Biraz fikre ihtiyacim var

cemre76

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
865
574
323
48
Merhaba kk hanimlari
Ben bosanma arefesindeyim.
kasimda durusmam var.Allahin izniyle
Anlasmali olarak bitecek bu is.ben daha
Toparlanamadim ama gayret ediyorum.
Universite okuyan bir kizim var.
Onun ve kendim icin guclu olmaliyim.

O adama inat yikilmamali ve sensizde yasiyorum diye gostermeliyim.
Maddi manevi slklntldayim ama eminim
Bu gunler gececek ve bende bir gun
Feraha cikacagim.
Aklimda uygulamak istedigim ama acikcasi biraz korktugum bir fikir var
Ben 26 yillik ev hanimi olarak mutfak
Hamur islerinde oldukca marifetliyim.kendime guvenim var.

Ve cevremden sen bu isi yapsana elin cok
Lezzetli denilirdi.
Kucuk bir sermaye ile bir yerden baslamak istiyorum.
Ama nereden nasil bir yol izlemeliyim
Kucuk bir dukkan acip minik minik birseyler yapsam satabilir miyim.
Mesela kahvalti gibi cay kahve olsun
Yanina borek pogaca falan gider mi
Ev yemekleri yapsam gunluk bir kac
Masa sandalye sirin bir mekan ne dersiniz.
Sizin yorumlariniza ihtiyacim var
Iki kelime de olsa yardiminizi esirgemeyin olur mu...

bence şahane olur elınız lezzetlı ve hamaratsanız uhgraşmayıda sevıyorsannız harıka olur hem sıze ugras olur kendınıze guvenınız gelır hayattın bıtmedıgını aksıne başladıgının farkına varırsınız

elinden geliyorsa küçücük dükkanla dünyaları kazanırsın..yeterki Rabbim yürü ya kulum desin..sende bismillah de gözünü karart yap birşeyler..bulunduğun yerdeki ihtiyaca göre düşün ne açacağını..

Dükkan açmak için sermayeniz varsa neden olmasın?
Doğru düzgün ev yemekleri yapan yerler kalmadı pek.
Eğer sermayeniz yoksa dilerseniz ev yapımı reçel tarzı şeyleri internette satabilirsiniz.
Organik ürüne baya değer veriliyor bu dönemde.

Kahvaltı mekanları şu ara çok popüler
Ev reçelleri kaymak soslar falan gayet iyi olur öğlen ve akşam için de ya yemek konsepti yada mantı börek işi

bir pastaneyle anlaşsan oraya puaça börek tarzı birşeyler yapsan daha sonra ufak küçük sevimli ve temiz biryer
süper olur .. kendınıde denemiş olursun
allah yolunu açık etsin inşallah güçlü kadınları seviyorum

Olabilir, ama netten filan ya da cevrenizle musteri bulabilirsiniz.. ozellikle calisan kadinlar sarma borek corekle ugrasmak istemeyenler var.. paket yapip satiyolar siparise gore..

Sermaye durumunuz nasıl bilmiyorum ama ilk başta evden yapsanız yada bir yerlere çalışarak başlarsanız çevrenizi genişleterek adım atsanız..

Ama benim sermayem de çevrem de var diyorsanız durmayın başlayın.
Günlük bir yemek menüsü hazırlayın günün yemeği olarak...

İki çeşit tatlı bir çeşit poğaça bir çeşit börek...

Hazır da mantınız, köfteniz falan da bulunsun. Buzluktan alır pişirirsiniz.

Tabi hariçten sipariş alınır diye de belirtirsiniz.

Zamanla müşterinin taleplerine göre çeşit çoğaltırsınız.

Merhaba kk hanimlari

Feraha cikacagim.

Lezzetli denilirdi.
Şimdi bu devirde dükkan açıp işletmek gerçekten çok zor elinizde yeterli sermayeniz var ise açabilirsiniz ama bazen hemen iş yapmayabilirsiniz tanınmak için belki 6 ayı belki 1 seneyi bulur o yüzden büyük etken sermaye iş yapamazsanızda sizi bir süre ayakta tutması lazım ve açacağınız çevre çok önemli okulların,esnafların çok olduğu bir işlek yerde olması gerek.

Merhaba kk hanimlari

Feraha cikacagim.

