Biraz ilgi görmek istiyorum çokmu?

Bu nasıl bir yorumdur arkadaş, kendinle ilgilen de ne demek.

Kadının kendi ile ilgilenmeye vakti mi war ?

Adam bencilin teki.
Yalan dünya da cocuklarıyla biraz daha çok zaman geçirmek varken o düşmüş kariyer derdine.

Bencilliği bırakmazsa karısı elden gidecek o da tek başına kalacak (Tabi aklı başına gelirse)
Konu sahibine yorum yap.bana değil

Malesef öyle artık benden alışmaya başladım ama tedirginim çocukların babam niye beni okuldan almıyo niye parka gitmiyoz niye x babasıyla oyun oynuyo demelerinden yoruldum,onlar sordukca artık eşime larşı soğukluğum oluştu
Canm malesef bazen o soğukluğu ben de hissediyorum çoğu zaman. Hiç bir şey eskisi gibi olmuyor gitgide sabrım da sevgim de tükeniyor ama burda kaybeden benc eşlerimiz

Canm malesef bazen o soğukluğu ben de hissediyorum çoğu zaman. Hiç bir şey eskisi gibi olmuyor gitgide sabrım da sevgim de tükeniyor ama burda kaybeden benc eşlerimiz
Evet eskisi gibi olmuyor bazı şeyler malesef ne kadar üzücü bi durum ben kqhroluyorum artık soğudum herşeyden

Konu sahibine yorum yap.bana değil
Burda herkes birbirine yorum yapabilir, farklı bir konuda birşey yazmadım sonuçta.
Misal kalkıpta sizin hayatınızla ilgili birşey demedim. Tamamiyle konu ile alakalı yorum yaptım.
Sakiiiiin!!!!
Atarlanınca burda eline bişi geçmiyor.

Burda herkes birbirine yorum yapabilir, farklı bir konuda birşey yazmadım sonuçta.
Misal kalkıpta sizin hayatınızla ilgili birşey demedim. Tamamiyle konu ile alakalı yorum yaptım.
Sakiiiiin!!!!
Atarlanınca burda eline bişi geçmiyor.
Sana sakin.atarlanan ben değilim.hala bana yorum yapıyorsun.

O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran. Madem karşılığını alamıyorsun naz yapma şarkı gönderme.

Sana sakin.atarlanan ben değilim.hala bana yorum yapıyorsun.
Senin egon ne kadar yüksek öyle deli midir nedir...
Senin yazdıklarını başkası yazmış olsaydı ona da yorum yapardım.
Sana asılıyormuşum peşindeymişim gibi hala bana yazıyosun falan.
Neyin kafasını yaşıyorsun sen.
Burda herkes birbirine yorum yapar ozaman sana kimse yorum yapamaz böyle bir üstünlük; yani ego yapmışsın La havle ilk kez böylesiyle karşılaşıyorum.

Back
X