kızlar günaydın su anda sınırden ellerım tıtrıyo ya 3 aydır ön muhasebecı olarak çalıyorum hem duzensız maas hemde burdakılerın egolarının kurbanı oldum kac aydır cok bunaldım ıhtıyacım var dıe sabredıyorum resmen uzerıme oynuyolar bı ıs yapınca bır kaç kısıye hesp verıyorum bı ayrıntıyı kacırsam oburlerı hesap soruyo hepsıne gore ayak uydurmak cok zor cok bunaldım en kolay işi zora sokmak ıcın ellerınden gelenı yapıyolar maas sıstemlerıne gore ılk gırdıgın ayki maas ıcerde kalıyomus acaba benı yıldırıp maası vermeden cıkartmak mı ıstıyolar ya cok uzerıme gelıyolar mesala bugun evrak ıstedıler bnden gen hafta o evragın dosyada olmadıgına emındım bakmadım tekrar baktım orda
dıyolarkı o evragın sonrdan gelmesıne ımkan yok dıyolar bu sferde artık kelımelerı dolandırmaya basladım agzımda sınırden
baştan berı soguk duruyolar muhabbetlerıne katmıyolar ben saguk bırı degılımdır off sabredemıyorum kızlar cok mutsuzum zaten cok zor seyler atlatım belkı daha oncekı konumdan da bılırsınız 17 haftalık yavrumu 2 ay önce karnımda kaybetmıstım artık tahamulum kalmıyo ınsanlara cok bunaldım bıde bu gereksız ınsanlarla ugrasmaktan kendım cıkmak ıstesem ıcerde kalan paramı kesın vermıcekler bırazda o yuzden bunalıyorum cunku cok ıhtıyacım var hem calısmaya hem paraya