Lezzetli denilirdi.
nerede yapacağınız önemli bu işi örneğin İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde ev yemeği yapan yerler çok tutuluyor börek çörekten daha garanti

Butik pasta kurabiye ya da mantı, sarma filan olabilir bence.
İmstagram hesabı açıp ordan tanıtabilirsiniz kendinizi.

devlet destegı arastırabılırsınız köyunuz vs varsa buralarda hayvan yetiştiriciligide yapabılırsınız devlet tarıma çifçiye hayvancılıga destek saglıyor

Cok tesekkur ederim.yorumlariniz icin
Guzel insanlar.ben 25 yilimi istanbulda
Yasadim.ailem yok annem.olmadigi icin baba evi de yok.
Uvey abla var.evimden ayrilali 6 ay olacak babamin evine gitmedim.
Erkek kardesime de ablama da misafir olarak gittim.kizim universiteyi Samsunda kazandi cocuk gelisimi okuyor.ikinci yili cok sukur.6 ay once yanina geldim.devlet yurdundaydi.esyali ev tuttuk birlikte yasiyoruz.kizimla mytluyum.ne aci ki 25 yasinda genc adam.olan oglum sahip ciknadi manevi olarak bana babasini secti.sevebilir babasidir ona karismam ama
Guzel bir teselli annecigim gun birlik zamani el ele verelim ayakta duralim demedi.okulu bitti mezun sayilir.
Burada ise girip birlikte yasayabilirdik ama o rahatini ve cevresini secti.canim yaniyor.ne babam ne kardesim ne oglum yanimda degil bu zorlu surecte.
Cok sukur ayaktayim olmadim yasiyorum.biraz birikmis olacak bosanma sonucu eski esim diyorum artik.evden altinlardan arabadan birsey alamiyorum.sadece bir miktar para verecek anlasmali protokol yaptik.iste onunla kucuk birseyler dusunuyorum.tabiki cevreyi arastiracagim.ama nereden baslarim bilmiyorum.aklima en uygun devren kiralik kucuk dukkan geliyor.hani musterisi olan altyapisi hazir bir yer.simdi aklimda proje yavas yavas netlesirse adim atacagim insallah.
Guzel fikirlerinizi bekliyorum.Rabbim razi olsun sizden..

Cok tesekkur ederim.yorumlariniz icin
Guzel insanlar.ben 25 yilimi istanbulda
Yasadim.ailem yok annem.olmadigi icin baba evi de yok.
Uvey abla var.evimden ayrilali 6 ay olacak babamin evine gitmedim.
Erkek kardesime de ablama da misafir olarak gittim.kizim universiteyi Samsunda kazandi cocuk gelisimi okuyor.ikinci yili cok sukur.6 ay once yanina geldim.devlet yurdundaydi.esyali ev tuttuk birlikte yasiyoruz.kizimla mytluyum.ne aci ki 25 yasinda genc adam.olan oglum sahip ciknadi manevi olarak bana babasini secti.sevebilir babasidir ona karismam ama
Guzel bir teselli annecigim gun birlik zamani el ele verelim ayakta duralim demedi.okulu bitti mezun sayilir.
Burada ise girip birlikte yasayabilirdik ama o rahatini ve cevresini secti.canim yaniyor.ne babam ne kardesim ne oglum yanimda degil bu zorlu surecte.
Cok sukur ayaktayim olmadim yasiyorum.biraz birikmis olacak bosanma sonucu eski esim diyorum artik.evden altinlardan arabadan birsey alamiyorum.sadece bir miktar para verecek anlasmali protokol yaptik.iste onunla kucuk birseyler dusunuyorum.tabiki cevreyi arastiracagim.ama nereden baslarim bilmiyorum.aklima en uygun devren kiralik kucuk dukkan geliyor.hani musterisi olan altyapisi hazir bir yer.simdi aklimda proje yavas yavas netlesirse adim atacagim insallah.
Guzel fikirlerinizi bekliyorum.Rabbim razi olsun sizden..
Devren kiralık vs yazan yerleri iyi araştırın neden devrediyor belkide iş yapamıyor geçen bir dükkanda gördüm devren satılık demişler gıda üzerine hatta ilk açıkdığında anneme burası iş yapamaz kapatırlar demiştim şimdi devrediyorlar o yüzden iyi araştırın ev-arabadan niye pay vermiyor 2002 den önce mi aldınız.

Devren kiralik is yeri benimde aklimi karistirmiyor degil o konuda tekrar dusunmeliyim haklisiniz.ev babasindan miras maalesef hak alamiyorum.cocuklara kalacak.arabayi baskasinin ustune yapar
Sana yine vermez dedi avukat.bunu diyen bayan bir avukat hemde.kadinin adi yok maalesef bu dunyada ne devlet ne eski es bakmiyor bosanmaya gor senden kotusu yok.sabir diliyorum Rabbimden.

Araba için tedbir koyduranilirsiniz aslında başkasının üstüne devremez ki.Tedbir koyunca.

Devlet sermaye veriyor ama şartlar nedir bilmiyorum 2 günde 1 haberlerde çıkıyor bir araştırın neden olmasın ;)

işin maddi boyutunu bilmiyorum ama isterseniz, kafanıza koyarsanız tabii ki yaparsanız. bir de küçük dokunuşlarla, ufak detaylarla çok da şirin bir hale getirebilirsiniz açacağınız yeri, gerçi siz açın dekorasyon için de ayrıca fikir alırsınız. Allah yardımcınız olsun, utandırmasın inşallah.:dua:

Back
X