Biraz tiksinç ama akıntı:(

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.342
398
Merhaba...Daha önce konu açmıştım tatil dönüşünde eşim mantar olmuştu sonrasında bende doktora gitmiştim.Doktor çok hafif mantar başlangıcı görüyorum demişti fitil verdi.Sonra yine gittim kaşıntı var mı dedi hayır yok ama sarı akıntım var demiştim.Yine fitil verdi.Ve halen devam ediyor kaşıntı yok ama akıntı var .Bende hiç akıntı olmamıştı şu zamana kadar (yumurtlama dönemi hariç o da zaten şeffaf oluyor).Ne yapayım o fitillerden alıp yine mi kullansam yoksa normal mi yada o sarımsı akıntı.Lavaboya gidince sinirim bozuluyor .

O fitilden kullan bence. Bi arkadaşımda da olmuştu 1 kutuda geçmeyince 2.yi al ama yine geçmezse gel demişti doktor, 2.de geçmişti sanırım

Sen yine doktora git. Eğer olmuyorsa doktorunu değiştir. Bir de benden sana kocakarı ilacı, akıntın ve mantarın olduğu zaman vajinal bölgeni günde iki defa sabah akşam bol sirkeli suyla yıka. Tabi bu dediğimi yapıyorsun diye doktora gitmekten de vazgeçme sakın.

Onu ilk kaşıntı başlayınca yapmıştım çok etkisi oldu sirkeyi kaynatıp pamukla siliniyor değil mi?Bunu yapayım o zaman tekrar

O fitilden kullan bence. Bi arkadaşımda da olmuştu 1 kutuda geçmeyince 2.yi al ama yine geçmezse gel demişti doktor, 2.de geçmişti sanırım
Gyno lomexin bunu vermişti ilk gittiğimde 2 tane vardı içinde etkili olmuştu ama 2.ilacı zor yazdırdım doktora emin misin hafif vardı ama geçmesi lazımdı ama ama ama deyip durdu

Gunluk ped kullaniyorsan ona da ara ver. Mantar icin daha elverisli yapiyor ortami.

Ah elma sirkesinide ilkez duyuyorum.. Binde bir oluyorum.

Onu ilk kaşıntı başlayınca yapmıştım çok etkisi oldu sirkeyi kaynatıp pamukla siliniyor değil mi?Bunu yapayım o zaman tekrar
Onu da yapabilirsin ama ben direk yıkıyordum. Küçük su şişesine hazırlayıp (sirkeyi kaynatmadım ben), tuvalete girip yıkıyordum yani bildiğin taharet alır gibi.

Doktorun akinti icin hap vermesi lazim ,sadece fitille gecmiyorsa demek ki icerdende mudahale sart ,
Doktorlar cok rashat yaziyorlar bu tur ilaclari seninkinde bir sorun var sanirim ,

Sarı akıntıysa kokulu mu bak. Balık gibi kokuyorsa büyük ihtimalle mantar değil enfeksiyon kapmışsındır.
Dr tekrar git. Geçmezse kültür alınıp bakılır zaten. Geçmiş olsun.

Sarı akıntıysa kokulu mu bak. Balık gibi kokuyorsa büyük ihtimalle mantar değil enfeksiyon kapmışsındır.
Dr tekrar git. Geçmezse kültür alınıp bakılır zaten. Geçmiş olsun.
Aynı dediğiniz gibi ıyyy oluyorum bu yaşıma kadar ilk kez böyle oldum ve her lavaboya gidişimde üzülüyorum bazen yolda yürürken hissediyorum.Tekrar gitmem lazım bence de

Eşin tedavi oldumu olmadiysa boşuna ilaç kullanıyorsun ilk önce o tedavi olmalı
Oldu zaten onun kabuklu pul puldu ilaç 2 tane farklı krem ve banyoda kullanacağı losyon verdi doktor bayanmış doktoru çok ilgilenmiş gerekli şeyleri anlatmış 1 hafta sonra da kontrole gitmişti geçti onun herşey benim de kaşıntı geçti sapsarı akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…