biraz merhamet:(

aysrsenur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
191
64
13
36
kızlar günaydın su anda sınırden ellerım tıtrıyo ya 3 aydır ön muhasebecı olarak çalıyorum hem duzensız maas hemde burdakılerın egolarının kurbanı oldum kac aydır cok bunaldım ıhtıyacım var dıe sabredıyorum resmen uzerıme oynuyolar bı ıs yapınca bır kaç kısıye hesp verıyorum bı ayrıntıyı kacırsam oburlerı hesap soruyo hepsıne gore ayak uydurmak cok zor cok bunaldım en kolay işi zora sokmak ıcın ellerınden gelenı yapıyolar maas sıstemlerıne gore ılk gırdıgın ayki maas ıcerde kalıyomus acaba benı yıldırıp maası vermeden cıkartmak mı ıstıyolar ya cok uzerıme gelıyolar mesala bugun evrak ıstedıler bnden gen hafta o evragın dosyada olmadıgına emındım bakmadım tekrar baktım orda:( dıyolarkı o evragın sonrdan gelmesıne ımkan yok dıyolar bu sferde artık kelımelerı dolandırmaya basladım agzımda sınırden:KK43:baştan berı soguk duruyolar muhabbetlerıne katmıyolar ben saguk bırı degılımdır off sabredemıyorum kızlar cok mutsuzum zaten cok zor seyler atlatım belkı daha oncekı konumdan da bılırsınız 17 haftalık yavrumu 2 ay önce karnımda kaybetmıstım artık tahamulum kalmıyo ınsanlara cok bunaldım bıde bu gereksız ınsanlarla ugrasmaktan kendım cıkmak ıstesem ıcerde kalan paramı kesın vermıcekler bırazda o yuzden bunalıyorum cunku cok ıhtıyacım var hem calısmaya hem paraya :KK43:

Yokmu oranin muduru
Patronu
Git sorunlarini ustlerinle paylas arkadasim
Ezdirdigin icin kendini o hakki buluyorlar.

Keşke çalışırken aynı anda başka yerden de iş baksaydın canım işi bulduğun anda çıkardın oradan 3ay uzun bii sure ya anlaşılan iş bulamazsan da oradasın yine

Keşke çalışırken aynı anda başka yerden de iş baksaydın canım işi bulduğun anda çıkardın oradan 3ay uzun bii sure ya anlaşılan iş bulamazsan da oradasın yine
iş bakıyorum ama yok suan ıstedıgım sartlarda tekrar gır cıkta yapmak ıstemıyorum ıyı bıryer olsun dıe bakıyorum neden guzel guzel anlasmak varken bu sekılde ınsanların ustune oynuyolar sankı hepsının agzı bır gıbı anlasmalı yapıolar herseyı :(

sacmaliga bak kendilerince kural koymuslar. maasin sigortan ne durumda? pazartesi gunu 170i ara ve sikayet et. isim vermek zorunda degilsin diye biliyorum. cezalarini alsinlar. maasin icerde falan kalamaz yok oyle bir dunya.
bu esnada is aramaya basla.
onlar soguksa sen de soguk ol. unutma onlarin sana daha cok ihtiyaci var. duygusal davranma orasi isyeri. git sakince isini yap evine don o kapidan cikinca isi orada birak.
mumkun oldugunca dikkatli yap isini gerisini bosver...
en az asgari ucret vermeli sana. sigortani ilk girdigin gunden baslatmis olmali. maasinivda vermeli yoksa bunlar 170 i ara ceza alsin pislikler

var canım pazartesı gunu hepsını anlatmayı dusunuyorum anlatsammı aynı sıze nasıl yazdıysam o sekıldemı konusayım

Elbette
Sikayet olarak algilamanizi istemem ama buyuk bi baski altindayim
Kendimi bu sekilde taciz ediliyo gibi hissediyorum fln diyede ekliyebilirsin

Canım kendine daha güzel bir iş bul bence.Kötü bir işte zorla çalışmayı bilirim çok zor.Allah yardımcın olsun bir an önce başka iş bak bence.

sacmaliga bak kendilerince kural koymuslar. maasin sigortan ne durumda? pazartesi gunu 170i ara ve sikayet et. isim vermek zorunda degilsin diye biliyorum. cezalarini alsinlar. maasin icerde falan kalamaz yok oyle bir dunya.
bu esnada is aramaya basla.
onlar soguksa sen de soguk ol. unutma onlarin sana daha cok ihtiyaci var. duygusal davranma orasi isyeri. git sakince isini yap evine don o kapidan cikinca isi orada birak.
mumkun oldugunca dikkatli yap isini gerisini bosver...
en az asgari ucret vermeli sana. sigortani ilk girdigin gunden baslatmis olmali. maasinivda vermeli yoksa bunlar 170 i ara ceza alsin pislikler
deneme fılan dedıler başlatmadılar daha bı patronla konusammı onun bunlardan haberı yok canım dıyeyımkı boyle boyle bn sızı sevdıgım ıcın yasal yollara basvurmak ıstemıyorum fılan cunku cok ıyı patron hersey o muhasebecının elınde paramı veren de o

