Biraz silik çizgi çıktı hamile miyim?

auragirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
7
1
1
24
IMG_5159.webp

Eklentiler

• IMG_5160.webp
    IMG_5160.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 35
Yumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçtş
18 Mayıs
17 Haziran regl zamanlarım ve ortalama 4-5 gün sürüyor. 17sinde regl olup 19unda birliktelik oluyor ertesi günde reglim neredeyse bitiyor. Regl zamanı birliktelik oldu yargılamayın lütfen 🙏🏻

Canım son reglinin uzerinden 12 gun gectiginde gebelik testi ile ogrenmen biraz zor yumurtlama hemen biter bitmez olmasi lazimki ogrenebilesin onuda tam bilmiyorsun test bana kuruma cizgisi gibi geldi. Regline en fazla 5 6 gun kala yapsan daha mantikli olur en erken silikde olsa gorme sansin o sekilde olur. Umarim gonlune gore olur 🩷 varsa bebis bizede haber ver kan verirsen

Canım son reglinin uzerinden 12 gun gectiginde gebelik testi ile ogrenmen biraz zor yumurtlama hemen biter bitmez olmasi lazimki ogrenebilesin onuda tam bilmiyorsun test bana kuruma cizgisi gibi geldi. Regline en fazla 5 6 gun kala yapsan daha mantikli olur en erken silikde olsa gorme sansin o sekilde olur. Umarim gonlune gore olur 🩷 varsa bebis bizede haber ver kan verirsen
Evet anladım şimdi umarım herkesin gönlüne göre olur çok teşekkür ederim sadece şunu anlayamadım kuruma çizgisi nedir?

Evet anladım şimdi umarım herkesin gönlüne göre olur çok teşekkür ederim sadece şunu anlayamadım kuruma çizgisi nedir?
Testlerde cizginin gozukecegi yerin teste akittigin idrarin kurumasiyla yani beklemesiyle olusan cizgidir. Bazi testlerde ışikta falan tutarsan beyaz cizgi gibi durur bazilarinda geimsi gibi durur bu tarz koyulukta.
kirmizimsi pembemsi degilse cogu markada da oldugu gibi kuruma cizgisi oluyor maalesef buda bizleri bazen umutlandiriyor. Ilk 5 dakika onemli 5 dakika sonrasi testi cope atabilirsin sonrasi pek dogru cevap olmaz.
Bu acikladigim sey seninde bu sekilde oldugunu kanitlamaz ihtimaller uzerinden soyledim belki bebis vardir bilemeyiz 🩷 en iyisi bu gibi durumlarda kan vermek

Regl iken olması biraz zor ya reglden hemen sonra yumurtlama olmussa diyelim ozaman spremde 3-5 gün yaşıyor rahimde o zamana denk gelmişse ve spremde mevcutsa döllenme olmuştur ama adetine daha var bence çok erken ve testlerin bazıları yalancı pozitif de veriyor ya da çok bekledikten sonra bkamissan kuruma çizgiside olabilir reglibe az kaldığında yap bence testi ama sanmıyorum olmamistie hamilelik ha birde ilişki üzerinde bi 14-16 gün geçmişse test yaparsın bakarsın

Back
X