Biraz kötü hissediyorum..

babygal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
62
29
3
25
selam kızlar önceliikle eşmle 6.5 yıllık sevgili 1.5 yıllık evliyiz Eşimle aramız iyi birlikte keyif alıyoruz birlikte vakit geçirmeyide seviyoruz ama böyle bazen insan yanında arkadaşlar istiyor birileriyle görüşmek bi çaya kahveye gitmek bi kalabalık sosyal bir grubun içinde olmak istiyor . çevremizde ne yazıkki öyle kimse kalmadı evlendiğimizden beri 2-3 çift arkadaşımız vardı ayrılanlar oldu uyumsuzluk yaşadıklarımız oldu böyle böyle kimse kalmadı etrafımızda görüşebiliceğimiz. bu durumdan eşimde biraz mutsuz sosyal olmayı çok seviyoruz ama çevremizde kimse kalmadı yaşadığımız yerde komşuluk yok kardeşlerimiz bekar kuzenimiz falan yok akraba kuzen deseniz yok çok üzücü bi durum oldu siz ne düşnüyorsunuz bu konu hakkında böyle biraz üzgün hissetmem normal mi

İlle her şeyi çift olarak niye yapıyosunuz? Bekarların evlileri yediğini mi zannediyorsunuz? Böyle yalnız kalırsınız yani şaşırtıcı değil.

Bekar arkadaşlarımla vakit geçirmeyi daha çok seviyorum ben evlilerle hep kayın aile ve koca dertleri konuşuluyor bazen sıkıcı oluyor 😂

Genelde bazı insanlarda şu algı var ya işte bekar olunca evli insanın durumundan falan anlamaz fikir yürütemez algısı var ama öyle değil bence ya çünkü daha objektif olunuyo
Ama ben bekar olan herkesle vakit geçirmeyi seviyorum daha eğlenceli oluyor yani

ya bekar elbette arkadaşlarımız var onlarla herkes kendi arkadaşlarıyla görüşcek şekilde görüşüyoruz ben hani bi ne bilim 2-3 çift birleşirde bişiler yapar bi toplanır çay kahve içer bi piknik yapar ben öyle bişey anlatmaya çalıştım .

ya bekar elbette arkadaşlarımız var onlarla herkes kendi arkadaşlarıyla görüşcek şekilde görüşüyoruz ben hani bi ne bilim 2-3 çift birleşirde bişiler yapar bi toplanır çay kahve içer bi piknik yapar ben öyle bişey anlatmaya çalıştım .
İşte bunu yapmak için çift olmaya gerek yok diyoruz. Niye herkes kendi arkadaşlarıyla görüşüyor? Kocanız sizin arkadaşlarınızla ya da siz kocanızın arkadaşlarıyla bir araya gelince ne olur ya da oluyor?

erkek erkeye toplansalar benim yanlarında olmam sırıtmaz mı yada ben arkadaşlarımla kız kıza görüşünce kocam yanımda olsa sırıtmaz mı
İşte bunu yapmak için çift olmaya gerek yok diyoruz. Niye herkes kendi arkadaşlarıyla görüşüyor? Kocanız sizin arkadaşlarınızla ya da siz kocanızın arkadaşlarıyla bir araya gelince ne olur ya da oluyor?

erkek erkeye toplansalar benim yanlarında olmam sırıtmaz mı yada ben arkadaşlarımla kız kıza görüşünce kocam yanımda olsa sırıtmaz mı
Kocanızın arkadaşları var, sizin arkadaşlarınız var hepsini bir araya toplayıp piknik yapabilirsiniz mesela.

Ve hayır, durumdan kimse rahatsız değilse diğer türlüsü de sırıtmaz. Niye sırıtsın?

Back
X