Biraz sevgi

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
merhaba kk burda okadar dert varkı benımkı kucuk belkı ama cok canımı yakıyo daha öncede konu açmıştım ama yıne mutsuzum dertleşmek akıl almak ıstıyorum sizden.6senelık evlıyız 2 çocuğumuz var flört dönemi 8ay çok ilgili benı önemseyen küçük kıskançlıkları olan bir adamdı sonra nışanlandık ilgisi azaldı 6ayda nısanlı kadık bu arada bir hastalık geçirdi herkes bırak yada düğünü ertele dedi ben kımseyı dinlemedim seviyorum düzelir dedim ve iyileşti biz evlendik fakat yavaş yavaş benden uzaklaştı şuan cinselliğimizde azaldı ben süslendiğimde falan bana yaklaşırdı şimdi hiç önemsemio bile (bende sorun yapmam ama onu kaybetmekten korkuyorum 2çocuğum var çünkü,ailem destek değil çocuklarda küçük ve seviyorum eşimi)dün akşam yaklaşmaya çalıştım kızımızı aramıza koyuyo bende ortada durmasın dıyorum yok sarılcam kızıma dıo bana sarıl dıom guluo yok bn kızıma sarılcam dıo.bende güvenmıyorum ona baskasımı var dıye sureklı düşünüyorum.bana yenıden aşık olsun istiyorum ben sevgi ve ilgi beklıuorum çokmu şy istiyorum ona anlatmaya çalışıyorum anlamıo bıkere bıle kendı kendıne benı opmedı belkı 3sene olmustur hep arkasını donup yatar bana benı sevıyomusun dedığimdede elbette dıo oyuncakmı evlılık dıo 6senedır aynı seyler dıo onceden sureklı tartısırdık bu yuzden 2senedır artık ben soyluorum ama tartısmıyoruz zaten vaktımızde yok 2kucuk cocuk var. Birde hep benım dediğim olacak diyen erkeklerden benı fazla konusturmaz ben eşimle konuşmuyacağımda kımle konusucam ama anlamıo işte 3gündür süreklı kkde takılıyorum kendımı burda iyi hissediyorum.

Son düzenleme:
canım bence güzel bir yemek hazırla ve güzel iç çamaşırları giy. saçlarını filan sevdiği şekilde topla; ama yine ilgi göstrmezse bunun seninle değil onunla alakası olduğunu unutma ve üzülme o yüzden olur mu..

üzülmemeye çalışıyorum ama başkalarını görüp duydukça beni sevmiyo ozaman niye beraberiz niye söylemio diye kızıyorum dün senin dediklerini yapmıştım ben sadece en azından bi sarılsın güzel bi söz söylesin varsın onlar zamanla olur zaten 2küçük çocuk fırsat olmuyo biraz ilgi ya biraz ben çokmu şey istiyorum aslında çok farklı davranacağını biliyorum ama istemeden hiç birşey yapmaz oyüzden beni istemediğini düşünüyorum.

Allah yardimcin olsun canim ilgisiz bir esin nedemek oldugunu cok iyil bilirim...
ben iki bucuk senedir evliyim 5bucuk yil oldu tanisali ve suan esim beni seviyormu hic bilmiyorum ilgisi azaldi sevgisini hic gostermiyor....

uzun suredir birlikte hic bir anlamda hic bisey yapmadik paylasmadik iki arkadas gibi olduk ama arkadas bile denilmez cunku arkadaslar konusur dertlerini paylasir esim kendin calismaya verdi yogun birsekilde calisiyor benim ihtiyacim para degil ama sevgi ve ilgi malesef o yok artik ve suan cok zor durumdayim cocugum yok istiyorum olmuyor ama artik ondan bircocuk istermiyim onuda bilmiyorum... zor bir durum insan derdini esine anlatmak ister o senin hayat arkadasin sonucta o olmayincada boyle yerlere basvuruuryor suan benim yaptigim gibi umarim sizinki gecici bir seydir ve duzelir

