Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik ve adet hakkında sohbet etmeye ne dersiniz?
Katılıyorum ve ilk sorumu soruyorum..Nasil bi sohbet olucak?genelde soru cevap şeklinde burasi
Ilk önce bi kan verin degerlerinize bakin ne kadar yukselmis duzenli artislar oluyormu onu takip edin.Katılıyorum ve ilk sorumu soruyorum..
Reglim 15 gün gecikti ve son bu sabah 5. testimde çok silik çizgi çıktı. Bugün hastaneye gitmeyi planlıyorum ama geç döllenmeyse kese görünmeyebilir diye düşünüyorum. Bir yandan da 15 gün olmuş diyorum bir zahmet çıksın yani kafam çok karışık.. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı? ne yapmamam gerekiyor?
Evet ilk aklıma gelen o oldu ama testlerin 4 ü negatif dediğim gibi bu sabah çok silik çıktı belki başka bir şeydir diyerek de hastaneye gitmeyi düşündüm sizce reglin 15 gün gecikmesi normal mi? Yani şöyle bakıyorum burdaki hanımların çoğu 3 5 gün geçtimi test yapıp sonuç alıyorlar. Benim ki geç döllenme olabilir mi?Ilk önce bi kan verin degerlerinize bakin ne kadar yukselmis duzenli artislar oluyormu onu takip edin.
Kan testinde belli olması lazım bence doktora gitmelisin benim de adetim olmadı 35 gün oldu ama adet ağrısı çekiyorum belim falan agriyor hamile olabilir miyim senceKatılıyorum ve ilk sorumu soruyorum..
Reglim 15 gün gecikti ve son bu sabah 5. testimde çok silik çizgi çıktı. Bugün hastaneye gitmeyi planlıyorum ama geç döllenmeyse kese görünmeyebilir diye düşünüyorum. Bir yandan da 15 gün olmuş diyorum bir zahmet çıksın yani kafam çok karışık.. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı? ne yapmamam gerekiyor?
Amin canımGenelde bunalımlı bir konuadet gününü heyecanla beklersin acaba adetmi olcam yoksa gebemi kalacam diye gün sayarsın . Adet oldunmu hüngür hüngür ağlarsın bu ayda hüsran oldu diye . Ama günün geçince belirti ararsın deli gibi test alır yaparsın . En son kan testi yaptırır sonuç yine hüsran diye bi daha ağlarsın . Ama hiç beklemediğin bir anda bir süpriz olur hafif karın ağrısı mide ağrısı ,bulantısı derken bi test yaparsın isteksiz bi şekilde ve gözlerine inanamazsın
İnşallah Rabbim bu mucizeyi isteyen herkese tattırsın
![]()
Kelin ilacı olsa başına sürermişKan testinde belli olması lazım bence doktora gitmelisin benim de adetim olmadı 35 gün oldu ama adet ağrısı çekiyorum belim falan agriyor hamile olabilir miyim sence
Açik soylemek gerekirse bence gebelik degil gibi.yani belki sorunda yoktur insallah bu ayin bu sekilde gecmistir.ama 15 gun icinde gec dollenme bile olsa evde yaptiginiz testlerde cikardi diye dusunuyorum.en guzei kan verin bi doktorla gorusunEvet ilk aklıma gelen o oldu ama testlerin 4 ü negatif dediğim gibi bu sabah çok silik çıktı belki başka bir şeydir diyerek de hastaneye gitmeyi düşündüm sizce reglin 15 gün gecikmesi normal mi? Yani şöyle bakıyorum burdaki hanımların çoğu 3 5 gün geçtimi test yapıp sonuç alıyorlar. Benim ki geç döllenme olabilir mi?
Önce kan verin kaç çıkmış 2 gün sonra tekrarlayın ondan sonra gidersiniz. Direk kadın doğuma gitseniz o da zaten beta isteyecekKatılıyorum ve ilk sorumu soruyorum..
Bende sizin gibi düşünüyorum ama bu sabah yine testim silik çıktı. Umarım gebelik değildir plansız olduğu için hiiç hazır değilim açıkçası.Açik soylemek gerekirse bence gebelik degil gibi.yani belki sorunda yoktur insallah bu ayin bu sekilde gecmistir.ama 15 gun icinde gec dollenme bile olsa evde yaptiginiz testlerde cikardi diye dusunuyorum.en guzei kan verin bi doktorla gorusun
Amin insallah hakkinizda hayirlisi olsunBende sizin gibi düşünüyorum ama bu sabah yine testim silik çıktı. Umarım gebelik değildir plansız olduğu için hiiç hazır değilim açıkçası.
Az önce sağlık ocağından geliyorum kan test yaptıramadım maalesef belirli günlerde yapıyorlarmış. Neyse ki bu cumartesi için randevu aldım hastaneye ultrason için bakalım hayırlısı olsun.
Gerçekten mi yani kan testi olmadan ultrason yapmazlar mı?Önce kan verin kaç çıkmış 2 gün sonra tekrarlayın ondan sonra gidersiniz. Direk kadın doğuma gitseniz o da zaten beta isteyecek
Yapar da bişey göremezse, beta ister.Gerçekten mi yani kan testi olmadan ultrason yapmazlar mı?
Çok teşekkür ederim desteğiniz için de ayrıca. Gününüz güzel geçsinAmin insallah hakkinizda hayirlisi olsun![]()
teşekkür ederim o zaman bu akşam test vereyim ne olur ne olmazYapar da bişey göremezse, beta ister.
Aynen kese hemen gözükmüyor zatenteşekkür ederim o zaman bu akşam test vereyim ne olur ne olmaz
Evet ama 16 gün gecikti yine de gözükmez mi keseAynen kese hemen gözükmüyor zaten
Bazen son adet tarihi ile uyum sağlamıyor işte kan vermeniz lazım kaç haftalık olduğunu betaya ve ultrason görüntüsüne bakıp anlaşılırEvet ama 16 gün gecikti yine de gözükmez mi kese