biraz sıkıntılı mı durmusum?

Ama düzeltmenizi isteyen yok
Siz de farkındasınız ama konuşmak için yazıyorsunuz işte bari konuşmayı sürdürecek ve sınırı aşmayacak şeyler yazın
Belki istediğiniz yöne evrilir konuşma.
neyse galiba batırdım artik yapacak bir şey yok

Minnoş, tatlı olucam diye eline yüzüne bulaştırmışsın sıvamasaydın iyiydi. Adamı salsan mı acaba artık?

neden sıvamısım
Hata yapmışsın niye üsteliyorsun. Çok üzüldü diyorsun ara yapmaya çalışıyorsun hala. Bir bırak soğusun.

Ki bence çocuğu engelle. Nu gidişle senin duracağını hiç sanmıyorum, yazmaya devam edersin sen.

Hata yapmışsın niye üsteliyorsun. Çok üzüldü diyorsun ara yapmaya çalışıyorsun hala. Bir bırak soğusun.

Ki bence çocuğu engelle. Nu gidişle senin duracağını hiç sanmıyorum, yazmaya devam edersin sen.
bi hafta falan bekledım de arkadası üzülünce bende üzüldüm cocuk da tekrar yazmıs barısmak icin de

Adam zaten bizim yazacağımız cevabı vermiş reis. Direkt engellerim her durumu umut kırıntısı yapıp iletişim aracı kurmaya çalışanlardan nefret.

aralarını ben bozdum ama düzeltmek istedim üzüldüm uyuyamadım

İlkokul 2 insan grubu mu bu konu? Koca insanlar barışır barismaz ortalığı karıştırıp sonra barıştırma çabası kadar itici gözüken birşey olamaz. Cuma günleri de dua paylaşan büyücü yengelerle yakınlığın olabilir mi? 😊

merhaba gecenlerde yanlıslıkla ağzımdan bir şey kaçırıp eski flörtümün ortak arkadaşımız ile arasını bozdugumu anlatmıstım cocuk onun senelerdir arkadaşıydı ben arkadaşımın üzülmesine dayanamadım eski flörtüme mesaj attım ama ilk mesajdaan sonra iki gün uyumamısstım de aksam uyudum uyanıp uyku sersemı sacma sapan bi tarz ile yazmısım rezil olmus muyum Eki Görüntüle 3403604 Eki Görüntüle 3403605
Adam "haddin değil karışma" demiş kibarca sen daha yazıklar olsun çekiyorsun.
Garipsin gerçekten.
Çok basit durmuşsun, yazmak için bahane arayan basit kız gibi.

yalnız çoçuk tokat gibi konuşmuş haddın değil karışmasan ıyı edersin falan burnunuzu herseye sokmasanız olmaz dımı o burnunuz dışarda kalır neme lazım.

aralarını ben bozdum ama düzeltmek istedim üzüldüm uyuyamadım
Aralarını böyle mi düzelteceksin? ne kadar agresif bir cümle kurmuşsun . Sende adam değilmişsin falan çok kötü bir cümle.. hiç bulaşma artık yazma bir şey. Kaç yaşındasın?

Aralarını böyle mi düzelteceksin? ne kadar agresif bir cümle kurmuşsun . Sende adam değilmişsin falan çok kötü bir cümle.. hiç bulaşma artık yazma bir şey. Kaç yaşındasın?
19 yasım ben agıe mı konusmusm

Back
X