Elbette
Sikayet olarak algilamanizi istemem ama buyuk bi baski altindayim
Kendimi bu sekilde taciz ediliyo gibi hissediyorum fln diyede ekliyebilirsin
tamm canım aynn konuscam anlatcam boyle boyle psıkolojık baskı yapıyolar bana dıe bana ınanırmıkı ordakıler en az 10 yıllık elemanları:KK43:

deneme fılan dedıler başlatmadılar daha bı patronla konusammı onun bunlardan haberı yok canım dıyeyımkı boyle boyle bn sızı sevdıgım ıcın yasal yollara basvurmak ıstemıyorum fılan cunku cok ıyı patron hersey o muhasebecının elınde paramı veren de o
ya ne olur biraz uyanik olun ne olur ya. duydugum en sacma bahane patron cok iyi haberi yok. yok oyle bir dunya sizin is yerinizde donen olayylardan haberiniz olmaz mi? kafanizi calistirin kullandirmayin kendinizi.
deneme suresi 2 aydir bu bir ikincisi deneme suresinde bile sigorta baslatilir.
bu adamlar sizin hakkinizi gasp ediyor devletten vergi kaciriyor. yani kisacasi hirsizlar haram para yiyorlar. emin ol patron da bunlari biliyor. bilmese goz yummaz. o adamin imzasi ile olur hersey.
bak arkadasim isim vermeden sikayet edebilirsin diye bunlar gelir kontrol eder sigortasiz oldugun icin de ceza keserler.
bi an once is aramaya basla. kariyer sitelerine basvur.
inan baa is bulursun asgari ucretten elman arayan cok.
hakkini yedirme lutfen.
bak anladigim kadariyla bir gelecek kurmaya calisiyorsun. yeniden evlat sahibi olmak isteyeceksin hamileyken is aramak da bulmak da zor. hamileyken buvinsanlarla calistigini dusunsene
git konus patronunla ama sana burasi boyle dayanamiyorsan git derse???
emin ol orada donen herseyden hberi vardir onun.

ayrica patron dedigin sahsiyet sana mi guvenir 10 yillik elemanina mi? ilk calistigim yerde adamin teki kasadan para almis 5 sene once patron bunu biliyordu ve onu elinde tutuyordu. ama patron iyiydi mi diyim ben simdi???
patronuna bana psikolojik baski yapiyorlar deme cocukca olur. hicbirsey degismez. patron seni kayirmaz.
Allahim deli oluyorum. cevremde de var senin gibi saf arkadaslarim is konusunda uyanik olun biraz yaaa...

tamm canım ya bn bıraz ıyı nıyetlıyım o yuzden dedım oyle ama hakkımı savuncam pazartesı gunu bır bır soylıcem herseyı nasıl boyle yapmaya vıcdanları elverıyo bazen dusunuyorum cennete elbet bızde yer vardır dıyorum boyle ınsanları gordukce rabbım ne olursan ol gel demıs ama kul hakkıyla gelme demıs bn hakkımı helal edıyomuyum etmıyorum paramı verseler bıle gönül hakkım var:(

ayrica patron dedigin sahsiyet sana mi guvenir 10 yillik elemanina mi? ilk calistigim yerde adamin teki kasadan para almis 5 sene once patron bunu biliyordu ve onu elinde tutuyordu. ama patron iyiydi mi diyim ben simdi???
patronuna bana psikolojik baski yapiyorlar deme cocukca olur. hicbirsey degismez. patron seni kayirmaz.
Allahim deli oluyorum. cevremde de var senin gibi saf arkadaslarim is konusunda uyanik olun biraz yaaa...
hakkımı savunamıyorum kızlar ıste o yuzden sıze danısmak ıstedım fıkırler verınde pazartesı gunu ıyı savunum yanlıs bısey demıyeyyım dıe

hakkımı savunamıyorum kızlar ıste o yuzden sıze danısmak ıstedım fıkırler verınde pazartesı gunu ıyı savunum yanlıs bısey demıyeyyım dıe
bak canim burada hakkin yeniyor. patrona sikayet etmen hicbirsey degistirmez. ilk isin yeni is aramak olsun. kariyer sitelerine gir cv olustur. ikinci olarak sen de soguk ve uzak ol. taksan da takmiyormus gibi davran isini olabildigince iyi yap. eger calisirken sikayet etmekten cekiniyorsan da is buldugunda cikmadan hemen once bu hirsizlari sikayet et alo170 e. patronla konusmak sana birsey kazandirmaz. bir yoneticin karakteri yillarca calistigi insanlardan anlasilir. neyse Allah yardimcin olsun. bir an once tum sikintilarin geride kalir umarim.

bırde su var kızlar bn ılk ıse gırdıgımde devlet destekli olarak gırmıstım bı ay
bak canim burada hakkin yeniyor. patrona sikayet etmen hicbirsey degistirmez. ilk isin yeni is aramak olsun. kariyer sitelerine gir cv olustur. ikinci olarak sen de soguk ve uzak ol. taksan da takmiyormus gibi davran isini olabildigince iyi yap. eger calisirken sikayet etmekten cekiniyorsan da is buldugunda cikmadan hemen once bu hirsizlari sikayet et alo170 e. patronla konusmak sana birsey kazandirmaz. bir yoneticin karakteri yillarca calistigi insanlardan anlasilir. neyse Allah yardimcin olsun. bir an once tum sikintilarin geride kalir umarim.
canım ısımı ıyı ve dıkkatlı yapmaya calısacmda pürüz cıkaracak bısy buluyolar o zaman patronla konusmayayım o seıkılde dırek yasal yollara basvurcam fılan dıyeyım