merhaba kk burda okadar dert varkı benımkı kucuk belkı ama cok canımı yakıyo daha öncede konu açmıştım ama yıne mutsuzum dertleşmek akıl almak ıstıyorum sizden.6senelık evlıyız 2 çocuğumuz var flört dönemi 8ay çok ilgili benı önemseyen küçük kıskançlıkları olan bir adamdı sonra nışanlandık ilgisi azaldı 6ayda nısanlı kadık bu arada bir hastalık geçirdi herkes bırak yada düğünü ertele dedi ben kımseyı dinlemedim seviyorum düzelir dedim ve iyileşti biz evlendik fakat yavaş yavaş benden uzaklaştı şuan cinselliğimizde azaldı ben süslendiğimde falan bana yaklaşırdı şimdi hiç önemsemio bile (bende sorun yapmam ama onu kaybetmekten korkuyorum 2çocuğum var çünkü,ailem destek değil çocuklarda küçük ve seviyorum eşimi)dün akşam yaklaşmaya çalıştım kızımızı aramıza koyuyo bende ortada durmasın dıyorum yok sarılcam kızıma dıo bana sarıl dıom guluo yok bn kızıma sarılcam dıo.bende güvenmıyorum ona baskasımı var dıye sureklı düşünüyorum.bana yenıden aşık olsun istiyorum ben sevgi ve ilgi beklıuorum çokmu şy istiyorum ona anlatmaya çalışıyorum anlamıo bıkere bıle kendı kendıne benı opmedı belkı 3sene olmustur hep arkasını donup yatar bana benı sevıyomusun dedığimdede elbette dıo oyuncakmı evlılık dıo 6senedır aynı seyler dıo onceden sureklı tartısırdık bu yuzden 2senedır artık ben soyluorum ama tartısmıyoruz zaten vaktımızde yok 2kucuk cocuk var. Birde hep benım dediğim olacak diyen erkeklerden benı fazla konusturmaz ben eşimle konuşmuyacağımda kımle konusucam ama anlamıo işte 3gündür süreklı kkde takılıyorum kendımı burda iyi hissediyorum.
Son düzenleme: