• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz umursamamak

Kızlar Merhaba,

Hayatımda problemler var ama herkesin olduğu kadar, asla fazlası değil. kaldıramayacağım ya da aşılamayacak seyler değil hiçbiri, sadece zaman istiyor.

Ama ben okadar takıyorum kendımı okadar bunaltıyorum kı sıze anlatamam işime konsantre olamıyorum, beynımın içi sürekli uyuşuk ve dolu. görünürde düşünmüyorum oturup ama arka plan sürekli çalışıyor, biraz karışık oldu ama bilemiyorum anlatabıldım mı :)

Etrafımda okadar insan var ki dünya baslarına yıkılsa umursamıyorlar, neşeleri enerjileri hep yerinde. ben okadar umursamazlık istemesemde bu ruh halınden çıkmak biraz daha rahat bi insan olmak istiyorum.

hayatta hiçbişeyi 4*4 lük kontrol edemiyorum problemler hep olacak bu yüzden problemlerle mutlu olmak ıstıyorum.

uzun lafın kısası, sorunlarla basa çıkmak konusunda problemım yok hızlı ya da yavaş her sorunu çözebiliyorum bir sekilde ama bu süreçte kendımı cok fazla yıpratıyorum psikolojik olarak.

Bu durumu aşabilen oldu mu hiç? neler yaptınız? nasıl bı yol izlediniz?
Aynı ben :(

Herşeyi düşünürüm kafama takarım ama sahip oldugum hastalık bu şekilde devam edersem felç olmaya kadar götürebilecek türde. O yüzden biraz kendimi frenleyebiliyorum. Ama işin komik tarafı bu hafta sonu boşum uzun süre sonunda evde duramıyorum yok yapma bir iş boş dur işte kafa son sürat nerde eskinin olumsuzlugu geleceğin kaygısı beynimin içinde. Nasıl kaygısız olabilirim bilmiyorum.

nişan attım, dünya kadar borcum var. yas 26 daha ilişkiye bıle hazır değilim biyolojik saat işliyor.

aşksızım,parasız pulsuzum :) cok sukur bı sağlığım yerinde ondan da olmak ıstemıyorum :)
aynı been :silah:

Ahahhah. Merkür gerilemesinden hepsi :)) ama neyi iade yaptın anlamadım?

Ben böyle her şeyi kafama takıyorum, büyütüyorum içimde.
En basit salak bir insanın bir tavrını, lafını bile günlerce düşünüp kendimi
kahrediyorum.

Bana iade yap dediler.
Biriktirme, içinde tutma.
Direk gerekli kişilere kus dediler.
Yaptım rahat ettim :)

sonradan değiştirilecek birşey diil bence. yapı meselesi. bende her seyi kafaya takarım ölürüm biterim resmen ama sonuç ne kendime zarardan başka bişi değil. yani en azından beterin beteri var diyip halimize şükretmeliyiz başka yapcak bişi yok:)

[
Ben böyle her şeyi kafama takıyorum, büyütüyorum içimde.
En basit salak bir insanın bir tavrını, lafını bile günlerce düşünüp kendimi
kahrediyorum.

Bana iade yap dediler.
Biriktirme, içinde tutma.
Direk gerekli kişilere kus dediler.
Yaptım rahat ettim :)
ahh o konuda iyiyimdir ben. Direkt yorgo düşünsüncülerdenim :)

bende boyleyim esim tam tersi her soruna karsi hallederiz oldu bir kere deyip gulumser nasil yapiyor bilmiyorum ama o oyle olunca bende de stres kalmiyor ogrenebilcek birsey saniyorum ki ben hastalandigim zaman hicbirseyi kafaya takmam saglik bozuldumu anliyor insan hersey bos:)

Kızlar Merhaba,

Hayatımda problemler var ama herkesin olduğu kadar, asla fazlası değil. kaldıramayacağım ya da aşılamayacak seyler değil hiçbiri, sadece zaman istiyor.

Ama ben okadar takıyorum kendımı okadar bunaltıyorum kı sıze anlatamam işime konsantre olamıyorum, beynımın içi sürekli uyuşuk ve dolu. görünürde düşünmüyorum oturup ama arka plan sürekli çalışıyor, biraz karışık oldu ama bilemiyorum anlatabıldım mı :)

Etrafımda okadar insan var ki dünya baslarına yıkılsa umursamıyorlar, neşeleri enerjileri hep yerinde. ben okadar umursamazlık istemesemde bu ruh halınden çıkmak biraz daha rahat bi insan olmak istiyorum.

hayatta hiçbişeyi 4*4 lük kontrol edemiyorum problemler hep olacak bu yüzden problemlerle mutlu olmak ıstıyorum.

uzun lafın kısası, sorunlarla basa çıkmak konusunda problemım yok hızlı ya da yavaş her sorunu çözebiliyorum bir sekilde ama bu süreçte kendımı cok fazla yıpratıyorum psikolojik olarak.

Bu durumu aşabilen oldu mu hiç? neler yaptınız? nasıl bı yol izlediniz?

Pratik zekalisin ama iç sesin hic susmuyor. Kafanda sürekli düşünceler olması da seni rahatsız ediyor?
Doğru anladıysam eğer;
Rahatsız olduğun, öfke duyduğun, sinirlendigin ya da üzüldüğün konuları serbest bırakman gerek. İçine atıp bastırdığın düşünceleri bilinçalti unutmuyor maalesef. Bu da sana iç ses olarak geri dönüyor :)

Normal bir insan birden bire umursamaz olamaz. Sadece içine atmadan gerektiği yerde cevabını verip üstünü kapatıyordur. Umursamazlik bir bakıma doğuştan geliyor :) gamsız insan. Gamsız olmak çokta iyi değil zaten.

Biraz araştır. Nasıl rahatlayacağını mutlaka bulursun.

Back
X