Biraz sohbettt :) siz ve eşinizin burcu, uyumunuz veya uyumsuzluğunuz nedir?

kahvetelvesii7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
122
99
28
30
Benim burcum balık, eşim ikizler. İlk duyduğumda biraz ön yargım vardı
Biz zıt olmamıza rağmen çok iyi anlaşıyoruz. Eşim hiç ikizler burcu erkeği gibi değil. Evi çok sever, evcimendir. Bazen anlamsız inatçı ama böyle körü körüne sırf inat etmek için değil, kafasında bi doğrusu var, ben hayır aslında o öyle değil diyorum, aa evet doğru söylüyosun diyo, günler sonra aynı konu açılınca yine o ‘kendince’ doğrusunu savunuyo Ben de güneş burcumdan ziyade yükselen burcum aslanı taşıyorum.

Ben terazi eşim yengeç valla hiç bakmadım uyumumuza bilmiyorum. bizimde her çift gibi anlasamadıgımız uyuşmadığımız şeyler oluyor tabii ama burçlardan mı bilmiyorum

Ben terazi eşim yengeç valla hiç bakmadım uyumumuza bilmiyorum. bizimde her çift gibi anlasamadıgımız uyuşmadığımız şeyler oluyor tabii ama burçlardan mı bilmiyorum
Ben burçlara inanıyorum açıkçası ama bu işler o kadar derin ve uzun ki, normalde baksanız belki anlaşamıyosunuzdur ama bunun doğum saati var hangi açıda olduğu var var da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…