Canım şüphelendiğin bi durum var mı peki? hani demişsin ya acaba başkası mı var diye.. Ne kadar zamandır böyle hiç mi yakınlaşmanız olmuyor? Bazen erkekleri anlamak çokk zor yaa.. Üzme kendini İnş düzelir.

yiyecek güzel birşeyler hazırla ve süslen.o geldiğinde güler yüzle karşıla ve beni seviyormusun, niye soğuk duruyorsun gibi sorular asla sorma.inan böyle yapacak olursan yaptığın herşey boşa gider.ilişkiniz hakkında sakın konuşma doğal davran .gelmiştir belki şuan eşin ama gelmediyse okursan birşeyler yazayım dedim

canım eşinin tatil gününde çocuklarını annene veya kayınvalidene yada güvendiğin birine bırak. Belli ki biraz baş başa kalmaya ihtiyacınız var :)

Öncelikle bu şekilde düşünerek kendini daha çok karamsarlığa sürükleme derim.
Evet burada ki dertlerin yanında daha hafif belki ama herkesin derdi kendine büyüktür.
İnan bana hiç bir erkek flört döneminde ki gibi kalmaz.
En azından ben çevremden bunu gözlemledim.
Sevgisi azalmaz,belki artar.
Ama yıllar ve yaşanmışlıklar arttıkça,aile olmanın rahatlığı ile o flört dönemi heyecanı her zaman yaşanmaz.
İlişkiler evlilik ile boyut değiştiriyor muhakkak.
Tabi ki heyecan sönmüyor,aşk bitmiyor.
Ama bazı insanlarda,özellikle erkeklerde kaybetme korkusu kalkıyor sanırım.
Bence çok üstüne düşmeyin.
Evet arkadaşların dediği gibi bir iki küçük sürpriz,bir kaç değişiklik iyi gelebilir ama
tersi olursa da kendinizi üzmeyin.
Siz bu ilişkinin heyecanını ayakta tutmak adına elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız,
gerisi eşinize kalmış.İçiniz rahat,O'nun size davrandığı gibi siz de O'na davranabilirsiniz.
Ve lütfen çevrenin dolduruşuna gelmeyin.Bazı kadınlar abartıyı çok sever;
''kocam bana şunu aldı,şöyle jest yaptı,çok mutluyuz yehhuuu''gibi...
İnanmayın.Evet adam kibardır,naiftir,incedir de.
Hiç bir türk erkeği devamlı romantik olamaz,hiç bir erkek olamaz belki de.
Hayatın gerçekleri vardır ve bu gerçekler belini büker,zaman gelir yaşama hevesini söndürür,
kaldı ki eve bir buket çiçekle gelsin.
Asla erkekleri savunmuyorum ama her zaman da onlardan beklemenin incitici olabileceğini düşünüyorum.
Dediğim gibi siz bir şeyler deneyin olmazsa akışına bırakın.
sizin de kendisi gibi davranmaya başladığınızı görünce belki dank eder:44:

artık çoğu zaman onun gibi davranıyorum umrunda değil bende süreklı mutsuz davranarak mutsuz oldum artık mutluluk ,güler yüz, sevgi banadeğer verdiğini hissetmek..

dün akşam geldi bilgisayar çocuk odasında orda sigara içiyo gerçi evin heryerinde içiyo yatakta bile kızdım söylendim küçük kızımı yatırcam bebeğim nasıl öksürüyo beyefendi hala sigara içiyo tartıstım ben bu sefer arkamı dönüp yattım hazırlanmıstım ama süreklı böyle yapıo belkı bin kere demişimdir çocukların yanında içme diye dinlemiyo delirtiyo beni biliyorum haklıyım bu konuda sizdede böyle koca varmı çocuğunu çok seviyo ama dikkat etmiyo..:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…