- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
- 103
- Konu Sahibi Yarali1987
İçşme dökmek istiyrm kızlar bilen bilir eşimin iş saatleri çok yoğun kendi işi değil ama şef olarak çalışıyor haftanın 6günü saat05 te gider 22 de gelir hatta bazen pazar günlerde gider iki evladımız var bütün sorumluluk yük omuzlarımda artık eziliyorum yetemiyorum geçen hafta tadilat yaptırdık eve ve eşim işe gitti ustalarla babam ilgilendi istediğinde izin alabilir ama uğraşmak istemiyor evle onun tek derdi işinde yükselmek tamam bizim için ama herşey maddiyatla bitmiyor ben eşimin koluna girip bi arkadaşa çaya gidemiyorum ailelerimize gitmiyoruz ben tek giderm onun ailesine,alışverişi ben yaparım çocukların okul toplantıları soktorları herşey bende,izin gününde uyur sürekli biyere gidelim desek pf yorgunum der ya tamm yoruluyor ama bu kadarda insan kendini paralamazki bende gencim daha ilgi iatiyorum kadın olduğumu hissetmek istiyorum bunu dile getirnce ben kmtü oluyrm gemen kavga küslük oluyr bıktım artık başkalarına imrenmekten neşeliyim değişiklikleri severim her fırsatta sırnaşırım nazımı yaparım ona hediye alırım şarkı yollarım ne biliyim küçük notlar yazarım ama karşılığını hiç görmüyorum bi şarkı yollamak çokmu zor ya? Dışardan ilgi görüyorum eşim dışında beni beğendiğini dile getirenler oldu ama eşim den böyle şeyler duymuyorum
napıcam nasıl davranayım artık dile getirmekten bıktım çok konotkn sıradan sıkıcı bir hayatım var ve korkarım evliliğimize zarar vericek git gide bu durum çünkü bir ömür böyle yaşamak istemiyorum