Biraz tesellinizi alırım...

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Göz göre göre gelen ve olması gereken bir ayrılık, buna rağmen acı çeken bir minerva. Sevgiden mi, hayır. Bağlılıktan mı, hayır. Çözemiyorum neden? Geçecek deyin, sana adam mı yok deyin bir şeyler deyin kızlar. Deyin ki ben bu ayrılıktan vazgeçmeyeyim.

Şu anki modum;

"Gayet iyiyim ben. Yürür giderim kendi yoluma. Bihter Ziyagil'im ben. Firdevs Yöreoğlu'nun kızıyım. Kimse ayaklarının altına alamaz beni. Kimse canımı acıtamaz... Teselliye ihtiyacım yok benim.

Şimdi dinlenicem güzelleşicem yarın için. Üvey kızım evleniyo.. Kocamın yanındaki yerimi alıcam yarın... Çok güzel olucam. Yüzümde en sahici gülümsememle onların mutluluğunu alkışlıycam... Anne nasıl dayanıcam?"

Nasıl dayanıcam kızlar :(

Olması gereken bir ayrılıktı demişsiniz, üzülmem sevgimden değil demişsiniz. Bir ayrılıktan sonra hemen mutlu hissedemez kendini kimse mantıklı bir karar bile olsa. Zamana bırakın biraz.

Icerikten bahsediyorum, ayrildin da niye ayrildin gibi.. onu deyin bunu soyleyin direktifinden degil

Neden ayrıldığımın önemi olsa onu anlatırdım. Ben ayrılmaktan vazgeçmek istemiyorum. Derdim bu. Klişe ayrılık tesellilerine ihtiyacım var demek ki. Ne istediğimizi de size mi soracağız?

Alışkanlıktaaaan.
Gidişat iyi olsa ayrılık olmazdı.
Kaçıncı kez direkten döndü sonuçta, bu da gol olsun.
90 dk bitti uzatmalar da oynandı. Artık herkes sıcak bi duş alıp evlere dağılsın en mantıklısı.
Bende maçtan kesitlerle cevaplayayım dedim :)

Olması gereken bir ayrılıktı demişsiniz, üzülmem sevgimden değil demişsiniz. Bir ayrılıktan sonra hemen mutlu hissedemez kendini kimse mantıklı bir karar bile olsa. Zamana bırakın biraz.

Çok teşekkür ederim sonunda anlayan biri :) Sanırım tek ihtiyacım zaman. Ama ilk günler biraz sıkıntı veriyor işte.

Neden ayrıldığımın önemi olsa onu anlatırdım. Ben ayrılmaktan vazgeçmek istemiyorum. Derdim bu. Klişe ayrılık tesellilerine ihtiyacım var demek ki. Ne istediğimizi de size mi soracağız?
Okuyan kimse konundan bi sey anlamamis, herkes ici gecmis dizi repliginden baymis, bi bana sardin, kendini harbiden bihter sanmis ben de katya :d bu huysuzlukla sonun harbiden nihal gibi sakin kadinlara tercih edilmek olur :d

Alışkanlıktaaaan.
Gidişat iyi olsa ayrılık olmazdı.
Kaçıncı kez direkten döndü sonuçta, bu da gol olsun.
90 dk bitti uzatmalar da oynandı. Artık herkes sıcak bi duş alıp evlere dağılsın en mantıklısı.
Bende maçtan kesitlerle cevaplayayım dedim :)

Valla doğru söze ne denir. Bu da mı gol değil diyorum sadece :D

Amaaan sana adammı yok :)
Alışkanlık zor geçer ama başka alışkanlıklar bulursun unutur gidersin inşallah. Karar vermek en zoru galiba(yaşamadığım için tam bilemicem ama), en zor adımı atmışken geri dönme.
Allah yolunu açık etsin

Back
X