahimde yamuklukmu demisdi bisey demisdi hamileyken ama buna engel deil bu ve siz hamile kalmissiniz en iyisede bu demisdi doktor simdi olduk 27 hafta sizde hayirliysa olursunuz dert etmeyin icinize 🤗

Karninizdan bakdiysa gozukmemesi cok normal bende hamileligimde gittigimde doktora banada rahimde yamuklukmu demisdi bisey demisdi hamileyken ama buna engel deil bu ve siz hamile kalmissiniz en iyisede bu demisdi doktor simdi olduk 27 hafta sizde hayirliysa olursunuz dert etmeyin icinize 🤗
bir de çok idrara sıkışık değilsin dedi sıkışmamıtım tam da ondan da olabilir mi

bir de çok idrara sıkışık değilsin dedi sıkışmamıtım tam da ondan da olabilir mi
Evet olabilir ben 4 kontrolümde doktorum kalp atışını duymak için bile su iç sıkış öyle gel demişti.. Bir oe daha çok küçükse normaldir küçük görünmesi.. bence sağlıklı bir gebelik 😍

Olabilir cunku doktor soylemesi lazimdi size su satten sonra gitmeyin wc diye daha iyi gozukmesi icin ama icinizi ferah tutun siz

Back
X