Biraz saçma gereksiz bir konu ama moralimiz bozuldu

YesimRose

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
191
9
116
İstanbul
11 yıllık evliyim mutluyuzda buraya kadar bir sorun yok. Sorun ikimizinde evlilik yıldönümünü unutmamız. O gece (3 Haziran) eşimle Y.odasında gayet keyifli dakikalar geçirirken birden telefonuma mesaj geldi yengem 'evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım ' diye mesaj atmış İkimizde birbirimize aptal aptal baktık. Sonra malum pozisyondan çıkıp biraz güldük ama ikimizde çaktırmamaya çalışsakta bayağı bir üzülmüştük. eskiden hiç unutmazdık acaba artık aşk bitti de sadece ihtiyaçlar içinmi bu evlilik gidiyor. Biraz kafam karıştı.

:D:D yıllar geçince ve birbirinize ait olduğunuzdan emin oldukça.alıştıkça tek yürek olunca boyle seyler olabiliyor. mesela biz 12 yıllık evliyiz. son senelerde hatırlıyoruz evet ama kasmıyoruz özel bişey yapalım diye. zaten o kadar ait ve sahip hissediyorum ki hiç önemsemiyorum. benim zaten özel günlere gıcığım var. pazar günü bizim de evlilik yıldönümümüz bebeğimiz var yemeğe çıksak çıktıgımıza pişman olucaz :D o yüzden evde oturucaz :D bebeğimizi bırakıcak kimse yok annem şehir dışında olacak.

zaman geçince önemli günleri unutmaya başlıyor insan. ev çocuklar geçim sıkıntısı vs derken

Back
X